ARKADASLAR DİĞER ANLATIMLARIMDA BU İŞLEM FARLA YAPILIYORDU FLASHLAMAK GEREKTİĞİNDEN BAZI ARKADASLAR YAPMAK İSTEMEMİŞLERDİ SİMDİ SETOOL2LİTE İLE YAPACAZ
simdi anlattığım seyleri tek tek yapalım masa üstüne su klasörleri olusturcaz hepsini içiçe olusturcaz arkadaslar buna dikkat edin
tpa/preset/system/settings asagıdaki verdiğim dosyanın içindekileri en son klasörün içine atın en basa tpa ya gelin fareye sağ tıklayın tpa dosyasını zipleyerek sıkıştırın burası önemli rar olmicak zip olacak
simdi setoolite programını calıştırın misc files tan masa üstündeki tpa zipli dosyayı secin ve flasha basıp c ye basarak telefonu bağlayın yükleme başlar batarya sök uyarısı verirse söküp takıp ready tusuna basarak tekrar bağlayın en son yükleme bittikten sonra teli usbden söküp teli acın olay tamamdır unutmayın sadece flash tusuna basılacak
bu işlemi patch yapmaya başlayan arkadaslar öncelikle yapsınlar setoll yükleme yapan arkadaslar da uygulasınlar bu telefonun gdfs ini yedeklemenizi sağlar hani olurda birgünyanlışlıkla model secimini unutursanız başınıza telefonunuzun acılmama gibi sorunu olacaktır bunu gidermek için read gdfs tusuna basarak telefonun gdfs ini yedkliyoruz bu yedek setolun içinde gdfs_352...... tel mail numarası olarak kaydolur
ARKADASLAR TELEFONUNUZUN GDFSİNİ YEDEKLEMEK İÇİN ÖNCELİKLE TELEFON MODELİNİZİ SECİN REAGDFS TUSUNA BASIN TELEFONU CYE BASARAK BAĞLAYIN HEMEN SONRASINDA PROGRAM BATARYA CIKAR TAK UYARISI VERİR BUNU GÖRÜNCE TELİ USBDEN SÖKÜN BATARYAYI CIKARTIP TAKIN SONRA READY TUSUNA BASIP TELİ CYE BASARAK TEKRAR BAĞLAYIN YÜKLEME QUİT TUSU DEVREYE GİRİNCE BİTER PROGRAMI KAPATIRKEN DEĞİŞİKLİKLER KAYDEDİLSİNMİ SORUSUNA EVET DİYİN SETOOLİTE PROGRAMININ İÇİNDE GDFS...352TELEFONUNUZUN İMAİL NUMARASI OLARAK KAYIT OLUR DAHA SONRA HERHANGİ BİR SORUNDA SETOOLLİTE PROGRAMINI CALIŞTIRIP MİSCFİLESSECENEĞİNDEN YEDEK GDFS DOSYASINI SECİP WRİTEGDFS TUSUNA BASARAK YÜKLEME YAPILIR
yüklemek için misc filestan telin gdfsi secilir ve write gdfs tusuna basarak telefonunuzu tekrar canlandırabilirsiniz
SETOOLLİTE PROGRAMI İŞLEMLERİ BU PROGRAMLA YAPIYORSUNUZ
YUKARDA ANLATIMI VAR SETOOLİTE İLE BU PATCHİ TELEFONUNUZA UYGULAYIN VE ARDINDAN SU KLASÖRLERİ TELEFONDA OLUSTURUN
TELHAFIZASI/DİĞER/drv/snd SONRA HAFIZAKARTI/DİĞER/acosustic DİYE KLASÖR OLUSTURUN
VERDİĞİM ACOUSTİC DOSYASINI İNDİRİN KART OKUYUCUYLA VEYA USB KABLOSUYLA DOSYA TRANSFERİ DİYEREK HAFIZAKARTI/DİĞER/acoustic İÇİNE ATIN SONRA YAPMANIZ GEREKEN BU ATTIĞININZ ACOUSTİC DOSYALARININ TÜMÜNÜ SECİP KOPYALA DEYİN TELEFON HAFIZASI/DİĞER/drv/snd İÇİNE HEPSİNİ YAPIŞTIRIN SONRA CIKIP TELİ KAPATIP ACIN İŞLEM TAMAMDIR
