Şimdi Ara

sony ericsson xperia x1i için felx kablo temini

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sony ericsson xperia x1i ekran filmi gerekli bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı temin edecek bu konuyu açmamdaki neden parça temin edecek arkadaşlardır yada elinde aynı marka telefon olupta parçalamak isteyenler bir ilk adım fırsatıda olabilir ben istanbul anadolu yakasındayım elden olursa sevinirim bu parçayı alabilmek için dolandırıldığım bile oldu tanıyanlar tanır bülent olgunca adında bir p...zvk teşekkürler

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

http://cnn.cn/shop/sonyericsson-xperia-c-28_638.html
    Evet bi sahtekarın kimliğini ortaya dökelim
    Ben bu dolandırıcı hakkında detaylı bilgi vereyim...
    bülent olgunca(hırsız, dolandırıcı)
    tc kimlik no:20555264504
    baba adı: muharrem
    Ana adı: fatma
    doğum tarihi: 22/02/1976
    doğum yeri : izmir

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 & K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Kimmis bu hirsiz sen nerden taniyosun

http://tuluat.blogcu.com/blog/4876

http://www.turkiyesesver.com/index.php/haber-detay/id/28421/internet-dolandiricisi-bulent-olgunca
    sende tanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 8 Haziran 2011; 21:02:06 >

PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

O kisinin bu sahis oldugunu nerden biliyorsun peki

Forumun savcı sı senmisin?

Ben nerden bileyim senin yalan atmadigini?

Yaptigin hos degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

Yav arkadasim birini hirsizlik ve dolandiricilkla sucluyorsun madem kanitla

Yaptigin hos degil

Benimde bi yakınımı dolandırdı. Para yatırdığı banka ve hesap numarasını öğrendim. İlgili bankadaki tanıdığımdan da hesap sahibine ait bilgileri aldım. Yani yukarda vermiş olduğum bilgiler bu hırsız ve dolandırıcı şereften yoksun insan atığına aittir.

Yaptigin hos degil

Ve yakın zamanda nufus cüzdanı örneğini elime geçirip onuda ifşa edeceğim..Herkes bilsin.

Orijinalden alıntı: mulkiyeli

quote:

Yaptigin hos degil

Ve yakın zamanda nufus cüzdanı örneğini elime geçirip onuda ifşa edeceğim..Herkes bilsin.

Alıntıları Göster
    selamün aleyküm mulkiyeli abi, 12 eylülde bende bu şahıs tarafından 700 tl dolandırıldım, yeter artık ya bu adam hapise girsinde daha fazla masum iyi niyetli insanlarımızın canını yakamasın,yapmamız gereken nedir,yaklaşık o adi tarafından dolandırılan 30 kişi mevcut şu anda,hep birlik olup bişiler yapamazmıyız abi,0535 731 54 16 numaram,bi gelişme olurda bana haber verirsen sevinirim hayırlı forumlar

Orijinalden alıntı: bilal1984

selamün aleyküm mulkiyeli abi, 12 eylülde bende bu şahıs tarafından 700 tl dolandırıldım, yeter artık ya bu adam hapise girsinde daha fazla masum iyi niyetli insanlarımızın canını yakamasın,yapmamız gereken nedir,yaklaşık o adi tarafından dolandırılan 30 kişi mevcut şu anda,hep birlik olup bişiler yapamazmıyız abi,0535 731 54 16 numaram,bi gelişme olurda bana haber verirsen sevinirim hayırlı forumlar

Alıntıları Göster
    son kurbanı da benim şimdiki telefonu 0534 583 88 84'tür ve teb. hesap no: 0254-08020958'dir orospu çocuğunun iban ise TR21003200000000008020958

Orijinalden alıntı: Mave®ick

son kurbanı da benim şimdiki telefonu 0534 583 88 84'tür ve teb. hesap no: 0254-08020958'dir orospu çocuğunun iban ise TR21003200000000008020958

Alıntıları Göster
    Farklı kullanıcı adlarıı ve cep telefon numaralarıyla ikinci el satış yapan siteler üzerinden insanları dolandırıyorlar.

Mehmet TERZİ

Bülent OLGUNCA (Finansbank - TR490011100000000015013965)

Cep tlf: 05370267368

e-posta: m.terzi34@hotmail.com

300 TL dolandırıldım. Kanmayalım bu dolnadırıcılara. Herkesi bilgilendirelim lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_ozturk

Farklı kullanıcı adlarıı ve cep telefon numaralarıyla ikinci el satış yapan siteler üzerinden insanları dolandırıyorlar.

Mehmet TERZİ

Bülent OLGUNCA (Finansbank - TR490011100000000015013965)

Cep tlf: 05370267368

e-posta: m.terzi34@hotmail.com

300 TL dolandırıldım. Kanmayalım bu dolnadırıcılara. Herkesi bilgilendirelim lütfen...

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar Bülent Olgunca tarafından bende dolandırıldım.

Ama ben peşini bırakmayacağım. İlk olarak bankadan bu adamın ev adresini, telefon numarasını hatta numaralarını bulacağım. Avukat buldum, çok net deliller var. Sizden isteğim bana destek vermenizdir. Birçok delil var buralarda, ekran görüntüsü mesajlar falan filan, ne var ise benimle irtibata geçin. 17 mayısta 180 lira yedirdi banada. Kargo şirketinden görüntülerini temin edeceğim. Bu adam yakalanacak beyler.

Orijinalden alıntı: meka51211

Evet arkadaşlar Bülent Olgunca tarafından bende dolandırıldım.

