Sevgili Kullanıcılar, Bölümümüzde s60 ile ilgili paylaşım topiği bulunması, hepinizin malumu. Java� ile ilgili belli bir konu bulunmadığından, bu konudan devam etmeye karar kıldık. Siz değerli kullanıcılarımızın bu konu dışında, başka gereksiz topicler açıp paylaşım yapma gayesi içinde olmayacağınız konusunda olacağınız hassasiyete güveniyoruz. Hayırlı olsun, kolay gelsin, iyi forumlar ...
1.ADIM...........CEPTEN mini.opera.com a girilip program indirilir 2.ADIM............PROGRAM UYGULAMALARA ATILIP ÇALIŞTIRILIR 3.ADIM............KOLAYCA İNTERNETE BAĞLANILIR 4.ADIM.............GPRS İNTERNET AYARLARI UYGUN OLMASI GEREKİR MENÜ-BAĞLANTI-DATA İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET