Şimdi Ara

Panasonic SC-HT990/SC-HT885 mi yoksa LG LH-T9654 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zaman içinde panasonic pv600 veya G10 panel panasonic alacaz, fakat almışken yanında da iyi bir ev sinema sistemi istiyoruz. panasonic'in kendi ev sinemasını düşünüyorum SC-HT990 modeli, cihaz 5+1 ve toplam 1000 watt güce sahip ancak ne yazık ki HDMİ özelliği yok, bu da beni düşündürüyor açıkcası. acaba hemen hemen aynı paraya 850-900 ytl civarı olan ve en az bunun kadar kaliteli ancak HDMİ özelliği de olan LG LH-T9654 mi önerirsiniz?
    Bi de şimdi aklıma SC-HT885 modeli takıldı, okuduğum kadarıyla herkes çok memnun bu üründen. HT990 modeli ile 150-200 ytl fark var. sizce bu farka değer mi ve ne gibi üstünlükleri var bu iki cihazı kıyasladığımızda?
    Hayırlı günler.

    Panasonic SC-HT990
     Panasonic SC-HT990/SC-HT885 mi yoksa  LG LH-T9654 mi?


    Panasonic SC-HT885
     Panasonic SC-HT990/SC-HT885 mi yoksa  LG LH-T9654 mi?


    LG LH-T9654
     Panasonic SC-HT990/SC-HT885 mi yoksa  LG LH-T9654 mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 25 Mart 2007; 0:15:25 >







  • LG kardeş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the_cantan

    LG kardeş.

    ne bakımdan sence LG daha iyi?

    bi de panasonic SC-HT885 modelinde HDMİ özelliği var mı acaba?
  • hocam bı kere her ıkısınde de subwooferlar pasıf ve ıkısınde de kolonlar guclerını ana unıte uzerınden yanı dvd pleyar uzerınden alıyolar bu eksı bı ozellık cunku anfı dvd pleyarla bırlesık ıkısıde aynı unıte ıcerısınde ve cıhazda 5-6 saat sonra sonra asırı ısınma gıbı problemlerle karsılasırsın ve seyrettıgın fılmlerde goruntu takılmaya baslar dınledıgın muzıklerde ses kalıtesınde dusus olur ...aktıf subwoor ın pasıf subwooferdan ıyı olma sebebı ıse aktıf subwoofera sureklı gelen bı enerjı vardır yanı bunu seye benzetebılırız yarıs arabaları yarısa baslamadan once pılotlar sureklı gaza basarkı her an baslangıc cızgısınden fırlayabılsınler aktıf subwooferda da bunun anlamı bas refleks lerı pasıfe gore cok daha hızlıdır ..bence bu kadar paraya hem dvd , hem anfı hem kolonları olan ayrı ayrı bı ev sınema sıstemı alabılırsın ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 24 Mart 2007; 22:07:41 >
  • Bence her ikisi de kesinlikle değil. Panasonic HT885 serini kullanıyorum. Subwoferi beş para etmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: neoneo

    Bence her ikisi de kesinlikle değil. Panasonic HT885 serini kullanıyorum. Subwoferi beş para etmez.



    hocam ben o seti dinlemiştim teknosada sesi fena değilde neden öle dedin bi yamuklukmu yaptı
  • ya bu SC-HT885 modeli kafama takıldı, HT990 modeli ile 150-200 ytl fark var, sizce bu farka değer mi? ve ne gibi artıları var bu ikisini kıyaslarsak?
  • kardeş,öncelikle panasonic dvd oynatıcıların lg'nin dvd'lerine fark attığını düşünüyorum,incelemelerim bu yönde...

    ses sistemine gelince lg'nin kiler biraz daha ağır bassa da , bence panasonicten vazgeçme ve mümkünse hdmi 'lı olan sinema sistemini PANASONIC SC-HT855 i tavsiye ederim...

    (Subwoofer biraz zayıf,kabul ediyorum ama yeterli)
  • Sc HT-990 fiyatı peşin 750 ytl...ankara da
  • istanbul'da en iyi fiyat nedir (nakit) sc-ht990 ve 885 modeli için? özellikle de 885
  • Teşekkürler arkadaşlar, ev sinema sistemi seçimimi Panasonic SC-HT885 modelinden yana kullandım. bu sistemi bulmak çok zor olsa da en uygun fiyata buldum diyebilirim.
  • Hayırlı olsun. Doğru seçim yaptınız.
    Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
    Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • bencede en doğru seçimi yaptın.aldığın o seti panasonicin alt firması olan Technics yapıyor.technicsin ses kalitesine diyecek yok.ama şu aralar technicsden ses seda yok
  • bu arada o setin üstünde Technics yazsaydı fiyatı çok daha pahalı olurdu
  • Sağolun arkadaşlar!
    ben de zaten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. zaten bu cihazın ses kalitesine diyecek laf yok bence tek eksiği hdmi, o da olsa üstüne cihaz tanımazdım. aslında şu an çok fazla dinleyemediğim için pek bi yorum yapamayacağım, ancak bir iki müzik cd'si dinledim ve ses daha %30 açıkken bile inanılmazdı. zaten %100 açmam imkansız apartman çatırdar herhalde
    yalnız bir sorum olacak dün mp3 cd'si dinledim ancak ekranda şarkının ismi ve sanatçı ismi yazmadı, acaba bi ayarı falan mı var yoksa böyle mi?
  • Nerede olduğunu da belirtirseniz sevinirim


    quote:

    Orjinalden alıntı: quvang

    Sc HT-990 fiyatı peşin 750 ytl...ankara da
  • Ben yaklaşık 3 ay önce LG 9654 aldım. Doğrusu cihazın ses kalitesi ve şıklığı dışında iyi bir araştırma yapmamıştım.Ama şimdi iyiki bunu almışım diyorum.USB den flash bellek le film seyrediliyor,Türkçe altyazı desteği var ve font çok okunaklı.Ve sanırım birçok divx player da olmayan bir artısı da WAF riplerini yani 800X*** çözünürlüğünü destekliyor.Yeni bir sistem almadan alternatiflerinizin arasına almanızda fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.