Şimdi Ara

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
14
Favori
88.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeniden merhaba. mw600 ümü severek kullanıyorum en büyük zevkide ekranında arayan vs bilgilerin gelmesi. neden yeniden yazıyorsun diyeceksiniz
    ÇÜNKÜ YENİ BİR HABERİM VAR. BU HABER KİMİLERİ İÇİN ÜZÜCÜ KİMİLERİ İÇİN SEVİNDİRİCİ OLACAK.
    MW600 üm artık çalan şarkı ve şarkıcı adını gösteriyor. ama nasıl tabiki çoğumuzun tahmin ettiği gibi uygulamaya bağlı olarak çalışıyor.
    UYGULAMAMIZIN ADI "GOOGLE PLAY MUZİK" BENDE DİĞER PLAYERLARDA VAR ÖRNEĞİN WALKMAN PLAYER ama işe yaramıyor.

arkadaşlar ben kendi konfigirasyonumu yazdım ki bilginiz olsun.ancak şarkı ve şarkıcı ismi her zaman dediğim gibi telefon yada işletim sisteminden (rom) ayrıdır.player uygulamasının port una bağlıdır. yani özetle diğer telefonlardada google play müzik uygulaması yükleyerek istediğiniz gibi şarkı ve şarkıcı adları görünecektir.

telefonum: sony xperia arc s lt18i
    işleti sistemi (rom):Racing Bean Version 3.1! (aynı zamanda arc-neo-ray arc s destekli)
    şarkı adı şarkıcı adı veren uygulama = Google Play Music

saygılar sevgiler;

ekran görüntüsü:

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme

edit: arayan no - isim - radyo vb fonksiyonlarda eksiksiz durumda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahancoban -- 18 Haziran 2013; 22:50:39 >

• Cihazin mikrofonu kendi uzerinde. Cihazi ön cebe falan koydugumuzda ses de azalma olmaz mi. Mikrofonlu kulaklik takip deneyen oldumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kulaklıkta çift telefon desteği nasıl çalışmakta abiminkinde çözemedim. bir süre sonra telefonun birisi sorun yaratıyor. eğer ben birşeyleri yanlış yapıyorsam değişimden geleni açıp kendim kullanıcam. 2 telefon tanıtıyoruz 3 4 saat sonra telefonun birisi ile görüşmede sorun birisinde sesi bluetoothkulaklıktan alamıyorum. telefonlar xperia u ve xperia z orjinal romları yüklü.

• Benim kuzen bunlardan almış. Yanlız şöyle bir sorunu var: Anlattığına göre cihazın çalan şarkıyı ve kimin aradığını gösterme özelliği de varmış ancak hangi şarkı çalarsa çalsın "Over the Horizon" isimli parçanın adı görünüyormuş. Aynı zamanda arayanların sadece numarası görünüyor, isimler çıkmıyormuş. Kullandığı cihaz Samsung sIII Mini. Sıkıntıyı çözebilecek bir yazılım var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar sony telefonlar haricinde hiçbir androidde arayan kişi ve şarkı ismini eğer custom romlu bir telefon değilse göstermez fakat lg nexus tlefonuma gelen yeni 4.3 versiyon ile şarkıların trackleri artık görünüyor fakat arayan kişiler yine numara ile çıkıyor bilginize
  • Bende bir önceki versiyonu vardı. Onu sattım geçen sene şimdi siyah olan çımış

bunu burda bulabilecegimiz bir yer varmı ?

• Cihazin mikrofonu kendi uzerinde. Mikrofonlu kulaklikla kullanabiliyormuyuz??
  • Şarjı tam olan cihazım, dün kendi kendine kapandı. kesinlikle ne yaptıysam açılmıyor, şarj da tuttum, yine açılmadı. başına gelen veya çaresini bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

Şarjı tam olan cihazım, dün kendi kendine kapandı. kesinlikle ne yaptıysam açılmıyor, şarj da tuttum, yine açılmadı. başına gelen veya çaresini bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.

Nereden ve Ne zaman aldınız ? Kullanım alışkanlığınız nasıl dı ? Yani çok sık mı kullanıyordunuz ? Konunun ilk sayfalarında pil sorunu yaşayan arkadaşları okumuştum. 3. ya da 4. sayfa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Şarjı tam olan cihazım, dün kendi kendine kapandı. kesinlikle ne yaptıysam açılmıyor, şarj da tuttum, yine açılmadı. başına gelen veya çaresini bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.