DEĞİŞİMLERİ YAPARKEN DRV/SND İÇİNDEKİLERİ OLDUĞU GİBİ SİLİN YENİLERİNİ ATIN VE TELEFONU KAPATIP ACIN İŞLEM TAMADIR ========================================================= ========================================================= ========================================================= SIRA FLASH TEMA DA ********gerekli patch linkte*********
VERDİĞİM CAMERA DOSYASINI HAFIZAKARTI İÇİNDEKİ CAMERA KLASÖRÜN İÇİNE ATIN SONRA ATTIĞINIZ DOSYANIN İÇİNDEKİ DOSYAYI SECİP KOPYALA DEYİN VE TELEFONHAFIZASI/DİĞER/DRV/cam İÇİNE YAPIŞTIRIN GERİ CIKIN VE TELEFONU KAPATIP ACIN İŞLEM TAMAMDIR
NOT DAHA SONRA DEĞİŞİMLERDE /DİĞER/DRV/CAM İÇİNDEKİ DOSYAYI SİLİP YENİSİYLE AYNI YOLLA DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
NOT: PATCH LER BİR KEREYE MAHSUS UYGULANACAK DAHA SONRASINDA DEĞİŞİMLERİ KLASÖRLERİN İÇİNDEKİ DOSYALARI DEĞİŞTİREREK YAPIYORSUNUZ YANİ TEKRAR DEĞİŞTİRCEMDE PATCH YAPILCAKMI DİYE AKLINIZDA SORU OLMASIN YAPMIYORSUNUZ
***************************************************** *********************************************************** *********************************************************** ARKADASLAR İŞTE TELEFONUMUN SON HALİ NASIL SAAT VE TARİH BU ANLATACAM VE VERDİĞİM LAYOUT DOSYASIYLA DEĞİŞİYOR ÜSTE GİDİYOR VE LOGO KAYBOLUYO SİMDİ YAPMAMIZ GEREKEN SU KLASÖRLERİ OLUSTURMAMIZ MASA ÜZTÜNDEVE İÇİÇE OLMAK SURETİYLE
tpa/system/layout SONRA ASAGIDAKİ VERDİĞİM LİNKTEKİ LAYOUT DOSYASINI ENSON OLUSTURDUĞUNUZ LAYOUT KLASÖRÜN İÇİNE ATIP EN BASA GELEREK (TPA) ZİPLEYİN VE SETOOLİTE PROGRAMINI CALIŞTIRIN MİSCFİLES TAN ZİPLİ DOSYAYI SECİN FLASH TUSUNA BASTIKTAN SONRA TELİ C YE BASARAK BAĞLAYIN BATARYA UYARISINDA TELİ SÖKÜN USBDEN BATARYAYI CIKARTIP TAKIN READY TUSUNA TEKRAR BASIP C YE BAĞLAYIN YÜKLEME SONRASINDA İŞLEM TAMAMDIR
ARKADASLAR COĞU ARKADASIMIZ SORUNLA KARSILASMIS BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA, BEN HAREKETLİ DUVAR KAGIDI KULLANMADIĞIM VE MESAJLARI OKADAR COK KULLANIYORUM Kİ HARFLERİ GÖRMEDEN DE YAZABİLİYORUM ONUN BEN BU İŞLEMİ COK SEVDİM VE KULLANIYORUM NEYSE BAZI ARKADASLAR BU SAYDIĞIM SORUNLARLA KARSILAZMIŞLAR DENEYİPTE BEĞENMEYEN VE NASIL KALDIRCAZ ABİ BUNU DİYENLER İÇİN ORJINAL LAYOUT UNUDA EKLİYORUM AYNI YOLLA TEKRAR ESKİ HALİNE DÖNEBİLİRSİNİZ
ARKADASLAR KISACIK BİLGİ ORJINALINDE BEYAZ EKRAN İÇİNDE SİYAH SAAT CIKIYORDU SES TUSUNA BASINCA ANLATTIĞIM YOLLA TELEFONUNUZUN EKRAN KORUYUCUSUNDA CIKAN SAATIN GÖRÜNTÜSÜ BÖLE OLSUN SES TUSUNA BASINCA CIKIYO VE 5SANİYE SAATİ GÖSTERİP KAYBOLUYO BYURUN
BU İŞLEMİDE SETOOLİTE İLE YAPACAZ FARA GEREK KALMADAN BUYRUN yine masa üstüne su klasörleri olusturun yine aynı içiçe olacak sekilde
tpa/preset/custom bu klasörün içine verdiğim dosyadaki customize_upgrade.xml ini atın en basa geri gelin tpa lı dosyayı fareye sağ tıklayarak cıkan seceneklerden zipleyin unutmayın rar olmicak zip olacak
