Şimdi Ara

^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
2
Favori
99.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ağustos-Eylül aylarını gözden çıkarmak lazım beklemek için.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

turkiyeye 2008 ortası gibi gelecekmiş 2008 sonu bulur heralde w960i den haber yok daha

Türkiye'ye 2008 ortasında gelmeyecek. 2008'in ikinci yarısında satışa sunulacak dünyada. Türkiyeye ne zaman gelir belli değil.

iste bugun sony dne gelen maıl

Sayın ......,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson X1i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının ortasıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
    /Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

• Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor
    1-5Mp Ve Xenon Flash
    2-262k Yada 16m Ekran Renki Eklediği An
    N95 Çağı Biter

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • Bence Sony ericsson direk tum dunyada cikacagi tarihi belirtmis, Turkiye'de olay distribitorlerin elinde, onlar ne zaman getirirse artik.

Orjinalden alıntı: anilcanss

Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor
    1-5Mp Ve Xenon Flash
    N95 Çağı Biter

Sadece bunlar mi? Symbian s60 isletim sistemide buyuk etken. Sony Ericsson sadece Symbian Uiq kullanabiliyor ama isterse diger lisansi alip s60 da yapabilir sanirim. Ama windows mobile kullanmasi apayri bir devrim oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

turkiyeye 2008 ortası gibi gelecekmiş 2008 sonu bulur heralde w960i den haber yok daha

Türkiye'ye 2008 ortasında gelmeyecek. 2008'in ikinci yarısında satışa sunulacak dünyada. Türkiyeye ne zaman gelir belli değil.

iste bugun sony dne gelen maıl

Sayın ......,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson X1i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının ortasıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
    /Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

W960i de güya 2007'nin 4. çeyreğinde gelecekti Türkiye'ye.

• super otesi manyak

''super''phone

Orjinalden alıntı: anilcanss

Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor
    1-5Mp Ve Xenon Flash
    N95 Çağı Biter

n95 ile karşılaştırılması bile yapılamaz. N95 in rakibi g900 dür. G900 ile n95 e veda edebilirsiniz.

"" bu ne lann..noluyo len.. """ dediğim bişi...

p1 e bitiyordum....x1 e hasta oldum yaaa...

yazcak bişi bulamıorum...

hemen sööleyin..kaç para buu..çabukkkkkkkkkkkkk.. :D:D

off offf...accciipp bişi yaaaa......mafetti beni...:D:D
  • ekrana takılmayın elde fotograf makinesiyle çekilmiş resimlere bakarak diebilirimki bundada kristal ekran var ve tüm pda lara toz yutturur bu ekran hatta şöle diim ben bu kristal ekran olayını çözemedim benim telefondada var sanki ekranın dışındaymış gibi duruo yazılar bazen klavye ve tasarım hoş boyutta küçük bence arka kısmı pek beğenmedim ama ehh bunu alanda arkasına bakmadan kaçsın :P

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

n95i tahtından edecek cihaz budur

Ayrı sınıflar...

Hep bazıları telefon gibi telefon istiyor bu PDA olmuş resmen.

haklısınız ayrı sınıf olabilir ama benim ilgimi hep komplike cihazlar çekmiştir yani n95 de komplike bir cihaz buda ve n95 in bir adım önüne dokunmatik ekranıyla çıkmayı başarıyor türkiyedeki kullanıcı kitlesi benim gözlemlediğim kadarıyla daha çok komplike cihazlara yöneliyorlar sizde uzman mobil ünvanı aldığınıza göre benden daha iyi biliyorsunuzdur

• Off Offf iste bu cihaz alinir.

Sony Ericsson XPERIA X1 isme bak be. X1 asinaligi olan Siemens SX1 ciler bile bucihazi alir

UMTS, HSDPA, HSUPA

3 inc WVGA ekran [65 bin RENK OLMASININ NEDENI WINDOWS MOBILE ISLETIM SISTEMININ BIR ZORUNLULUGUDUR]

800 x 480 pixels,

3.2 megapixel camera,

WiFi,

A-GPS

En onemlisi, qwerty Klavye

Hemde WINDOWS isletim sistemine sahip.

Bu cihaz tam benlik

^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 12 Şubat 2008; 0:05:21 >
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• Çıktığında üstüne atlanası cihaz.Ekranı böyle olan bir telin boyutlarını çok iyi tutmuşlar.Radyosunu koymuşlar.GPS önemli değil benim için.65k renk ise hiç önemli değil.Zaten çözünürlük olayı bitiriyor.Çoğu Windows Mobile'lı telefonlar 65k ve 240*320 çözünürlüklü ekrana sahip ve ben sırıtanını görmedim açıkçası.

• 400mb bos rom, 520 Mhz islemci, 3d grafik hızlandırıcı kart,1500 Mah pil,daha ne olsun.
    Uçmasak da,
  • Okadarda övülecek bir alet degil 65k renkli ekran 3.2mb kamera arka kısım çok kalas kalmış açıkcası ön kısım nerde arka kısım nerde video çözünürlük ve fps de çok iyi olmicak büyük ihtimal.

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Okadarda övülecek bir alet degil 65k renkli ekran 3.2mb kamera arka kısım çok kalas kalmış açıkcası ön kısım nerde arka kısım nerde video çözünürlük ve fps de çok iyi olmicak büyük ihtimal.

Hedef kitlesinin isteklerini karşıladığı düşüncesindeyim.Telefon All-in-one anlayışıyla yapılmış bir telefon değil.

• Vipracing ,sen daha iyi bilirsin
    Uçmasak da,
  • Sony de WM pazarına giriyor anlaşılan. Telefon güzel bir şeye benziyor. Bakalım nokia neler çıkaracak bunlara karşı?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.