Şimdi Ara

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
14
Favori
88.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın, mesajını bekliyeceğim. benim mw600'den pek umudum kalmadı galiba mw1 almak zorunda kalıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper333

Kulaklığı 3 şarj edişimden sonra cihaz bir daha açılmadı. Zar zor pilini çıkardım. Pil akıntı yapmıştı.

Benim kulaklık stokta fazla beklemiş olabilir. Her kulaklıkta aynı sorun olacak diye bir şey yok.
    Alibaba da pili buldum fakat satıcı Türkiyeye göndermek istemedi. Amazondan buldum fakat orada da 1 adet
    pilin fiyatı 20$ a geliyor.

Ürünü beyendiysen Biraz pahalı olacaktır belki ama garantisi olan bir yerden alabilirsin.

Örnek olarak linkteki siteyi bir incelehttp://www.morfare.com/asp/product/6176/Sony-MW600-FM-Radyolu-Hi-Fi-Kablosuz-Mikrofonlu-Kulaklik-Seti

300 adetten fazla satışı oldu ve hiç böyle bir sorun duymadım,eğer çektiyseniz 1-2 resim koyarsanız sayfamız için yaralı olacaktır,pilini piyasa bulmak zor ama pilin performansını düşürmekte zor ancak sürekli kullanımda 1. yıldan itibaren düşüş gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: king_leonidas

sağolasın, mesajını bekliyeceğim. benim mw600'den pek umudum kalmadı galiba mw1 almak zorunda kalıcaz.

mw1 den se mw600 almanı tavsiye ederim,mw1 biraz sıkıntılı 4. güncelleme olmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

quote:

Orijinalden alıntı: casper333

Kulaklığı 3 şarj edişimden sonra cihaz bir daha açılmadı. Zar zor pilini çıkardım. Pil akıntı yapmıştı.

Benim kulaklık stokta fazla beklemiş olabilir. Her kulaklıkta aynı sorun olacak diye bir şey yok.
    Alibaba da pili buldum fakat satıcı Türkiyeye göndermek istemedi. Amazondan buldum fakat orada da 1 adet
    pilin fiyatı 20$ a geliyor.

Ürünü beyendiysen Biraz pahalı olacaktır belki ama garantisi olan bir yerden alabilirsin.

Örnek olarak linkteki siteyi bir incelehttp://www.morfare.com/asp/product/6176/Sony-MW600-FM-Radyolu-Hi-Fi-Kablosuz-Mikrofonlu-Kulaklik-Seti

300 adetten fazla satışı oldu ve hiç böyle bir sorun duymadım,eğer çektiyseniz 1-2 resim koyarsanız sayfamız için yaralı olacaktır,pilini piyasa bulmak zor ama pilin performansını düşürmekte zor ancak sürekli kullanımda 1. yıldan itibaren düşüş gösteriyor

Cihazı severek kullandım.Cihaza lafım yok. Fakat bendeki cihazı 3-4 kere şarj ettim şarjı bitince bir daha şarj tutmadı.
    Cihaz takıldı diye pilini söküp takayım dedim. Cihazı parçaladığımda pilin akıntı yaptığını gördüm. Çalışmayacağını bildiğim
    halde bir ümit ile pili takıp tekrar şarj etmeyi denedim. Doğal olarak şarj tutmadı.

Cihazı bir kez daha sökersem büyük bir ihimalle zor toplarım. O yüzden şu anda resmini çekemeyeceğim.
    Hala pil araştırıyorum. Sizde uygun pil varsa alabilirim.

