Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
610.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bişe sorcam w810im ile ilgili geçen arkadaşın k750isi ile çektiği resimleri karşılaştırdım onunki daha ii çıktı nedeni ise bnim kameramın camı çizilmiş.ama aldığımdamı vardı bilmiyorum bnim çizdirmemde imkansız gibi bişey sorum şu servise götürsem ücretsiz yaparlarmı teli alalı 2 ay oluyo lütfen yardım edin.

Her iki telefonun kullandığı kamera donanımı tamamen aynıdır. Arada oluşan belli belirsiz farklılıklar firmware sürümünden ve fotoğrafı çeken kişiden kaynaklanıyor. Lensin üzerine yağlı bir madde bulaşmış gibi mi duruyor yoksa lenste belirgin çizikler mi oluştu?
  • çizilmiş gibi ama sadece lensin orrtası yani yanı fln deil ne yapmalıyım önceleri toz fln sandım ama sildim baktımki çizik yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

arkadaşlar bişe sorcam w810im ile ilgili geçen arkadaşın k750isi ile çektiği resimleri karşılaştırdım onunki daha ii çıktı nedeni ise bnim kameramın camı çizilmiş.ama aldığımdamı vardı bilmiyorum bnim çizdirmemde imkansız gibi bişey sorum şu servise götürsem ücretsiz yaparlarmı teli alalı 2 ay oluyo lütfen yardım edin.

ne kadar içeriye doğru gömük de olsa, bence W810i'nin en büyük eksisi bu. Lens kapağı koymadıkları için lensin çizilme ve tozlanma potansiyeli var
  • arkadaşlar 3üncü defa soruyorum TELSIMden w810i ile GPRSe mig33e girmeyi becerebilen yapan eden birisi varsa yardımcı olabilir mi?hattım kontörlü cep öğrenci!?
  • up
  • down
  • yeni firmware çıkmış haberiniz olsun.... megabass geri gelmiş ama ne kadar doğru ne kadar yannış bilemem telefonum 1.5 aydır serviste (daha doğrusu şu anda değişimden gelmesini bekliyorum)
  • quote:

yeni firmware çıkmış haberiniz olsun.... megabass geri gelmiş ama ne kadar doğru ne kadar yannış bilemem telefonum 1.5 aydır serviste (daha doğrusu şu anda değişimden gelmesini bekliyorum)

Wotanserver.com adresinde en son firmware hala R4EA031 olarak görünüyor. R4EA031'den mi söz ediyorsun? Telefonuna ne oldu?
  • @ knight
    bedava flash olayı w810i lere gelmedi mi hocam?
  • @ Bero

Şu anda piyasada bulunan 2. parti gelen W810i'lerin çoğunda flash tema özelliği aktive edilmiş durumdadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

@ Bero

Şu anda piyasada bulunan 2. parti gelen W810i'lerin çoğunda flash tema özelliği aktive edilmiş durumdadır.

knigt acaba yeni telefonlarda kısık ses, cılız megabass olayı varmıdır.yukarıda birisi yeni firmware ile o sorun giderilmiş yazmış ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

@ Bero

bu da aradığım cevaplar arsındaydı ama ben firmware yükseltme anlamında yazmıştım
  • yeni fw çıkmışmı harbiden nerden öğrendiniz
  • http://www.wotanserver.com/

adresinden öğrenebilirsin
  • quote:

knight acaba yeni telefonlarda kısık ses, cılız megabass olayı varmıdır.yukarıda birisi yeni firmware ile o sorun giderilmiş yazmış ama...

R4EA031 sürümünde (en son sürüm) bir takım problemler bulunuyor. Ancak bu sürümden öncekilerde hiçbir sorun bulunmuyor.

Şu anda bulunan en iyi firmwarelardan birisi R4DB005'tir. Eğer bu sürüm telefonda yüklüyse hiçbir problem yok.

quote:

yeni fw çıkmışmı harbiden nerden öğrendiniz

Wotanserver.com adresinde yeni firmware ile alakalı bir bilgi yer almıyor.
  • Arkadaşlar yabancı forumlarda okuduğuma göre son çıkan firmware a se bugfix yapmış ve megabass bazı makinalarda kitlenme gibi problemleri giderip tekrar yüklemiş. Telefonum rezalete kurban oldu kendi kendine 1 ayda 2 kere aynı şekilde kitlendi daha sonra 1.5 ay serviste kaldı(toplam) ve sonunda değişime gitti yeni telefon bekliyorum haftaya çarşamba gibi gelicek o zmn a kadar dayanırsanız ben zaten direkt update yapıcam
    (BU ARADA İZMİR TELESERVİCE E TELEFON GÖTÜRMEDEN 2 KERE DÜŞÜNÜN)
  • yeni versiyonun dosyaları elimde fakat flash atacak bir software lazım

