Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Arkadaşlar meraktan soruyorum acaba hangi ekolayzır ayarını kullanıyorsunuz? "Megabass" ve "Ses" arasında kaldım. megabass gayet güzel fakat bazı şarkıları direk boğuyo ve üzücü =( solo şarkılarda da ses modu gayet ön plana çıkarıyo şarkıyı. bi kararsızlıktır gidiyor bende eh anlıyacağınız birini sürekli kullanmam lazım. birde kulaklık olarak sonynin kutudaki orjinallerini kullanıyorum ama sennheiser'i tavsiye eden çok kişi duydum. megabassı da daha verimli kullanabileceksem almalımıyım? ayrıca nerede bulurum(ist) ve hangi modelden almalıyım?

Megabass'ı açtığımızda en son seste kimi şarkılarda boğulma yaşanabiliyor. Walkman Phones Fun Club topicinin ilk sayfasında 3 farklı equalizer ayarını bulabilirsin. Kulaklık konusunda Sennheiser markası oldukça başarılıdır. Sennheiser CX300 modelini araştırabilirsin.

quote:

yah bu telle ılgılı sorun bıtmek bılmıyor yaw nokıa mı alsma dıe teretdutte kaldım walkman sesı ıyı dıe aldım co kotu bı ses var ya one cok kısık r4ea031 su yazılım var bende ve bıde megabass ıle bass arasında hıc bı fark yok bu nıe normaldede ole süs olsun dıe mı koymuslar megabass ı

Nokia N70'i seçtiğinde çok farklı problemlerle karşılaşabilirdin. Sonuçta hiçbir marka ve model mükemmel değildir.

R4EA031 sürümünde kimi buglar olduğu için telefonun kulaklık sesi bir önceki sürümlere göre yaklaşık 1 kademe daha kısık. Bunun yanında megabasstan tam anlamıyla verim alınamıyor. Problemler, şikayetler göz önünde bulundurularak yeni sürümde giderilecektir. Bu konuda endişen olmasın.

En kötü durumda eski sürümü yüklemek zorunda kalırsın ki eski sürümleri yüklemek için pek çok yol bulunuyor.

• daha önce w810i wav çalmıyor mu diye serzenişte bulunanlar vardı.belki cevap veren olmuşturda tekrarlamak istiyorum.

öncelikle ne kadar deneyimli olursanız olun manuel i okuyun.

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

bazı wav dosyalarını çalmama sebebi sample rate in yüksek olmasıymış.bunu 16 khz yapınca problem çözülüyor kılavuzu okumadan bunu bilmeye imkan yok.

göründüğü gibi çalıyor ama wav kullanışlı bir format değil.yine de merak eden vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: atakmangir

Arkadaşlar meraktan soruyorum acaba hangi ekolayzır ayarını kullanıyorsunuz? "Megabass" ve "Ses" arasında kaldım. megabass gayet güzel fakat bazı şarkıları direk boğuyo ve üzücü =( solo şarkılarda da ses modu gayet ön plana çıkarıyo şarkıyı. bi kararsızlıktır gidiyor bende eh anlıyacağınız birini sürekli kullanmam lazım. birde kulaklık olarak sonynin kutudaki orjinallerini kullanıyorum ama sennheiser'i tavsiye eden çok kişi duydum. megabassı da daha verimli kullanabileceksem almalımıyım? ayrıca nerede bulurum(ist) ve hangi modelden almalıyım?

bunu çözebilirsin.hem yüksek hem bass hem de berrak bir ses için telefondaki bir tür bug dan yararlanıyoruz.

önce walkman player ı aç.daha sonra bir şarkı aç ve tüm ekolayzır ayarlarını şarkı çalarken manuel olarak en üst seviyeye çek.daha sonra şarkıyı kapat ve walkmanden çık.bir kaç saniye sonra tekrar gir bu sefer şarkı açmadan ekolayzır ı aç ve yaptığın ayarın bozulmaması için önceki ayar diyerek geri gel ve mega bassı seç.
    bu kadar ses istediğin gibi olacak.şarkıyı soldaki play tuşundan durdurursan, telefonu kapatırsan yada ayarı değiştirirsen ayar bozulur.bozulunca yine aynı şekilde ayarlamak gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: warking

slm yeni kullanıcı oldum (w810i)
    mms aktif yaptım bir yerlerde 90xxxxxx@mmsc.telsim.com.tr (xx yer cep tel no) yazınca telefon mms seklınde mail alabiliyormus ugrastım ama olmadı boyle bırseyler varmı yapanlar nasıl yapıyor ?