• bende 1 adet var ama satmıyorum dostum örnek olarak elimde tutuyorum ama temin edebilirsem buradan yardımcı olacağım ihtiyacı olan arkadaşlara

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme
  • alın size darmadağın bir beyaz mw600

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme
  • Arkadaşlar bende mw600 var, önceden HTC telefonumla birlikte sorunsuz kullaniyordum, simdi Nexus 4 aldim, android sürümü 4.2.2 bunda hem arayanin ismi cikmiyor, hem de bazi aramalarda ses kesik kesik geliyor ve apar topar telefon ahizesine geciyorum. Bu sorunlarin çözümü var mi acaba?
    Az önce telefona müzik atip deniyeyim dedim ama müzik de calmadi. Ne içindeki müzik çalar, ne de ttpod. İkisinde de müzik caliyormus gibi görünüyor ama ses gelmiyor :( illa ROM mu yüklemek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demente -- 30 Nisan 2013; 2:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu baya eskiymiş üründe eski 2 3 senelik ürün sanırım yeni modeli çıktımı ülkemizde varmı

kullananlara birşey sormak istiyorum sesi yükseltiyormu aynı kulaklıkla hem telefona takın hemde cihazla bir deneme yapabilrmisiniz hi fi yazıyo merak etttim
  • Arkadaşlar bu cihazı Xperia z telefonumla eşleştiremiyorum. Ne telefon kulaklığı nede kulaklık telefonu görmüyor resette atamadım cihaza. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fischmann

Arkadaşlar bu cihazı Xperia z telefonumla eşleştiremiyorum. Ne telefon kulaklığı nede kulaklık telefonu görmüyor resette atamadım cihaza. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bende şuan XPERİA Z de sorunsuz olarak kullanıyorum.
    Hem arayanın ismi gözüküyor. Hemde şarkılar sanatçı ismi ve şarkı ismi LCD ekranda akıp gidiyor.
    Telefona tanımlama olayı açma kapama tuşuna basılı tut ekranda otomatik cihaz aricak tabi bu esnada telefonun bluetut u açık olması gerekli , sonra telefona MW600 ü eşleştir seçeneği çıkıyo eşleştirmeyi kabul edersen 10 numara çalışır
    NOT: Numaraların gözükmesi için SİM karttaki numaraları telefona aktar ayrıca müzik albümünü seçenekler kısmından güncelleyerek şarkılarıda görebilirsin kulaklıkta.

• Ayrıca Rest atmada sıkıntı çekenler için örnek bir video ile çok basit bir şekilde yapabilirsiniz.

• Teşekkür ederim arkadaşlar reset atınca olay çözüldü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpls

Ayrıca Rest atmada sıkıntı çekenler için örnek bir video ile çok basit bir şekilde yapabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=QlVGhxrQVZc

Video da hangi tuşlara sıra ile basıyor ? Arama tuşuna da bastığını gördum sanki .
  • Önce kapaliyken açma tusuna uzun basiyor, cihaz arama simgesi ciktiktan sonra arama tusuyla kapatma tusuna uzun basiyor, bunu yapinca cihaz resetleniyor ve onceden eslesmis cihazlar siliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: demente

Önce kapaliyken açma tusuna uzun basiyor, cihaz arama simgesi ciktiktan sonra arama tusuyla kapatma tusuna uzun basiyor, bunu yapinca cihaz resetleniyor ve onceden eslesmis cihazlar siliniyor.

Bilgi için teşekkür ederim.
  • Bu üründen bendede var ama yeni aldigim note telefonumla eşlestiremiyorum bir cozumu varmi iphone larda sorun yoktu

• xperia z ile arayan numaranın ismini ve parçanın ismini gösterme gibi özellikleri eksiksiz çalışıyor .... bilginize.
  • arkadaşlar bende ebaydan spiariş etmeyi düşünüyorum.bikaç satıcıda var.yaklaşık 85 tlye geliyor.ama bazı arkadaşlar pilin akmasından bahsetmiş.bizim de basımıza gelir mi ki.tr den de 150 tl ye almak pek mantıklı değil gibi
  • Yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum walkman uygulaması dışında parça isimleri çıkmıyor...

• Yaw ben garantisiz 129tl ye gg' den almıştım 85 tl bedava sayılır. Ben sorun yaşamadım. Kullanılmış ürünü mü yolladılar acaba o vatandaşa. Siyahı çok karizmatik. Bir seneyi geçkin kullanıyorum. Gg de 99 tlye olması lâzım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.