Bildirim
Sony HandyCam DCR-30 Vista' da Driver Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sony'nin bu kamera için vista desteği yok (usb anlamında)
ama firewire kullanırsanız görecektir bilgisayar kamerayı
(amma çok firewire yazdım 2 gündür)
-
tesekkürler :) anlaşılan xp yükleyecegim :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: cepkasa
tesekkürler :) anlaşılan xp yükleyecegim :))
Yok hemen xp yükleme
Biraz araştıralım.. -
ok, teşekkürler :)) -
http://support.sony-europe.com/dime/downloads/pmb/pmb.aspx?site=odw_en_GB&m=DCR-HC30E
http://support.sony-europe.com/dime/downloads/drivers/usb_cam/usbdrven.aspx?site=odw_en_GB&m=DCR-HC30E
Bu ikisini bir kurunuz...
Açıklamalar mevcut sitede..
-
teşekkürler ancak 1. linkte indirmek için seri number vs. istiyor hepsini girdim ama CD-ROM part no yok ben de. Cd yok çünkü. 2. linktekinide indirdim install yaptım hata verdi windows'un bu sürümü ile uyumlu degildir diyor. çok teşekkürler yinede emek harcadıgınız için sagolun. -
İlkini es geçelim şimdilik.
ikinci linkle ilgili olarak;
Orada kurulumla ilgili detaylı açıklamalar mevcut..Harfiyen yaptınız mı hepsini?
# Go to the directory where the file was downloaded and double-click the USBDRVEN.EXE file to begin the installation.
# Open the Sony_usb folder that was created in the same directory to which the USBDRVEN.EXE file was downloaded.
# Double-click the Setup.exe file.
# At the "Welcome to the InstallShield Wizard for Sony USB Driver" screen, click the Next button.
# At the "Information" screen, click the Next button. Please wait as the files are installed.
# At the "InstallShield Wizard Complete" screen, verify that "Yes, I want to restart my computer now." is selected and click the Finish button.
# After the computer restarts, the installation of the Sony USB Driver is complete. -
# Double-click the Setup.exe file. dan sonra biraz yükleniyor ve hata veriyor diger asamalara ulasmıyor. -
Ben işteyim şu an,çıkmak zorundayım akşama devam edelim...Hallederiz
Ekleme : Yettim
verdiği hata nedir hocam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X