daha sonra setoollite programını calıstırın misc files seceneğinden zipli tpa yı secin ve flash tusuna basip işlemi baslatın işlem bittiğinde aynı patch yüklendiğinde veridiği uyarıyı verir usbden cıkarıp teli actıktan sonra tkrar kapatıp acın işlem tamamdır
GFX OLAYI NE DİYENLER VERDİĞİM RESME BAKSINLAR TELEFONUN TÜM İŞARETLERİ DEĞİŞİYOR RADYO PLAYER WAKLMAN PLAYER SESLİ SESSİZ İŞARETLER AKLINIZA GELEN HERSEY
VERDİĞİM PATCH 031 İÇİNDİR TELEFONA SETOOL İLE UYGULAYIN DAHA SONRA SU KLASÖRÜ OLUSTURUN TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX OLUSTURDUKTAN SONRA AŞAĞIDA VERDİĞİM AHMETGFX DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ USB KABLOSUYLA DOSYA TRANSFERİ DİYEREK TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX KLASÖRÜN İÇİNE YÜKLEYİN DAHA SONRA FARKI GÖRÜN TELEFONUN HER YERİ DEĞİŞTİ
not aradaki (+)artıyı kaldırın ************************************************************** ******************************************************************************* ****************************************************************************** ARKADASLAR COĞU ARKADASIN MSJLARI NASIL KİLİTLEDİN SORUSUNA CEVAP
BU İŞİ PATCH YARDIMIYLA YAPIYORUZ ASAĞIDAKİ VERDİĞİM PATCH DOSYASINI TELEFONUNUZA SETOOLİTE İLE YÜKLEYİN VE İSTEDİĞİNİZ DÖRT YERE SİFRE KOYUN cid49 r4ea031 sürümü içindir
simdi patch i uygulandıktan sonra ayarlar/genel/kilitler/telefon kilidi/koruma/telefon koruması/burdan hangisini kiltlemek isterseniz seciyorsunuz ve sifrelediğiniz alanları sizden baskası göremiyor güvenlik kodu yazarak siz acabiliyorsunuz sadece benim en cok sevdiğim yerler msj ve resimler
NOT aradaki artıyı (+) kaldırın........ ********************************************************* ********************************************************************* ******************************************************************** SİMDİ ARKADASLAR GECE DISARI CIKTINIZ VE ORTALIK COK KARANLIK DİYELİM NE YAPACAKSINIZ TABİ ELİNİZDE W810İNİZ VAR ISIĞIDA MUHTESEM ACIP ÖNÜNÜZÜ GÖRMEK İSTERSİNİZ DEMİ BU İŞLEMİ BİR TUŞLA YAPMAYA NE DERSİNİZ HEM TUS KİLİTLİ İKEN BİLE
ASAGIDAKİ VERDİĞİM PATCH DOSYASINI SETOOLİTE İLE TELEFONA UYGULAYIN DAHA SONRA TELEFONU ACIN VE VOLUME SES TUSUNUN EKSİSİNE BASIN BUKADAR LED IŞIĞINIZ HEMEN DEVREYE GİRSİN TEKRAR BASINCA SÖNSÜN MUHTEŞEM Bİ KOLAYLIK DEMİ
BİLGİ WALKMAN DİNLERKEN SES KISIP VERME NORMAL SEKİLDE CALISIYO HANİ SESİ KISMAK İSTEYİNCEDE YANIYORMU DİYE MERAK EDEN ARKADASLAR İÇİN BU BİLGİ MERAK ETMEYİN OZAMAN YANMIYO ARTI TUSLAR KİLİTLİYKEN BİLE BASTIĞINIZ TAKDİRDE ISIĞINIZ HEMEN DEVREYE GİRER TEK TUSLA KAMERA LED IŞIĞINIZ ETRAFI AYDIKLATSIN
