Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA™ X8 (E15i) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.419
Cevap
10
Favori
200.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Xperia X8 e yeni renk seçeneği eklendi

Black

Sony Ericsson XPERIA™ X8  (E15i)

Sony Ericsson XPERIA™ X8  (E15i)

Ben de bunu bekliyordum. Siyah çok yakışmış

• yalnız 250$ dan çıkarsa X10 un rakibi olur laa bu
  • Xperia X8 E15i Türkiye'de!
    2 yıl paralel ithalat garantisinde...

Alanlardan inceleme bekliyoruz.
    Yalnız bence x10 mini daha iyi özellik olarak .0.4 inç daha büyük ekran için 300 TL daha verilmez X8 e.X8 de kamerada 3.2 mp led flaş yok X10 mini 5 mp led flaş vs...

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x8-fiyati,377377.html

813 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Ekim 2010; 16:11:55 >

• BU FİYATA ALINMAZ
    Bİ KAC İÇİNDE DÜSER DİYE TAHMİN EDİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic
    BU FİYATA ALINMAZ
    Bİ KAC İÇİNDE DÜSER DİYE TAHMİN EDİYORUM

Yani Satio ile aynı fiyat
    450-500 TL olması lazım
  • quote:

Xperia X8 E15i Türkiye'de!
    2 yıl paralel ithalat garantisinde...

Alanlardan inceleme bekliyoruz.
    Yalnız bence x10 mini daha iyi özellik olarak .0.4 inç daha büyük ekran için 300 TL daha verilmez X8 e.X8 de kamerada 3.2 mp led flaş yok X10 mini 5 mp led flaş vs...

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x8-fiyati,377377.html

813 TL

yuh fiyata bak. kanıp da almayın sakın

• 1ay once dogubankta 1100 tlye satiyolardi ve hala o fiyat.satamadilar ellerinde patladi.800 de cok.paralelcilerin ellerinde kalirsa duser fiyati.yalniz se niye dayanikli sarjlar yapmiyor artik merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

1ay once dogubankta 1100 tlye satiyolardi ve hala o fiyat.satamadilar ellerinde patladi.800 de cok.paralelcilerin ellerinde kalirsa duser fiyati.yalniz se niye dayanikli sarjlar yapmiyor artik merak ediyorum.

ÜZERİNDEKİ PİL 1200 MAH LIK 450 SA YAKIN BEKLEME SÜRESİ VAR
  • donanımsal olarak x8 mi daha iyi bir telefon yoksa x10 mini mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

1ay once dogubankta 1100 tlye satiyolardi ve hala o fiyat.satamadilar ellerinde patladi.800 de cok.paralelcilerin ellerinde kalirsa duser fiyati.yalniz se niye dayanikli sarjlar yapmiyor artik merak ediyorum.

ÜZERİNDEKİ PİL 1200 MAH LIK 450 SA YAKIN BEKLEME SÜRESİ VAR

4 saat 45 dk konuşma süresi iyimi sence.
  • uzun zamandır bu telefonu bekliyordum hatta türkiyeye geldigi gün alicaktim ama yeni pc aldıgım icin telefonu ertelicem biraz.
    siyah secenegi gelmesi cok iyi olmus.
    bu telefon bos degil arkadaslar bunuda belirteyim.
    bazıları 15mm kalınlıgındaki bu telefona kalın demis suanki kullandıgım telefonda 15mm kalınlıgında ama ideal bence. 13mm lik telefon kullandım rahatsız oldum benim gibi elleriniz büyükse ince telefonnlar sıkıntı yaratabiliyor.

bi sonraki telefonum kesin x8 olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan
    donanımsal olarak x8 mi daha iyi bir telefon yoksa x10 mini mi ?

X8 de X10 mini de; 600 mHz 128 mb ram

X8 3.2 mp kamera ve flaş yok
    X10 mini 5 mp kamera ve LED flaş

X10 mini, 2.6 inç 240x320 piksel ekran
    X8, 3 inç 320x480 piksel ekran

X10 mini, 4 saat konuşma 285 saat bekleme süresi (Batarya: 950 mAh)
    X8, 4 saat konuşma 450 saat bekleme süresi (Batarya:1200 mAh)

Boyutlar:
    X8; 104 Gr, 54x99x15 mm
    X10 mini: 88 Gr, 50x83x16 mm

Farklar bunlar...
    Ekran küçuklügü problem degilse x10 mini
    x8 fiyatına X10 bulunabilır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Ekim 2010; 20:39:59 >
  • teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. x10 miniyi beklemeye devam edeceğiz demektir. yakın zamanda batuma geçmeyi düşünüyorum. acaba orada bulabilirmiyim x10 mini yi ?
  • İdeal bir cihaz. Akıllı telefonlar genellikle büyük boyutlu oluyor ve ele avuca sığmadığı için kullanımı zor oluyor. Bu açıdan Sony Ericsson' un bu modelleri oldukça iyi. Boyutları pek büyük olmasın, varsın ekranı biraz küçük olsun.

X8' in kamerası X10 mini' nin kamerasına göre geride. Sanırım X10 mini' yi harcamamak maksadı ile böyle yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 13 Ekim 2010; 20:52:54 >
  • quote:

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. x10 miniyi beklemeye devam edeceğiz demektir. yakın zamanda batuma geçmeyi düşünüyorum. acaba orada bulabilirmiyim x10 mini yi ?

Şu an X8 de X10 mini de bulabilirsin birçok alişveriş sitelerinde 2 yıl ithalatçı garantisinde.

X10 mini 570 TL
    X8 830 TL

akakce.com' dan fiyat karşılaştırması yapabilirsin.

illaki distrubitor garantisi istiyorsan 2-3 ay daha beklemen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Ekim 2010; 20:54:40 >
  • 499,99 liradan 1 kuruş yukarı etmez bu telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Ekim 2010; 5:30:22 >
  • fiyatı pahalı ekran olarakta çok büyük değiller tip olarakta ben beyenmedim ama tabi her malın bir alıcısı var o fiyatada alana yuh derim tabi parası çok değilse o paraya ne telefonlar var hatırlatmak isterim
  • distribütör ile satıs yapılınca 500ü gecmez zaten.
  • yuhh 813 lira verilmez la buna 128mb ram koymuslar zaten gözümden düştü 388 koyaydılar bare bi işe yarardı bunu alıcama wildfire alırım daha iyidir:) normal degeri 450 olması lazım bunun
  • quote:

quote:

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. x10 miniyi beklemeye devam edeceğiz demektir. yakın zamanda batuma geçmeyi düşünüyorum. acaba orada bulabilirmiyim x10 mini yi ?

Şu an X8 de X10 mini de bulabilirsin birçok alişveriş sitelerinde 2 yıl ithalatçı garantisinde.

X10 mini 570 TL
    X8 830 TL

akakce.com' dan fiyat karşılaştırması yapabilirsin.

illaki distrubitor garantisi istiyorsan 2-3 ay daha beklemen lazım

distribütör garantisi istese batumdan almayı düşünmez.bencede paralel ithalat alsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.