Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Ray 825 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünenler var ise kaçırmasın derim en uygun fiyat şuan hizlial.com'da gözüküyor... Bu aralar telefon fiyatları hoşuma gidiyor çok güzel indirimleri oluyor zaman zaman yanlış olmasın 2 hafta önce Sony Ericsson Xperia Neo V 725 tl ye almıştım.. 20 tl hediye çekiyle beraber 705 liraya gelmişti.. Telefon almak isteyen arkadaşlara fırsat..

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-ray_02.044.1357.0227.htm#tabs

• vaay süper fiyat yapmışlar gerçekten diğer sitelere göre uygun şu aralarda babamın doğum günü yaklaşıyor ona almayı düşünüyorum kaçırmayayım şu telefonu :)
  • neo v'yi kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünenler var ise kaçırmasın derim en uygun fiyat şuan hizlial.com'da gözüküyor... Bu aralar telefon fiyatları hoşuma gidiyor çok güzel indirimleri oluyor zaman zaman yanlış olmasın 2 hafta önce Sony Ericsson Xperia Neo V 725 tl ye almıştım.. 20 tl hediye çekiyle beraber 705 liraya gelmişti.. Telefon almak isteyen arkadaşlara fırsat..

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-ray_02.044.1357.0227.htm#tabs

xperia neo ile ilgili bi sorum var. ekran parlakligi dusukmu cihazin ben mm da baktim parlaklik sonda olmasina ragmen cok karanlikti normalde oylemi yksa o cihazmi bozuktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 338 liraya beyazını sattılar geçen hafta aldım bende iptal ettiler sonra fiyat yanlış yazılmış diye bazı arkadaşlar tüketici hakem heyetine şikayette bulunacaklardı bakalım sonuç çıkarsa bende uğraşıcam

o fiyata alıp iptal olduktan sonra bu fiyat hiç sıcak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

quote:

Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünenler var ise kaçırmasın derim en uygun fiyat şuan hizlial.com'da gözüküyor... Bu aralar telefon fiyatları hoşuma gidiyor çok güzel indirimleri oluyor zaman zaman yanlış olmasın 2 hafta önce Sony Ericsson Xperia Neo V 725 tl ye almıştım.. 20 tl hediye çekiyle beraber 705 liraya gelmişti.. Telefon almak isteyen arkadaşlara fırsat..

xperia neo ile ilgili bi sorum var. ekran parlakligi dusukmu cihazin ben mm da baktim parlaklik sonda olmasina ragmen cok karanlikti normalde oylemi yksa o cihazmi bozuktu.

Ekranda sensör mensör varsa iptal et bide öyle bak ortam ışığına göre kendisini ayarlıyor olma olasılığı yüksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hızlıal'da kapıda ödeme seçeneği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Hızlıal'da kapıda ödeme seçeneği var mı?

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

quote:

neo ile ilgili bende burada övgüler diziliyor diye gittim mm da aynı durum dikkatimi çekti ekran hiç hoşuma gitmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

338 liraya beyazını sattılar geçen hafta aldım bende iptal ettiler sonra fiyat yanlış yazılmış diye bazı arkadaşlar tüketici hakem heyetine şikayette bulunacaklardı bakalım sonuç çıkarsa bende uğraşıcam

o fiyata alıp iptal olduktan sonra bu fiyat hiç sıcak değil

Ben de almıştım ama yanlışlık olmuş deyip iptal ettiler. Başvurulan ortak bir yer varsa ben de başvurabilirim, sesimiz daha gür çıkar. Sonuçta mailimizde örnek faturaları duruyor. Ama uyanıklar o günden beri tedarik edilemiyor olarak gösteriyorlar.

• Yalan olur göndermezler 338 tl ye.Tüketici haklarına giden de olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Yalan olur göndermezler 338 tl ye.Tüketici haklarına giden de olmamış.

konu silindiği göremezsinhttp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:whlysbgSkgoJ:forum.donanimhaber.com/m_56577283/tm.htm+site:forum.donanimhaber.com+xperia+ray+h%C4%B1zl%C4%B1al+donan%C4%B1mhaber&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

aldık ödemede yapıldı ama siparişler iptal edildi

• Konuyu biliyorum.Ben hızlıal göndermez diyorum.Tüketici hakem heyetine şikayette bulunanda olmamış.
  • Yalnız fiyat hatasından sonra bile en uygun yine hizlialda
  • Yalnız bunun ekranı 3.3 inch
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.