005 SÜRÜMÜ İÇİN http://rapid+share.com/files/63361665/lamp_on_any_button_w810_r4db005.rar.html NOT ARADAKİ (+) ARTIYI KALDIRIN ************************************************** ****************************************************** ***************************************************** şimdi arkadaşlar öyle bian olduki hemen kamerayı calıştırıp resim cekmeniz gerekti eee ne yapcaz yok menüye girip kamerayı calıştırdım ettim diyesiye ooo olay uctu gitti verdiğim patchle artık kamera menüsü elinizin altında olacak ana ekranda sol altta cıkan cağrıların yerinde artık kamera var verdiğim patchi setoolite ile telefona uygulayın bukadar...
bence buda inanılmaz bi kolaylık aslında kamera tusuna basılı tutunca uzun süre kendiliğinden kameraya geçiyor ama artık onada gerek yok buyrun tüm w810i cid49 ve 031 kullanıcılarına hayırlı olsun
http://rapid+share.com/files/63361323/change_calls_on_standby_mode_to_camera_w810_r4ea031.rar.html not:aradaki (+)artıyı kaldırın... ***************************************************** ********************************************************** ********************************************************** ARKADASLAR MESAJI COK KULLANAN ARKADASLARA MÜJDEM VAR T9 SÖZLÜĞÜ GENİŞLETİLDİ YENİ EKLENTİLER EKLENDİ BEN SONY NİN MESAJINI COK SEVİYORUM T9 LA OKADAR BASİT VE HIZLI KULLANILIYOR Kİ ZATEN KULLANAN ARKADASLAR BİLİRLER
************************************************ *********************************************************** ********************************************************** ARKADASLAR İSTE EN COK SEVDİĞİM PATCH BENİM BU MÜZİK VE RADYO DİNLERKEN KULAKLIKTAN, SEVMEDİĞİNİZ VE ATLAMAK İSTEDİĞİNİZ SARKILARI KULAKLIKTA BULUNAN TUŞLA DEĞİŞTİRMEK BİRAZ BASILI TEUTMANIZ YETİYO MP3 DİNLERKEN SARKI DEĞİŞİYO RADYODA İSE KANAL DEĞİŞİYO BUYRUN
BU PATCHİ UYGULADIKTAN SONRA SESLİ ARAMAYİ ATTİF EDİYORUZ YOKSA CALIŞMAYACAKTIR ayarlar/genel/sesle kontrol/sesle arama/aktifleştir bu kısa yolu izleyerek aktif edin ve cebinizden cıkarmadan telefonunuzu artık müzikleri değiştirin saygılar
************************************************************ ******************************************************************** ******************************************************************** ARKADASLAR BU PATCHLE TELEFONUNUZA GELEN CEVAPSIZ CAĞRILARI DUYMADIĞINIZDA SİZE UYARI VERİYOR NASILMI CAĞRI GELDİKTEN 1DAKİKA SONRA CAMERA TUS IŞIĞINIZ YANIP SÖNMEYE BASLIYOR VE HER 10SANİYEDE TEL BİRKEZ TİTRİYO TAKİ CAĞRILAR MENÜSÜNDEN BAKINCAYA KADAR ARTIK KIZ ARKADASINIZ CAĞRI ATIPTA VAY DUYMAMSIM VAY BANA SİMDİ DARILMDI BANA NE YAPCAM DEMEK İSTEMEYENLER YÜKLESİNLER