Hayirdir megaturk niye takasladin telefonu? Sahane bir telefon ya W950i
quote:
Orjinalden alıntı: benbenor
Hayirdir megaturk niye takasladin telefonu? Sahane bir telefon ya W950i
Telefon şahane ama sıkılmak için çok bahane var...
megatürk bey abi forumda w950i için ileri geri bir sürü laf dolanıyor yok ses kalitesi berbattır o fiyata değmez vb. ben senin bu incelemen sonucunda teli almaya karar verdim ben tokatta yaşadıığım için malüm burda bulamadım ama bi telefoncu 1200 e getirtio yarın veya pazartesi elimde olucak inşallah memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah hayal kırıklığına uğramaz beni sanada tekrardan bu mükemmel inceleme için teşekkürler çok yardımcı oldun
quote:
Orjinalden alıntı: anti_ranger
megatürk bey abi forumda w950i için ileri geri bir sürü laf dolanıyor yok ses kalitesi berbattır o fiyata değmez vb. ben senin bu incelemen sonucunda teli almaya karar verdim ben tokatta yaşadıığım için malüm burda bulamadım ama bi telefoncu 1200 e getirtio yarın veya pazartesi elimde olucak inşallah memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah hayal kırıklığına uğramaz beni sanada tekrardan bu mükemmel inceleme için teşekkürler çok yardımcı oldun
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
telefonum 2 gün önce geldi beklediğimden çok daha mükemmel bir telefon öncelikle çok hafif ben nokia 6220 den w950i ye geçtiğim hald kullanımda bi zorluk çekmiyorum ve alıştım ses bakımındanda kulaklık olsun hoparlör olsun mükemmel ipod video 30 gb kullandım w950i onun ayarında ses veriyor dokunmatik ekranı kullanışlı şarj ı ii gidio verdiğim paranın 1 kuruşu bile boşa gitmedi bence. ekranın çizilmesinden korktuğum için üstündeki koruyucu tabakayı çıkarmadım ama yinede dokunmatik ekran süper çalışıyor ekran klavyesi ve yazı tanıma sistemi ile mesaj yazmak mükemmel zevkli ilk izlenilerim bunlar :) baya beğendim telefnu forumdaki o ileri geri konuşmaların hepsi yalan telefonu almadan kimse yorum yapmasın bence :D
bu arada telefonu Sony Eurasia'dan 499YTLye ankara da Ankamall dan aldım. Bir sene kadar kardesim kullanıp sonra birine paslar. Bakalım memnun kalacak mı?Biraz zor begenir bir insandır kendisi.
bende aldım bugün Ankamall dan, 499 ytl ve 12 taksit, ses konusunda beklediğim sonucu alamadım, ancak 4 gb ve 240*320 beni etkiledi diyebilirim. bakalım neler olacak sonraki gelişmeleri paylaşırım
bende peşin fiyata 450 YTL ye aldım ankamalldan
Ben de iki gün önce istinye parktan aldım. Kullanışı alışılmışın dışında hatta biraz karışık ama genel olarak memnunum. Çok ayrıntı göz çıkarmaz. Bu arada 499 YTL'ye 12 taksite aldım.
arkadaşlar öncelikle bütün yazılan bilgilere teşekkür ederim. ben telefonu hong kong dan 300 dolara aldım. telefonu aslında çok beğendim, ses kalitesi bana çok temiz geldi yalnız sesi en yükseğe çektiğimde dahi bir ipod kadar ses alamıyorum. ipod da dinlediğim aynı parçaları dinliyorum ses çok düşük geliyor. aynı kulaklığı kullanıyorum ses gene aynı. telefonun sesini yükseltmek için bir fikri olan varmı acaba.