Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA™ X8 (E15i) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.419
Cevap
10
Favori
200.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: m35

valla 256dan aşası ram olan cihazı almam artık

htc wilfire.da bile 388mb ram var ve 600lira :S

onunda ekran çözünürlügü kötümüs baya belki ondan pek pahalı degildir k790 la aynı çözünürlük

Garantisiz 550TL sanalreyonumda ama çok kalın alet Feci yani.

Yok be abi bence çok şık ve kalın değil, fiyatına göre en iyi telefon bence bu, TR ye gelse yok satar, kimse uyduruk 5800 ı falan almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Orijinalden alıntı: turkuazxyz

Arkadaşlar xperia x8 ve x10 mini telefonlarda A-GPS kullanmadan GPS kullanılmıyor.Yani şebekenin çekmediği bir yerde gps özelliği yok bu telefonların.Aşağıdaki linklerde görünce bu bilgiyi, sonyericsoon müşteri hizmetlerini aradım ve bu bilgiyi onlarda teyit ettiler.Acaba bütün gps ve a-gps özelliği olan telefonlar böyle mi?. LG p 503 te de a-gps açılmadan gps kullanılmıyor mu ?Kullanan veya bilgisi olanlar açıklarsa güzel olur.x8 ve lg p 503 arasında karasızım.Her iki telefonun özellikleri hemen hemen aynı.Tip olarak x8 daha hoşuma gidiyor.Ama gps olayı kafamı karıştırdı.

http://www.mobilhat.com/sony-ericsson-xperia-x8-inceleme.html birde sıcakteknoloji.com adlı sitede aynı bilgiye rastladım.

Yok abi ayarı var kapatırsan data falan götürmüyor, agps varken 3 sn de uyduyu buluyor, gps varken 15-20 sn oluyor, ama harita falan kullanmak için zaten dataya ihtiyacın var.

garmin falan yükler haritalarida kendi kurar ilacı basar bide tamam o zaman gprs baglantısına gerek kalmaz

• Arkadaşlar Xperia x8 telefon incelemesinde geçen ifade aşağıdadır.Bu açıklama ne anlama geliyor.

....... GPS desteği sunuyor. GPS’den bahsetmişken bu özelliği kullanırken yardımlı GPS (A-GPS) kullanmak zorunda kaldığımızı hatırlatalım.

Firmanın müşteri hizmetlerine sordum.Şebekenin olmadığı bir yerde gps kullanılırmı diye.Eleman hayır kullanamazsınız dedi.Ya be anlatamadım elemana ya eleman yanlış anladı ya da elemanın dedikleri doğru.Eğer öyleyse bu telefonu GPS için almanın bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazxyz

Arkadaşlar Xperia x8 telefon incelemesinde geçen ifade aşağıdadır.Bu açıklama ne anlama geliyor.

....... GPS desteği sunuyor. GPS’den bahsetmişken bu özelliği kullanırken yardımlı GPS (A-GPS) kullanmak zorunda kaldığımızı hatırlatalım.

Firmanın müşteri hizmetlerine sordum.Şebekenin olmadığı bir yerde gps kullanılırmı diye.Eleman hayır kullanamazsınız dedi.Ya be anlatamadım elemana ya eleman yanlış anladı ya da elemanın dedikleri doğru.Eğer öyleyse bu telefonu GPS için almanın bir anlamı yok.

o elemanların cogu birsey bilmiyor.. a-gps zorunluluguna gelince işletim sistemi android oldugu icin belki bir zorunluluk koymuslardır ama symbian da a-gps zorunlu degil. normal gps kullanıyorum sadece bir kac saniye daha gec baglnaiyor o kadar.
  • Şu ana kadar okadar telefon inceledim böyle bir durumla karşılaşmadım.Sonyericsonu bi daha arayıp sorayım en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

499,99 liradan 1 kuruş yukarı etmez bu telefon

teknosa da senın gibi düşünüyor.

nakıt ve tek cekım 499 tl

güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarda -- 30 Nisan 2011; 0:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarda
    quote:

güncel

Iyi bi fiyat tahmini

• quote:

quote:

güncel

ben de şimdi gördüm
    acaba bimekse golda vs. de gelirmi daha uygun fiyattan
  • sahibinden de 699 lira fiyat biçenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

güncel

Iyi bi fiyat tahmini

teknosa 499 a satıyorsa iyi bir fiyat tahmini değil.demekki ederi 400-450.
    teknosa her zaman fiyatı yüksek tutar bunu hepiniz bilirsiniz.
    bu arada teknosa demişken geçen bi uğradım g705 haala 620 TL kafayı yemişler.

• zaten teknosa dısında bir yerde satılırsa 450 ye falan satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

güncel

Iyi bi fiyat tahmini

teknosa 499 a satıyorsa iyi bir fiyat tahmini değil.demekki ederi 400-450.
    teknosa her zaman fiyatı yüksek tutar bunu hepiniz bilirsiniz.
    bu arada teknosa demişken geçen bi uğradım g705 haala 620 TL kafayı yemişler.

Muadili ve rakipleri ile fiyatı normal bence, çok değil, wildfire ve galaxy miniden iyidir

• şu anki fiyat kampanyalı olup da ellerinde tükenirse ve yeni parti 500tl nin üzerinde gelirse hesaplarımız şaşar
  • Arkadaşlar alan, kullanan yok mu ? X8 hakkında bilgi verebilecek olan var mıdır? teşekkürler.
  • x8 alanlar vardı yurt dısından hatta kamera ile cekilmis resimlerde paylasmıslardı ama ne oldularsa yok oldular

türkiyeden birisi alsada güzel bir inceleme yapsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

x8 alanlar vardı yurt dısından hatta kamera ile cekilmis resimlerde paylasmıslardı ama ne oldularsa yok oldular

türkiyeden birisi alsada güzel bir inceleme yapsa..

İşte bu telefonu almaya niyetim var fakat bunu alsam mı diye tavsiye isteyecektim kimsecikler yok ortada. Ayrıca teknosa da satılıyor mu bilgisi olan var mı?
  • Ben de bu telefonu almak istiyorum ancak aklımda bir de x10 mini var.x10 mininin açıkçası boyutu çok hoşuma gitmedi.onun dışında telefonda kamera flaşına pek önem vermiyorum.bunun dışında "falan filan özelliği dolayısıyla mutlaka x10 mini almalısın" diyebileceğiniz bir artısı va rmı x10 mininin?htc wildfire alacaktım aslında ancak telefon çözünürlüğü gerçekten berbat diye duydum ve vazgeçtim.ve oyunlarda falan kasıyormuş.sizin fikirleriniz neler acaba?
  • az öne teknosada bu telefonu gördüm, fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 650 tl civarında idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

az öne teknosada bu telefonu gördüm, fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 650 tl civarında idi.

Hocam sitede 529tl yazıyor x8 dark blue.
  • Forum İstanbul teknosada vardı bu akşam gördüm fiyatı da peşin 499, taksitle 529 liraydı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.