cevap gelmediğine gore boyle birsey yok herhalde ?
    Lanet olsun koymuorum imza:(
  • Arkadaşlar telefon bu sürüm de R4EA031, bu yazılım ile ilgili problemleri öğrenebilir miyim? daha yeni telefon şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ancak ileride doğabilecek sorunları şimdiden gidermek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.....

saygılar....

sol kulaktık gitti benim nazar değdirdik telefona
    yalnız girişiyle biraz oynayınca düzeliyor

Sanırım temassızlık problemi oluşmuş.

quote:

Arkadaşlar telefon bu sürüm de R4EA031, bu yazılım ile ilgili problemleri öğrenebilir miyim? daha yeni telefon şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ancak ileride doğabilecek sorunları şimdiden gidermek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.....

saygılar....

R4EA031 sürümünde kulaklık sesi bir önceki sürümlere göre daha kısık kalıyor. Ayrıca megabass etkisini bir parça yitiryor. Yeni firmware sürümünü beklemekteyiz.

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Arkadaşlar telefon bu sürüm de R4EA031, bu yazılım ile ilgili problemleri öğrenebilir miyim? daha yeni telefon şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ancak ileride doğabilecek sorunları şimdiden gidermek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.....

saygılar....

doğabilecek sorunları şimdiden görmek için müneccim olmak gerekir.031 li versyonda ses seviyesi biraz düşük ve megabass ayarı etkisini yitirmiş.başka da bir problemi yok.ayrıca w810i de fazla haraket eden parça bulunmadığı için(kamera kapağı joystick gib) fiziksel olarak problem çıkarma olasılığı düşük.aynı zamanda yazılımsal olarakta sony ericssonun en stabil telefonlarından biri.
  • bu surumun ses kisikligindan yakiniyor herkes bende haftaya w810i alicam ama biraz daha beklemelimiyim sizce yeni surum ciksa bile yeni teller hemen ulasirmi bayiilere yoksa bu suurumden tel alip wotanserver dan update etmem daha mi mantikli???

Orjinalden alıntı: thesoulshaker

bu surumun ses kisikligindan yakiniyor herkes bende haftaya w810i alicam ama biraz daha beklemelimiyim sizce yeni surum ciksa bile yeni teller hemen ulasirmi bayiilere yoksa bu suurumden tel alip wotanserver dan update etmem daha mi mantikli???

Telefonu yeni alanlardan bu durumun farkında olanlar olduğu kadar olmayanlar da var. R4EA031 sürümünün üzerinden uzun zaman geçti. Yeni sürüm kısa süre içinde çıkacaktır. Bir diğer alternatif olarak telefonu Wotanserver'dan 7 euroya güncelleyebilirsiniz.

Orjinalden alıntı: strafer

doğabilecek sorunları şimdiden görmek için müneccim olmak gerekir.031 li versyonda ses seviyesi biraz düşük ve megabass ayarı etkisini yitirmiş.başka da bir problemi yok.ayrıca w810i de fazla haraket eden parça bulunmadığı için(kamera kapağı joystick gib) fiziksel olarak problem çıkarma olasılığı düşük.aynı zamanda yazılımsal olarakta sony ericssonun en stabil telefonlarından biri.

flash temaler için bu sürüm ideal mi peki onun için sürüm değiştirmeliyim
  • ya acaba farkli bi kulaklik kullansak bu ses kisikligi yine hissedilirmi m p 3 lerde??Sennheiser CX300 almayi dusunuyorumm sizce bu kulakliklardn w810 da iyi verim alinirmi? yoksa kulakliklara ziyan etmismi olurum/??

W810i sahibiyim.

Turkcell'in tek kart üzerinde iki hatlı kartım var.

Telefonu kapamadan hat değişikliği yapabilmem gerekli. Ancak W810i de bunu nasıl (hangi menu de) yapılacağını bulamadım.

Yardımcı olurmusnuz?

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

flash temaler için bu sürüm ideal mi peki onun için sürüm değiştirmeliyim

flash temalar canlı bir yaratık değil yani ideal yaşam koşulları benzeri bir durum yok.şu anda telefonunda flash tema ya çalışıyordur ya da çalışmıyordur.bu sürüm kaynaklı değil markaların kapattığı bir özellik.örneğin w850i yi ilk alanlarda menü tuşuna basınca çok lazımmış gibi turkcell - im servisine gidiyormuş .
    özellikle yurt dışında örneğin vodafone, abonelerine ya da yeni abone olacaklara bir kaç yıllığına vodafone kullanacaklarına dair sözleşme imzalarsa bedava telefon veriyor ama yazılımı vodafone tarafından değiştirilmiş oluyor.bu da çok kullanşsız tabi.