Ama ben peşini bırakmayacağım. İlk olarak bankadan bu adamın ev adresini, telefon numarasını hatta numaralarını bulacağım. Avukat buldum, çok net deliller var. Sizden isteğim bana destek vermenizdir. Birçok delil var buralarda, ekran görüntüsü mesajlar falan filan, ne var ise benimle irtibata geçin. 17 mayısta 180 lira yedirdi banada. Kargo şirketinden görüntülerini temin edeceğim. Bu adam yakalanacak beyler.

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar bu kişi tarafından 2009 senesi 370 tl mi yedi sahibinden .comdan telefon ilanı vermiş tabii orada satıcıyla direk irtibata geçebiliyorsunuz pazarlık filan telefonun fiyatında 370tl'ye anlaştık ptt çek numarası verdi parayı yatardık bekle bekle yok ürünü kargoya verdim yok kargo takip numarasını vercem beni oyaladı 2-3gün sonra telefon numaralarına ulşamadım sırra kadem bastı bende savcılığa suç duyurunda bulundum savcılık dava açtı dava devam ediyor halen bulunamıyor sonuç 0+0 elde var sıfır

Orijinalden alıntı: trabzonli_84

mrb arkadaşlar bu kişi tarafından 2009 senesi 370 tl mi yedi sahibinden .comdan telefon ilanı vermiş tabii orada satıcıyla direk irtibata geçebiliyorsunuz pazarlık filan telefonun fiyatında 370tl'ye anlaştık ptt çek numarası verdi parayı yatardık bekle bekle yok ürünü kargoya verdim yok kargo takip numarasını vercem beni oyaladı 2-3gün sonra telefon numaralarına ulşamadım sırra kadem bastı bende savcılığa suç duyurunda bulundum savcılık dava açtı dava devam ediyor halen bulunamıyor sonuç 0+0 elde var sıfır

Alıntıları Göster
    ben sanırım son kurbanım aslında böyle şeyler hayatta yapmamda neden bilmiyorum biranda güveneyim dedim 150 tl mi kaptırdım yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım hem herkes tarafından şikayetçi olunan birisi nasıl banka hesabı açıp kullanıyor onuda anlamış değilim hadi kullanıyor savcılık nasıl bulamıyor neyse arkasını bırakmayacağım
    İşlem Tarihi/Saati: 09/08/2012 15:30
    Gönderen Hesap Numarası: ............
    Alıcı Adı: BÜLENT OLGUNCA
    Alıcı Banka Kodu: 111
    Alıcı Banka Adı: FINANSBANK A.S.
    Alıcı Şube Kodu: 1003
    Alıcı Şube Adı: BEYOGLU
    Alıcı Hesap Numarası: 1003-0015013965
    Tutar: 100,00 TRY
    Açıklama:
    Kanal: İnternet
    Ödemenin Türü: DİĞER ÖDEMELER
    Referans No: F00270

sakın bu şerefsize para kaptırmayın

Orijinalden alıntı: legend710

EFT DetayıKapatİşlem Türü: Hesaba EFT
    Açıklama:

Ben bu konu hakkında finansbanka bile dilekçe faksladım. aynı hesap numarasından adam 3 aydır dolandırıyor milleti. bence bankayı da arayın. şikayetinizi içeren bir dilekçe fakslayın bankaya. belki hesap sahibini çağırıp bilgi verebilriler. büyük ihtimalle bu hesap sahibi ya ölü, yada sahibinin haberi yok. yoksa bu kadar kolay bu hesap numarasını kullanamazlar.

Orijinalden alıntı: ozgur_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: legend710

EFT DetayıKapatİşlem Türü: Hesaba EFT
    Açıklama:

Ben bu konu hakkında finansbanka bile dilekçe faksladım. aynı hesap numarasından adam 3 aydır dolandırıyor milleti. bence bankayı da arayın. şikayetinizi içeren bir dilekçe fakslayın bankaya. belki hesap sahibini çağırıp bilgi verebilriler. büyük ihtimalle bu hesap sahibi ya ölü, yada sahibinin haberi yok. yoksa bu kadar kolay bu hesap numarasını kullanamazlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu o. çocuğu dün beni de dolandırdı. Galaxy Nexus telefonla Iphone' u takas eder misin dedi. Tamam edelim dedim istanbul' da tanıdığınız var mı dedi yok dedim o zaman nasıl güveneceğim size dedi bende ikimizde aynı gün cihazları gönderelim dedim kabul ettik adam sabahtan kargoyu verdi kargo numarasını da telefonla bana söyledi bende 2-3 saat sonra Nexus telefonu kargoya verip adama mesaj attım. Bu 2-3 saatlik esnada bana 4-5 kere telefon etti gönderdiniz mi cihazı diye. Ben cihazı gönderdim gönderirken de kargo ödemesini yaptım o da bana içi sünger dolu bir kutu göndermiş. 0537 747 31 68 numaralı telefonla görüşüyorduk kendisiyle ama artık telefon da kapalı. Profesyonel o.çocuğu bu adam o kadar rahat konuşuyor ki inanmamak mümkün değil. Benim telefonla kounştugum adamın adı sözde Salim Tatlier' di bana kargoyu gönderen Emre Güler diye birisi benim kargoyu gönderdiğim kişi de Bülent Olgunca çok dikkat edilmesi gereken bir adam. Bunu bulup ağaz burun dalıp polise teslim etmek istiyorum. Allahından bulsun kansız serefsiz sahtekar o.cocuğu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.