Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarımsayısı

quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

Merhaba arkadaşlar. ben arc' ı alalı yaklaşık bir hafta oldu ve telefondan çok memnunum. telefonda en çok denemek istediğim oyun nfs shift idi fakat bir sürü değişik versiyonlarını denememe rağmen yaşadığım sorun, oyunun ortasında oyundan atıp android menüye dönüyor. aradan bi kaç saat geçinde telefon kendine reset atıyor ve yeniden açılıp pin soruyor. bu reset sorununun nfs den kanaklandığını düşünüyorum. bu sorunu benden başka yaşayan va mı? 2 gündür nfs denemiyorum ve reset sorunu yaşamıyorum.

bu telefon için güzel oyunları nereden bulabilirim. bi kaç tane güzel 3 boyutlu oyun indirip denedim ama ya başında ya da oyun başlayınca oyundan atıp ana menüye dönüyor. sanırım her oyunu yükleyemiyoruz ya da oyunların arc için ayrı versiyonları var. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yaz geldi ARClarda reset sorunları başladı. Marketten CPUtmp ile sıcaklığını takip eder misin?

kardeş ısınmadan oldunu sanmıyorum, çünkü telefonu gece şarja bırakıp yattım ve sabah kalktığımda telefonu şarjdan aldığım anda reset attı ve bu sayede anladım ki nfs yüzünden yapmıyormuş. bu sorunu sonyericsson resmi sitesine sordum, onlarda bana yazılımını yeniden kurmanız lazım dediler. bende yazılımını yeniden kurdum. telefon ilk geldiği günki haline döndü ama ertesi gün yine reset attı. bu sorunun bir çözümü yok mu yaa?

• 2.3.3 Yaptıktan sonra reset sorunu bendede olmayua başladı kafasına göre baştan başlıyor cihaz.2.3.3 versiyonda sorunsuz şekilde root yapabilen varmı acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarımsayısı

quote:

Merhaba arkadaşlar. ben arc' ı alalı yaklaşık bir hafta oldu ve telefondan çok memnunum. telefonda en çok denemek istediğim oyun nfs shift idi fakat bir sürü değişik versiyonlarını denememe rağmen yaşadığım sorun, oyunun ortasında oyundan atıp android menüye dönüyor. aradan bi kaç saat geçinde telefon kendine reset atıyor ve yeniden açılıp pin soruyor. bu reset sorununun nfs den kanaklandığını düşünüyorum. bu sorunu benden başka yaşayan va mı? 2 gündür nfs denemiyorum ve reset sorunu yaşamıyorum.

bu telefon için güzel oyunları nereden bulabilirim. bi kaç tane güzel 3 boyutlu oyun indirip denedim ama ya başında ya da oyun başlayınca oyundan atıp ana menüye dönüyor. sanırım her oyunu yükleyemiyoruz ya da oyunların arc için ayrı versiyonları var. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yaz geldi ARClarda reset sorunları başladı. Marketten CPUtmp ile sıcaklığını takip eder misin?

kardeş ısınmadan oldunu sanmıyorum, çünkü telefonu gece şarja bırakıp yattım ve sabah kalktığımda telefonu şarjdan aldığım anda reset attı ve bu sayede anladım ki nfs yüzünden yapmıyormuş. bu sorunu sonyericsson resmi sitesine sordum, onlarda bana yazılımını yeniden kurmanız lazım dediler. bende yazılımını yeniden kurdum. telefon ilk geldiği günki haline döndü ama ertesi gün yine reset attı. bu sorunun bir çözümü yok mu yaa?

Moralim bozuldu ya.Arc alıcaktım almasam mı acaba?

• arc geliyoo samsunda öğleden sonra bişe olamzsa elimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

2.3.3 Yaptıktan sonra reset sorunu bendede olmayua başladı kafasına göre baştan başlıyor cihaz.2.3.3 versiyonda sorunsuz şekilde root yapabilen varmı acaba ?

Merhaba; 2.3.3 yapmadan önce reset problemi yaşamıyor muydunuz? bu sorunu benim gibi sony ericsson'a yazan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

arc geliyoo samsunda öğleden sonra bişe olamzsa elimizde

Nasıl yani n96 almadın mı sen ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

2.3.3 Yaptıktan sonra reset sorunu bendede olmayua başladı kafasına göre baştan başlıyor cihaz.2.3.3 versiyonda sorunsuz şekilde root yapabilen varmı acaba ?

Merhaba; 2.3.3 yapmadan önce reset problemi yaşamıyor muydunuz? bu sorunu benim gibi sony ericsson'a yazan oldumu?

2.3.3 yapmadan reset problemi yoktu güncelledikten sonra başladı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

arc geliyoo samsunda öğleden sonra bişe olamzsa elimizde

Nasıl yani n96 almadın mı sen ?

ben almadım tabi kankam aldı (28yaşında) ama sizide görürüz resim video artık
  • Bu cihazin timlerdeki fiyati nedir, kartla rahat ve uyguna satin alacagimiz onereceginiz bir yer varmi ?

Sanalreyonum uygun amma velakin paralel.
  • quote:

Buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_48858442/tm.htm

Hepsini X10'da denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Buyrun

Hepsini X10'da denedim

Teşekkürler fakat x10 da çalışan bir iki oyun denedim ama arc da düzgün bir şekilde oynayamadım. x10 oyunları arc da düzgün çalışıyor mu, deneyen arkadaşlar var mı?