http://forums.se-nse.net/index.php?s=725fef4208538792bdaf70ae81657814&showtopic=5381

adresinde var adam cracklemiş

fakat version atacak kablo uygun deil ve programı crack ledigi için virus gözüküyo ben indirdim antivirus programı virus dedi. ingilizcesi olan incelesin belki işe yarar bedava version atabiliriz
  • arkadaşlar, seus ile yazılım atıp teli ingilizce olanlarwww.topsony.com da dil dosyaları ve firmware dosyaları mevcut. isterseniz eski firmware ve ona ait dil dosyaları da mevcut. ben indirdim ama tele nasıl ve hangi programla yükleyeceğim. bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa bu problemi aşacağız. tşkr.
  • Merhaba, bende 1 hafta kadar önce W810i aldım, köklü bir Nokia cı olarak oldukça zor oldu karar vermem, birde telefonu aldımmı min 2 yıl kullanıdığım için içinde herşey olsun istedim ve herşey var. Ancak bir kaç tanede sorum var :) Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.

1) Yazılım sürümüm R4DB005 ve flash menüler mevcut. Kurcuklamaya herhalde gerek yok?
    2) Fotoğraf Makinasının sesi kapatılamıyor mu yoksa benmi kaçırdım?
    3) Zoom olayı nerden oluyor? Açıkçası çok kurcalama fırsatım olmadı da.
    4) Fotoğraflara bakarken eski Nokialarda zoom yapılabiliyordu sanırım, bunda öyle bir özellik göremedim?
    5) Navigasyon tuşlarının kısa yol ayarlarını yaptıktan sonra telefonu yeniden kapatıp açınca ayarlar eski haline dönüyor, kaydedemiyorum. Sebep ne olaki?
    6) mig33 serverına bağlanamıyorum, ama gprs bağlantısında bir sorun yok.
    7) Telefon rehberimi ve içerideki Datayı pc me nasıl yedekleyebilirim (PC sync değilde direk dosya olarak atmak gibi) ve firmware updateleri bu bilgilere zarar veriyormu? GPRS ile yapılanlar falan?

Sanırım şimdilik bu kadar :)

• quote:

Merhaba, bende 1 hafta kadar önce W810i aldım, köklü bir Nokia cı olarak oldukça zor oldu karar vermem, birde telefonu aldımmı min 2 yıl kullanıdığım için içinde herşey olsun istedim ve herşey var. Ancak bir kaç tanede sorum var :) Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.

1) Yazılım sürümüm R4DB005 ve flash menüler mevcut. Kurcuklamaya herhalde gerek yok?
    2) Fotoğraf Makinasının sesi kapatılamıyor mu yoksa benmi kaçırdım?
    3) Zoom olayı nerden oluyor? Açıkçası çok kurcalama fırsatım olmadı da.
    4) Fotoğraflara bakarken eski Nokialarda zoom yapılabiliyordu sanırım, bunda öyle bir özellik göremedim?
    5) Navigasyon tuşlarının kısa yol ayarlarını yaptıktan sonra telefonu yeniden kapatıp açınca ayarlar eski haline dönüyor, kaydedemiyorum. Sebep ne olaki?
    6) mig33 serverına bağlanamıyorum, ama gprs bağlantısında bir sorun yok.
    7) Telefon rehberimi ve içerideki Datayı pc me nasıl yedekleyebilirim (PC sync değilde direk dosya olarak atmak gibi) ve firmware updateleri bu bilgilere zarar veriyormu? GPRS ile yapılanlar falan?

Sanırım şimdilik bu kadar :)

1-) Telefonda yüklü olan R4DB005 sürümü en iyi sürümlerden birisidir. Firmware'ı güncellemeniz gerekmiyor.
    2-) Telefon ''sessiz mod''da olduğu zaman deklanşör sesi duyulmayacaktır.
    3-) Fotoğraf çekme esnasında ses tuşları ile zoom yapabiliriz.
    4-) Fotoğrafı yatay konuma getirdikten sonra (tam ekran) ses tuşlarını kullanarak fotoğraflara 32x'e kadar zoom yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafı yaklaştırıp da kaydedebilirsiniz.
    5-) Bu durum ilk başlarda yaşanabiliyor. Firmware ile alakalı bir bug diyebiliriz. Ancak bir süre sonra sorun ortadan kalkacaktır. Sorun kronik sayılabilir. (Sorunu ilk başlarda ben de yaşamıştım ancak şu anda bir problem yok)
    6-) Forumda bu konuda Sergen_baba'nın üst topicine bakabilirsiniz. Orada programla ilgili ve ayarlarla ilgili detaylı bilgiler mevcuttur.
    7-) My Phone Explorer programı'nı kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 11 Kasım 2006; 11:26:28 >

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.