hadi vodafone telefonu bedava veriyor turkcelle ne oluyorda ben zaten yurtdışında 650 ytl ye satılan telefonu 1000 ytl ye alırken bir de benim telefonumun flash temasıyla, tuşuyla oynuyor onu da anlamış değilim.

her neyse sonuça flash tema çalışmıyorsa ya davinci, wotanserver gibi sitelerden kredi alarak ya da forumdaki konulara göz atarak flash temaları çalışır duruma getirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 2 Şubat 2007; 12:10:23 >

• arkadaşlar telefonunuzun sakınlıkla orjinal sürümünü değiştirmeye kalkmayın, fazla kurcalamayın sonra benim gibi pişman olursunuz atacam artık bu telefonu yaaaa mahvettim güzelim telefonu, önce dandik hafıza kartı taktığım için felç oldu şimdide şu flash tema yapmak için topic açan arkadaşların gazına geldim
    Karşındakinin gördüğüdür rengin
    Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
    Sakın bitti sanma herşeyi
    SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN !

• bı sorum olacak bnm hattım dak ınumaraları telefon da goremıyom kayıt yok dıo sımdı turkcell hattımdakı noları nsl trasfer edebılırım telefon a bulamadım yardımcı olursanız sevınırım

Orjinalden alıntı: thesoulshaker

ya acaba farkli bi kulaklik kullansak bu ses kisikligi yine hissedilirmi m p 3 lerde??Sennheiser CX300 almayi dusunuyorumm sizce bu kulakliklardn w810 da iyi verim alinirmi? yoksa kulakliklara ziyan etmismi olurum/??

öncelikle ses kısıklığının yazılımsal bir problem olduğunu anlamak gerek. kulaklıkla falan alakası yok. ancak sennheiser cx300 oldukça kaliteli bir amatör kulaklıktır ve dinlediğiniz müziğin kalitesini de ses seviyesini de olumlu yönde arttıracaktır. cx300 ve w810 gayet iyi uyum sağlıyorlar.

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

arkadaşlar telefonunuzun sakınlıkla orjinal sürümünü değiştirmeye kalkmayın, fazla kurcalamayın sonra benim gibi pişman olursunuz atacam artık bu telefonu yaaaa mahvettim güzelim telefonu, önce dandik hafıza kartı taktığım için felç oldu şimdide şu flash tema yapmak için topic açan arkadaşların gazına geldim

bir kaç mesaj üstünde flash tema ya da ses gibi konularda şikayeti olan birisi var.aynı konulardan şikayeti olan yüzlerce insan olunca forumdaki bir kaç kişi kişisel çabalarla, kendi telefonlarını boza boza ve hiç anlamadıkları dillerdeki dökümanları kurcalıyarak sırf yardımcı olmak adına bir şeyler yapmaya çalışıyor.herkes de telefonun hasar görebileceğinden bahsetmiş durumda.daha telefonu yeni almış foruma bir mesaj atmış usb sürücü kurmaktan aciz kişiler telefona debranding yapmaya çalışınca sonuç böyle oluyor.kimseyi gaza getirmedik.birileri gaza gelse bundan ne gibi bir çıkar sağlayabiliriz.böyle suçlarcasına itham etmeden önce oturup biraz düşünün.

burada örneğin ben insanların telefonunu bozmak için insanları gaza getiren arkadaş oluyorum.

bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

arkadaşlar telefonunuzun sakınlıkla orjinal sürümünü değiştirmeye kalkmayın, fazla kurcalamayın sonra benim gibi pişman olursunuz atacam artık bu telefonu yaaaa mahvettim güzelim telefonu, önce dandik hafıza kartı taktığım için felç oldu şimdide şu flash tema yapmak için topic açan arkadaşların gazına geldim

FAR Manager gibi programlarla bu konuda detaylı bilgi sahibi olmadıkça telefonun yazılımına müdahale etmek doğru değildir. Telefonu teknik servise götürdüğünüzde probleminiz kısa süre içinde çözülecektir.

quote:

ya acaba farkli bi kulaklik kullansak bu ses kisikligi yine hissedilirmi m p 3 lerde??Sennheiser CX300 almayi dusunuyorumm sizce bu kulakliklardn w810 da iyi verim alinirmi? yoksa kulakliklara ziyan etmismi olurum/??

Daha kaliteli bir kulaklık ile sesleri daha kaliteli bir şekilde duyarsınız. (Tiz, bass, mid vb) Ancak ses seviyesi artmayacaktır.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.