Şimdi Ara

Sony Handycam DCR-DVD105 Çekilen DVD'yi Nasıl PC'ye Aktarılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
26.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde Sony Handycam DCR-DVD105 model kemera var. küçük DVD'lere kayıt yapıyor. Fakat Çektiğim DVD'leri Bilgisayarımın DVD Okuyucusuna koyduğumda boş gözüküyor. Kameradan baktığımda sorunsuz gösteriyor. Kemerada bilgisayara bağlamak için herhangi bir aparat yok. USB girişi falanda yok.

Çektiğim görüntüleri Bilgisayara nasıl aktarabilirim. Bilen var mı arkadaşlar. .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• çok kısa bir süre senin aletten bende kullandım.dvd 605 olarak üretiliyor uzakk doğu ve amerikaya singapurdan getirtmiştim sattım sonra..öncelikle dvd cd sine kayıt yapmaya başlamadan önce boş cdyi takınca sana kamera hangi formatta çekmek istediğini sorar.2 alternatif sunar bunun biri -isimlerini unuttum-sadece kamerada çalışır ve dvd cd si RW ise sonradan aralardan görüntü silmene ve üstüne kayıt yapmana izin verir.bu şekilde yaparsan bilgisayarda cd boş gözükür..diğer seçenekte kayıt yaparsan en son çektiğin görüntü hariç cd den hiç bir başlık silemezsin ama bilgisayarda görürsün ve dvd playerindede izleyebilirsin ama cd yi çıkarmadan önce finazlize etmen gerekiyo kamerada..yoksa bilgisayarda içi boş gözükür...finalize edilmiş bir cd tam olarak kapasitesi dolmadıysa unfinalize edilerek biraz daha kayıt yapılabilir..umarım biraz yardımcı oldum

• Merhaba,

Aynı problemi bende yaşıyorum :( . DVD kaydına başlamadan önce video ve vr seçeneklerinden vr modunu seçmiştim. Böylece dosyaları kamerada istediğim gibi düzenleyebilecektim, bu arada kullandığım cd dvd-rw idi. Şimdi picture package programında kaydettiğim fotoğrafları problemsiz olarak görebiliyor ve bilgisayara atabiliyorum ama hiçbirşekilde çektiğim video görüntülerini göremiyorum.

Bilgisayarda Cd'ye bakmadan önce kapatma işlemini yapıyorum. Bilgisayarımdan cd'nin içeriğine baktığımda .vro, .ifo ve .bup uzantılı bir dosyalar var. (neyazıkki kamera ile bilg. arasında usb bağlantısı yapamıyorum) Lütfen yardımcı olurmusunuz, bu işin içinden nasıl çıkarım? Ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler
  • kayıt sonrası dvd yi kapatın yanı çekim bittikten sonra kapatma seceneğini bulun sonra izleyebilirsiniz
  • zaten kapatma işlemini yapıyorum ama bilgisayar ve picture package programı .vro uzantısını tanımıyor
  • peki benim anlamadığım sony reklamını yaparken kameradan çıkarıyor dvd yi dvd playera koyup seyrediyor bu nasıl oluyor yalan reklammı ?
  • keşke bilebilsem :(
    tek bildiğim video değilde vr formatını seçtiğinizde üstelik cd nizde dvd-rw ise bunun bilg.daki uzantısı vro oluyor ve ben açamıyorummmmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyse kendim hallettim sanırım, windvd programı açabiliyor
  • copperx işi çözülmüş anlaşılan ama ben halledemedim. Çekilen kayıt düğün kaydı idi. Yani önemli bundan sonra ne yapabilirim. örneğin picture package gibi bir programla alabilirmiyim videoyu
  • valla bende windvd yi deneyecegim
  • ben direct wmp da acıorum
    wmp 11 i kullanıorum ama
    olay wmp da herzamanki gibi değil
    microsof oylebirguzellik yapana kadar hepmizi soyar
    olay k-lite codec pack 1.58 de
    sdc kurarken dikkat etmeniz gereken dvd ile ilgili seçeneklerde demuxer nedir bilmiyorum ama onu dahil seçerek kurmaızdır.
    tabi içindeki cyberlink codec i de belirtmemde gerekiyo sanırım bel kemiği o olayın cunki.
    bende davul kaydımı aynı kamera ile yaptım
    her kezin ilk denediğini denedim
    yani dvd player a koydum (vestel4500 divx dvd player ) ve gormedi disk yok dedi
    ama bilgisayara koydugumda en uzun birimi olan vro uzantısını wmp 11 ile actığımda şakır şakır çalıştı
    fakat şöyle bir durum war bajka bir phlips dvd player da denendiğine şahit oldum ama ordaki kayıdın vro uzantılı olup olmadıgını bilmiyorum
    yine dvd-rw ye kayıt yapılmıştı
    ve phlips dvd player da açtı (divx ozellikli bir philips dvd player değildi !)
    ve şimdi actım sordum aynı philips dvd player da vro uzantısını acmamış.
    acaba dvd rw kapatılmadıgı icin olabilirmi kapatıldıktan sonra o vro uzantısı vob olabilirmi ?

