Şimdi Ara

^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
2
Favori
99.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

n95i tahtından edecek cihaz budur

Ayrı sınıflar...

Hep bazıları telefon gibi telefon istiyor bu PDA olmuş resmen.

• Eger 65K renk T610 ların 65K gibi ise facia...
  • ya pazartesi günü valla içim açıldı ya. kaç zamandır se den bi win li telefon bekliyordum hem klavyeli hemde yüksek çözünürlüklü bi model çıkmış. gerçi tabi telefonu ele gelmesi lazım önce bi ama şu hali ile bile oldukça iyi. artık diğer firmaların kaltesiz gibi görünen telefonlarına mecbur kalmayız. ama işlemci olayı kafamı karıştırıyor se sever düşük işlemci kullanmayı bunda kullandığı işlemci ne acaba ?

se de win işine girdiya artık gözlerim arkada gitmem. çıksada yakın zamanda edinsek bir tane

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ya pazartesi günü valla içim açıldı ya. kaç zamandır se den bi win li telefon bekliyordum hem klavyeli hemde yüksek çözünürlüklü bi model çıkmış. gerçi tabi telefonu ele gelmesi lazım önce bi ama şu hali ile bile oldukça iyi. artık diğer firmaların kaltesiz gibi görünen telefonlarına mecbur kalmayız. ama işlemci olayı kafamı karıştırıyor se sever düşük işlemci kullanmayı bunda kullandığı işlemci ne acaba ?

se de win işine girdiya artık gözlerim arkada gitmem. çıksada yakın zamanda edinsek bir tane

Orjinalden alıntı: taken21

Bi yerde okudum 500 MHz diye geciyodu eger gercekten 500 se bicok pda ya fark atıyo..
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ya pazartesi günü valla içim açıldı ya. kaç zamandır se den bi win li telefon bekliyordum hem klavyeli hemde yüksek çözünürlüklü bi model çıkmış. gerçi tabi telefonu ele gelmesi lazım önce bi ama şu hali ile bile oldukça iyi. artık diğer firmaların kaltesiz gibi görünen telefonlarına mecbur kalmayız. ama işlemci olayı kafamı karıştırıyor se sever düşük işlemci kullanmayı bunda kullandığı işlemci ne acaba ?

esasında pda da 500 çok fazla değil ki şuan kullandığım p51 de bile 416 var. ekran renk konusuna da çok takılmamak gerek nokianın 16 milyon renkli ekranlarınıda gördük açıkçası 65 k ile çok farklı durmuyorlardı tabiki farksız demiyorum ama bence renk derinliğinden önce ekran kalitesine bakmak lazım. şimdiye kadar gördüğüm en güzel renkleri veren ekran palm treo650 de idi. 65 idi ama mükemmeldi.

g900 de bence muhteşem olmuş dört yön tuş ve dokunmatik normal bi tel. sony bu sene hakketten kalıbını kırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 11 Şubat 2008; 9:28:36 >

• xperia da transflash kart varmış bu doğrumu ? se hakketten kalıp malıp bırakmadı ortalıkda. bence artık sonynin önüne geçilmez.

bir ara e90 almayı düşünüyordum ama asıl ekranın içte olması ve boyutları düşündürüyordu beni özellikle fiyatı. hatta phı ile beraber ne almam gerektiğini konuşurken bi p1 bi e90 diye düşünürken Allah nasip ederse bi xperia bi g900 tam benlik olacakya. se hakketten sevdiğim bi firma ya

tabi benim isteklerime 3 sene gecikmeli cevap verdi ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 11 Şubat 2008; 9:36:06 >

oktay
    bi x1 bi g900 ha

^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^

Videolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Şubat 2008; 10:35:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

dızayn harika hoş bu tarz cihazlardan cok anlamıyorum ama sony harbi iyi ettı bunu yapmakla tuş takımı ve on panelde kı yon tuş takımı harıka tek eksiği yukarıda gorulduğu gıbı hala bazı noktalarda eksıklerı olması kotu h95 de bılem hepsı var bunlar nıye yapmıyor fecı dağtıyorum...

• Son diyaloğa dikkat
    -Second half this year?
    -Second half this year

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Burda doğrulu tartışılır bilgiler var. Cihaz yeni çıktı. Neler var neler yok tam bilinmez sanırım;

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php

Ben accelerometer olduğunu burdan öğrendim, ama yanlışta olabilir.

PHI'nin verdiği Sonyericsson.com'daki kendi sitesindeki tanıtım videosunda iconlar dönüyordu yan çevirince, olması lazım yani.

Ayrıca ekran 65536 renk ama çözünürlük ve boyuttan kurtarıyor.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907

• _____________________________
  • se nin şu ana kdr yaptığı en iyi telefon.gerçekten mükemmel(tabii benim gözümde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 11 Şubat 2008; 15:07:44 >
    Arkadaşlar bu cihaz ilk duyduğumda şaşırmıştım. Çünkü SE windowslu PDA yapmazdı. Sonra bu gün okuduğum haberi görünce hiç şaşırmadım. Habere göre. Bu cihazı Sonyericsson, HTC firmasına yaptırıyormuş.
    Buyrun link
    http://www.engadget.com/2008/02/10/no-wonder-sony-ericssons-xperia-x1-is-so-good-htc-makes-it/

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

X1'in ardındaki sır perdesi aralanıyor
    Arkadaşlar bu cihaz ilk duyduğumda şaşırmıştım. Çünkü SE windowslu PDA yapmazdı. Sonra bu gün okuduğum haberi görünce hiç şaşırmadım. Habere göre. Bu cihazı Sonyericsson, HTC firmasına yaptırıyormuş.
    Buyrun link
    http://www.engadget.com/2008/02/10/no-wonder-sony-ericssons-xperia-x1-is-so-good-htc-makes-it/

Ben de okudum da. Yazmayayım şimdilik demiştim.

• Sony Ericsson durdu durdu bombayi patlatti, bu aralar yeni bir pocket pc almayi dusunuyordum, i-mate de yeni yeni ultimate serisini cikarmaya basladi, Toshiba G920 yolda onlar kafami kurcaliyordu ama bunu gorunce butun fikirlerim degisiverdi, gercekten beklemeye degecek bir cihaz gibi gorunuyor

Orjinalden alıntı: theunforgettable

turkiyeye 2008 ortası gibi gelecekmiş 2008 sonu bulur heralde w960i den haber yok daha

Türkiye'ye 2008 ortasında gelmeyecek. 2008'in ikinci yarısında satışa sunulacak dünyada. Türkiyeye ne zaman gelir belli değil.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.