Sevgili Kullanıcılar, Bölümümüzde s60 ile ilgili paylaşım topiği bulunması, hepinizin malumu. Java� ile ilgili belli bir konu bulunmadığından, bu konudan devam etmeye karar kıldık. Siz değerli kullanıcılarımızın bu konu dışında, başka gereksiz topicler açıp paylaşım yapma gayesi içinde olmayacağınız konusunda olacağınız hassasiyete güveniyoruz. Hayırlı olsun, kolay gelsin, iyi forumlar ...
1.ADIM...........CEPTEN mini.opera.com a girilip program indirilir 2.ADIM............PROGRAM UYGULAMALARA ATILIP ÇALIŞTIRILIR 3.ADIM............KOLAYCA İNTERNETE BAĞLANILIR 4.ADIM.............GPRS İNTERNET AYARLARI UYGUN OLMASI GEREKİR MENÜ-BAĞLANTI-DATA İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET
evet java ile ilgili paylaşımlar için ortak bir konu başlığı olması gerekyordu yokluğu bir eksiklikti. bir sorum olacak? sagem myx6-2 telefona mig33 emsn opera mini gibi javauygulamalarını yükledim fakat çalıştıramadım opera mini de güvenlik sorunu var diyor. emsn ve mig33 de ise APN denbahsediyor yardım Halbuki; myx6-2 mıdp2 cldlc 1.1 sınıf10 (4+1 veya 3+2) xhtml operatörüm turkcel bu uygulamalar telsim ile oluyor ise telsim de olabilir Tekrar topic haırlı olsun faydalı olur umarım teşekkürler
evet java ile ilgili paylaşımlar için ortak bir konu başlığı olması gerekyordu yokluğu bir eksiklikti. bir sorum olacak? sagem myx6-2 telefona mig33 emsn opera mini gibi javauygulamalarını yükledim fakat çalıştıramadım opera mini de güvenlik sorunu var diyor. emsn ve mig33 de ise APN denbahsediyor yardım Halbuki; myx6-2 mıdp2 cldlc 1.1 sınıf10 (4+1 veya 3+2) xhtml operatörüm turkcel bu uygulamalar telsim ile oluyor ise telsim de olabilir Tekrar topic haırlı olsun faydalı olur umarım teşekkürler
bunu sergen_baba'nın açtığı topicte sorsan daha iyi olur msn ile ilgili @Revolver40 çok iyi düşünmüşsünüz hocam bugün de ben tam bunu söylemiştim artık paylaşımlar burada olursa çok daha iyi olur
bence de ii olmuş ama topicteki sayfalar arttıkça tekrar karışıklıklar çıkacak diye düşünüyorum... oyun-tema-program-bilgi şeklinde ayırırsak daha güzel olur bence saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanmavzer -- 6 Temmuz 2006; 15:04:56 >
@kenanmavzer, Senin dediğini yapabilmek için, "tüm forumlar" kısmına yeni bir başlık ekleyip ona alt başlıklar yapmamız lazım. Bu mümkün değil ya da 4 tane üst konu yapamayız java adına. Bu nedenle burada devam etmek durumundayız. Pasylaşımları bekliyoruz.
java pusula aranıyor veya getjar daki compas nasıl çalışıyor
yazılımsal pusulaları tavsiye etmem.zira onları çalıştırabilmek için kuzey yönünü bilmek gerekiyor.e onu bilemediğin için pusula programı yüklüyorsun tavsiyem;pusula çok lazımsa 5140 tarzı donanımsal pusulası olan aletlere yönelmen....
Aslında bizim böyle bir başlığmız vardı sonyericsson quickshare topiğinde bi sürü oyun tema video program filan vardı keşke o üst konu yapılsaydı.. İnanılmaz paylaşımlar olmuştu orda.. Sonuçta konu sonyericsson ama içinde java uygulamaları vardı...
Aslında bizim böyle bir başlığmız vardı sonyericsson quickshare topiğinde bi sürü oyun tema video program filan vardı keşke o üst konu yapılsaydı.. İnanılmaz paylaşımlar olmuştu orda.. Sonuçta konu sonyericsson ama içinde java uygulamaları vardı...
ama orası çok karışık ordaki oyun,tema,program ve videoları buraya taşısak daha iyi olur
Arkadaşlar, crackli program oyun paylaşımı, serial talebi full oyun talebi ceza sebebidir.Bu konuda biraz daha hassas olalım.Son günlerde ceptelefonu bölümünden bu konu ile ilgili çok şikayet geliyor.
Gereken hassasiyeti göstereceğinize eminim.Anlayışınız için teşekkürler.
ama orası çok karışık ordaki oyun,tema,program ve videoları buraya taşısak daha iyi olur
bencede ordan ing kuvvetlı olanlar secıp burda paylasalım yoksa ne onemı varkı google da yaz zaten sıteyı buluyosun
Nokianın net monitor ya da diğer adıyla filed test programını Java olarak bulabilir miyim acaba? S60 telefonlarda canavar gibi çalışıyor ama bana java versiyonu lazım.
Arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim? Benim bilgisayardan indirdiğim bütün dosyalar winap şeklinde iniyo.. Burdan oyunları indirdim hep winap şeklinde indi ve açamadım tabiki.. Ne yapmam gerekiyor?
winap ne yaa??winamp filan mı demek istiyorsun??o tip dosyaların açılış şeklini yanlış yapıp otomatiğe bağlamış olabilirsin.eğer dediğim yanlışı yaptıysan dosyaya sağ tıklayıp özellikler de we değiştire tıklayarak gereken dosya türünü seç..
Arkadaşlar S40 telefonlar için ekranı istediği boyutta ayarlanabilen , herşeyi değiştirilebilen .txt uzantılı dosyaları cep telefonunda e-book olarak okumak için ideal hale getiren bir program koyuyorum. Bunu uzun süre aramıştım en sonunda buldum.
Not : program bilgisayar içindir. bilgisayarda çalıştırdıktan sonra .txt dosyası seçip ayarları yapıyorsunuz ve .jar .jad dosyası olarak size veriyor program.Size kalan bu jar ve jad dosyalarını tele atıp kitabı keyifle okumak