Şimdi Ara

sony g2nip. internet özellikli hifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürün türkiye sony sitesinde var. ama türkiyede var mı?
    hepsisony e sordum. türkiyeye gelmeyecek,internet özelliği olmayan g1ip var 900 tl ye dedi.
    peki neden sony türkiye siteye eklemiş bunu. olma ihtimali var mı?
    ingiltere amazon a baktım bununla internetsizi arasında 50 pound fark var.
    bunda bir sürü özellik var. hem ses kalitesi iyiymiş hemde internet radyoları,wifi,airplay,dlna.
    keşke olsa.belki bu ürünü içinizde gören olmuştur. doğubankta filan

http://www.sony.com.tr/product/hfs-cd-music-system/cmt-g2nip

• Bir ara bakmıştım. Güzel alete benziyor. Talep olmadıgı icin getirmiyorlar galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bir ara bakmıştım. Güzel alete benziyor. Talep olmadıgı icin getirmiyorlar galiba.

sayın theraptorx,,

bunun sesin dinleme şansınız oldu mu? g1ip modeli var türkiyede mesela.
    hepsiony deki satıcı ile telefonla görüştüm . çok iyi ses kalitesi var diyor.900tl diyor

aslında şu alttaki marantz cr603 ucuz olacaktıki. bir çift dali zensor 1 ile muhteşem olurdu.

http://us.marantz.com/us/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=HiFiComponents&SubCatId=0&ProductId=MCR603

bu arada benim panasonic plazma yine arızalandı. vazgeçtim tv den :) müzik dinleyecem bundan sonra. internet özellikli bir alet arıyorum. tavsiyelerinizi duymak isterim.
    iyiki almamışım amp filan elimde kalacaktı yoksa.isabet olmuş .

• Maalesef dinleyemedim. Ama alt modellerinden birisini dinlemiştim. Aynı segmentteki Pioneer ve philps'ten çok daha iyiydi.

Tv'siz hayat mı olur ya :)

Maalesef dinleyemedim. Ama alt modellerinden birisini dinlemiştim. Aynı segmentteki Pioneer ve philps'ten çok daha iyiydi.

Tv'siz hayat mı olur ya :)

zor olur da. biliyorsunuz şanssızlıklarımı..
    2. panasonic plazma da gitti.

37 günde gelmişti. bu da 37 gün sürer muhtemelen. para iadesi isteyecem bu sebeple

Daha Fazla Göster
  • quote:

Yukarıdaki cihazı bende sordum Sony'e. Henüz ithalatı gerçekleşmemiş diyorlar ama ithal edeceklermi o da bir muamma. İnternet radyosu yüzünden alacaktım, olmadı.

Bu ürün oldukça basarılı aslında. 1000 tl gibi fiyata mükemmel olurdu

Tekrar mesaj attım. Şu an ithal etme planları yokmuş. Neyse, sağlık olsun...

bence iyi satarlar ithal etseler.

2.plan. internet özelliksiz alt modelini almak ve sonos takıp internetli hale getirmek olabilir
    ses kalitesi aynıdır sanırım

http://www.sonysepetim.com/?urun-1232-Sony-MT---G1iP-Hi-Fi-ses-sistemi.html

bu da internetlinin whathifi incelemesi

http://www.whathifi.com/review/sony-cmt-g2bnip

• Sony'ye mail attım. Sonuçta, internet sitene koyduğun bir ürünü getirip satmak zorundasın. Yok satmam diyorsan, müşteri kaybedersin. Geçmişte, Philips müşteri hizmetlerinin gereksiz ve umursamaz tutumu yüzünden bir daha ne Philips markalı bir ürün aldım, ne de kimseye aldırttım.

Bakalım ne yanıt gelecek?

Sony'ye mail attım. Sonuçta, internet sitene koyduğun bir ürünü getirip satmak zorundasın. Yok satmam diyorsan, müşteri kaybedersin. Geçmişte, Philips müşteri hizmetlerinin gereksiz ve umursamaz tutumu yüzünden bir daha ne Philips markalı bir ürün aldım, ne de kimseye aldırttım.

Bakalım ne yanıt gelecek?

iyi yapmışsınız.
    dediğiniz gibi hem sitesine konulmuş. hem de getirmiyor.
    halbuki getirse iyi de satacak bir ürün.

internet özellikli bu tarz bir ürün arıyorsanız bu ürünlerin kralı şu alttaki üründür. yanına bir çift bookshelf speaker koyarsanız muhteşem olur
    mesela bir çift dali zensor1 ile. ama çok pahalı bir ürün.
    sony çok ekonomik olacaktır buna göre. keşke sony gelse ben de alırım

http://us.marantz.com/us/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=HiFiComponents&SubCatId=0&ProductId=MCR603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 20 Ağustos 2012; 11:15:47 >

• @kanaute, yukarıdaki ürünü biliyorum ama Türkiye şartlarında alınabilecek f/p bir ürün değil. Yurtdışı fiyatının bile 2 katı pahalı satılıyor. Sony'nin sevdiğim özelliği, fiyatlarının Avrupa fiyatlarında ya da az biraz yüksekte olması. Yoksa, yurtdışında yaşıyor olsam alınacak çok daha iyi f/p ürünleri var.

Sony getirmese, Yurtdışından ya gidip elden ya da ebsy üzerinden Marantz alırım herhalde.

marantz 603 mü? ebay den gelse gümrüğe takılır o

Sony getirmese, Yurtdışından ya gidip elden ya da ebsy üzerinden Marantz alırım herhalde.

evde home theater veya stereo sistem var mı?
    yoksa hiçbir cihaz yok mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.