Nereden ve Ne zaman aldınız ? Kullanım alışkanlığınız nasıl dı ? Yani çok sık mı kullanıyordunuz ? Konunun ilk sayfalarında pil sorunu yaşayan arkadaşları okumuştum. 3. ya da 4. sayfa da

İlginiz için teşekkürler. 3-4 sayfaları tekrar inceleyeceğim. Alalı 3 ay oluyor, Ankara balıkçıoğlu işhanından bir telefoncudan aldık 2 adet. diğerinde bir sorun yok. Dün sabah şarj ettim, öğleden sonraya kadar kullandım, bir ara telefon geldiğinde baktım telefonu açamıyorum, normal konuştum. Ama o an dan itibaren cihaz açılmıyor. Gün içerisinde 10-20 konuşma, ortalama süreler 3-10 dk. olur en fazla. Haftada 1 veya 2 kere şarj ihtiyacım olurdu. tabletten film izlediğim zamanlar farklı tabi ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

İlginiz için teşekkürler. 3-4 sayfaları tekrar inceleyeceğim. Alalı 3 ay oluyor, Ankara balıkçıoğlu işhanından bir telefoncudan aldık 2 adet. diğerinde bir sorun yok. Dün sabah şarj ettim, öğleden sonraya kadar kullandım, bir ara telefon geldiğinde baktım telefonu açamıyorum, normal konuştum. Ama o an dan itibaren cihaz açılmıyor. Gün içerisinde 10-20 konuşma, ortalama süreler 3-10 dk. olur en fazla. Haftada 1 veya 2 kere şarj ihtiyacım olurdu. tabletten film izlediğim zamanlar farklı tabi ki.

Sizinle galiba aynı sorunu yaşayanlar olmuş, şu an sayfayı okuyorum. Bakalım bir çözümü var mı

http://talk.sonymobile.com/thread/1150?start=40&tstart=0

Edit:
    Dikkatsiz okumuşum, onda ekran çalışmıyormuş ama arama yapabiliyormuş. Önce ki sayfalarada bir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 2 Ağustos 2013; 18:28:58 >

• Cumartesi açmaya çalıştım, baktım ki zorluyorum, vazgeçtim, söktüğüm iki ucu geri taktım. bugün şirkete geldiğimde denemek için şarja takınca şarj olmaya başladı. Şarjın tamamlanmasını bekledim. Ve inanılmaz şekilde çalışmaya başladı.
  • Geçmiş olsun , umarım sıkıntı çıkarmaz bir daha hiçbirimizin cihazı

• teşekkürler...
  • arkadaşlar mw1 modelinden aldım fakat telefondan uzakta olduğum zaman tel sesini duymadığım için çoğu arayanları sonradan görüyorum kullanan arkadaşlar durumu nasıl çözüyorsunuz kulaklığın sürekli kulağıma takıl olmasını istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEADLESS

Cihazin mikrofonu kendi uzerinde. Cihazi ön cebe falan koydugumuzda ses de azalma olmaz mi. Mikrofonlu kulaklik takip deneyen oldumu acaba

Ben denedim; maalesef kulaklığın mikrofonunu çalıştırmıyor. Bir kaç farklı kulaklıkla denememe rağmen üzerindeki mikrofon çalışıyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENLogic -- 3 Eylül 2013; 14:11:06 >
  • Arkadaşlar çalışması mümkün değil mw600 ün çıkışı sadece streo kulaklık içindir mikrofon bağlantısı yoktur,mikrofonlu kulaklıkların jacklarında uç sayısı yada 4 yada 5 lidir taksanız bile sadece ses duyarsınız
  • merhaba arkadaşlar benim mw600 ün jack dibinde heralde kırılma var bu nedenle sağ kulaklığı (en çok kulladığım) çalışmıyor. biraz araştırdım cihaza uyan kısa kulaklık bulamadım. önceden bu sorun başına gelen arkadaşlar nereden bulabileceğime yardım ederlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

Bende bir önceki versiyonu vardı. Onu sattım geçen sene şimdi siyah olan çımış

http://www.amazon.com/Sony-1264-5582-MW600-Wireless-Headset/dp/B008NA985C/ref=pd_sim_sbs_e_3/179-2559733-7716931

bunu burda bulabilecegimiz bir yer varmı ?

Bunun kulaklığı daha şekil duruyor.
  • Selam arkadaşlar

mw600 kulaklığım var benimde iphone 4s ile kullanıyorum ios yazılımım en son versiyon

fakat aldığım günden beri randımanlı kullanamıyorum 1-2 kere konuştuktan sonra devre dışı kalıyo

kapatıp açınca düzeliyor bende mi sorun var yoksa iphone ile bu şekilde mi çalışıyor sorunsuz takılmadan donmadan kullanbilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.