•  >>> Sony Ericsson  Xperia™  ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<<

Cihazında şu şekilde çatlağı olan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

>>> Sony Ericsson  Xperia™  ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<<

Bende yok. Sanırım o senin eserin arkadaş (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

quote:

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images//images/haber/27321/DH_Arc_1.jpg [/simage]

Bende yok. Sanırım o senin eserin arkadaş (:

Daha almadım ben cihazı kısmetse yarın tekrar bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 2 Temmuz 2011; 1:18:17 >
  • NEO forumunda takılıp duruyordum ama ARC'a doğru yönelmeye başladım, hatta geçtim bile

Tek korkum büyük oluşu. Büyüklüğünden dolayı dezavantaj yaşayan, taşıma veya kullanışlılık proglemi yaşayan varmı ? Bunun ufağı yokmuydu diyen varmı Gerçekten cepte biraz sıkıntı yaratır gibi duruyor, oturunca ince oluşundan dolayıda ÇIITTT diye gitmesin en ince noktasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

NEO forumunda takılıp duruyordum ama ARC'a doğru yönelmeye başladım, hatta geçtim bile

Tek korkum büyük oluşu. Büyüklüğünden dolayı dezavantaj yaşayan, taşıma veya kullanışlılık proglemi yaşayan varmı ? Bunun ufağı yokmuydu diyen varmı Gerçekten cepte biraz sıkıntı yaratır gibi duruyor, oturunca ince oluşundan dolayıda ÇIITTT diye gitmesin en ince noktasından

Kardeş eğer silikon kılıflardan kullanırsan hakkaten cepte biraz rahatsızlık veriyor. ama kılıfsız ya da invisible phone guard full body kit kullanırsan çok rahatsız etmiyor, çünkü telefon çok ince. bu arada invisible phone guard kullanıyorum ve hakkten çok güzel bişey yapmış adamlar. bu kadar başarılı olabileceğini düşünmüyordum, ama telefona uygulaması yaklaşık iki saatimi aldı, yapıştır sök, yapıştır sök çok uğraştırdı ama değidi. hakkaten çok ince bir plastik ve dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor. bu arada eğer arka cebine koyarsan kırılabilir, ama ön cepte sorun olacağını sanmıyorum. yani şiddetle öneririm.

• Arkadaşlar arc da denenmiş ve düzgün çalıştığı onaylanmış nfs shift ve the sims3 arıyorum ama bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Buyrun

Hepsini X10'da denedim

bu verdiğin konudaki linklerdeki dosyalar hep silinmiş.

• Bütün ARC'adaşlara selamlar. 2 GÜN ÖNCE arc'ımı aldım ve çalıştığım hastanede i-phonu'u olan pek çok arkadaşıma cihazı gösterince "ben de mi alsam çok iyiymiş" cevabını aldım. Cihazdan çok memnunum 2 gündür forumu takip ediyorum. Şimdi izninizle sorularımı sorucam.

1-Cihazi 2 gün önce TİM'den 1200 liraya aldım. Tanıdık maliyetine satış yaptı. Sizce iyi fiyat mı?
    2-Cihaz otomatik olarak 2.3.3 versiyonu ile geldi. Buna rağmen açılıp kapanması 1 dk. sürüyor. Bir sorun olabilir mi? Yani en son versiyonu yükle diyince bu süre azalıyordu. eee benimki zaten en son verisyon bu bir sorun değil mi şimdi. Bunun sebebi hafıza kartımın hala class 2 olması mı?
    3- 2.3.3 versiyonu root edilmiyor anladım. Peki sizce forumun başındaki 2.3.3 root etme yöntemini uygulayım mı uygulamayım mı? Çok karışık bir şeye benziyor.
    4-Bu cihaz için acele kılıf almam lazım. Kullandığınız kılıfı ve aldığınız yeri iletebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: drskender

Bütün ARC'adaşlara selamlar. 2 GÜN ÖNCE arc'ımı aldım ve çalıştığım hastanede i-phonu'u olan pek çok arkadaşıma cihazı gösterince "ben de mi alsam çok iyiymiş" cevabını aldım. Cihazdan çok memnunum 2 gündür forumu takip ediyorum. Şimdi izninizle sorularımı sorucam.

1-Cihazi 2 gün önce TİM'den 1200 liraya aldım. Tanıdık maliyetine satış yaptı. Sizce iyi fiyat mı?
    2-Cihaz otomatik olarak 2.3.3 versiyonu ile geldi. Buna rağmen açılıp kapanması 1 dk. sürüyor. Bir sorun olabilir mi? Yani en son versiyonu yükle diyince bu süre azalıyordu. eee benimki zaten en son verisyon bu bir sorun değil mi şimdi. Bunun sebebi hafıza kartımın hala class 2 olması mı?
    3- 2.3.3 versiyonu root edilmiyor anladım. Peki sizce forumun başındaki 2.3.3 root etme yöntemini uygulayım mı uygulamayım mı? Çok karışık bir şeye benziyor.
    4-Bu cihaz için acele kılıf almam lazım. Kullandığınız kılıfı ve aldığınız yeri iletebilir misiniz?

fiyat çok iyimiş ya bundan ucuzunu bulamassınız heralde tanıdığınız arkadaş bizede bir kıyak yaparmı bende almak istiyorumda diyer sorulara cevap veremiycem kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.