şimdi bir video kesici convert ediciiledeniycem divx e doujturup fazla yer kaplamaması için
    sonuçları bildiririm.

• Arkadaşlar ben DCR-DVD106 kullanıyorum aynı problemler vardı daha doğrusu bikaçkere attım heralde o ayrı değiştirdim şimdi atamıyorum ama şöle solim *.vro uzantısını bilgisayarınızda CyberLink PowerDVD var ise zaten görebiliyorsunuz bunun üstünede AVSVideoConverter4 programı ile istediğim formata çevirebiliyorum ister dvd ister avi ister mov hiç problem çıkmıyor.İstediğiniz tam çözüm budur.
  • Finalize ettiğin DVD-VR formatindaki diski, PowerProducer kullanarak Disk Utilities / Export to File seçeneği ile, herhangi bir sıkıştırma olmadan mpeg formatında bilgisayarına kaydedebilirsin (chapter1.mpg, chapter2.mpg,... ).

TMPEGEnc DVD Author kullanarak da aynı işlemi yaptığımı hatırlıyorum, ama bir iki kez dosya bozduğuna şahit olduğum için PowerProducer'dan şaşmıyorum. (TMPEGEnc'in normalde böyle bir opsiyonu yok, ama Create New Project /Add File deyip Begin Output'a basınca, temp olarak gösterilen yere mpeg'leri koyuyor, iş sadece mpeg'leri ordan toplamaya kalıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anL25 -- 29 Kasım 2007; 12:21:32 >
  • bende kayıt sırasında şarzı bitince cd kapatılamadı cd deki kaydı nasıl kurtarabilirim arkadaşlar nişan videosuydu
  • ben kapatma işlemini yaptım. Windows media player la açmaya çalışdığımda ekranın çözünürlüğünü ve renk kalitesini düşürün diye uyarı veriyor bunun sebebi ne olabilir ?
  • bende samsung var ama aynı mantıkta calisiyor. vr de secsem video da secsem olmuyor bi türlü. pc den bakinca cd bos gözüküyor. finalize işleminide yapiyorum. sorun nerde olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperx

zaten kapatma işlemini yapıyorum ama bilgisayar ve picture package programı .vro uzantısını tanımıyor

kapatma yaptıktan sonra dvd pc takıp
    picture package programındaki menüsündeki picture package producer2 'den çektiğiniz videoların istediğiniz bölümünü pc atabilirsiniz avi çeviriyor seyredersiniz.
    yada DVD Decrypter kullanıp dvd videoları,flimleri pc atarsınız.bu program aynı zamanda şifreli dvd'de kırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 28 Aralık 2009; 18:24:55 >
  • Eski bir konuyu hortlatıyorum ama benim gibi arayanlar bu konuya ulaştıklarında cevabı bulsunlar yarım kalmasınlar istedim.

Kapatılması unutulan dvd'yi pc'de CDroller programı ile kurtarabiliyorsunuz.
  • Dostum ya senden milyonlarca kez allah razı olsun. Varol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicems

Eski bir konuyu hortlatıyorum ama benim gibi arayanlar bu konuya ulaştıklarında cevabı bulsunlar yarım kalmasınlar istedim.

Kapatılması unutulan dvd'yi pc'de CDroller programı ile kurtarabiliyorsunuz.

Konuyu zamanında iyiki hortlatmışsın arkadaşım çok önemli kapatılmamış bir dvd cd sini kamera olmadığı için açamadım sayende kurtardım.Konuyu bende hortlattım ama okadar yer araştırdım denemediğim yöntem kalmadı söylediğin program sayesinde oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.