Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ray dar ve uzun , walkman live kısa ve geniş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scream1818

    quote:

    Orijinalden alıntı: jaka­®

    quote:

    Orijinalden alıntı: scream1818

    quote:

    Orijinalden alıntı: scream1818

    Walkman livede Xperia Raydaki gibi Flash Player varmı?

    Cevap veren yokmuu :/ ?

    Flash player yoksa bile android marketten indirebilirsin zaten

    Ben Xperia Ray ile Walkmanin arasında kaldım yaa :/ Walkmanin ekranı xperia rayın ekranından daha geniş gibi...Sence hangisini alayım ?

    İkisinde de flaş desteği var.ray de 1500ma batarya,daha fazla pikselli ekran var.fakat eni dar boyu uzun live daha orantılı,bende ikisi arasında kaldım.




  • Evet beyler bende aldım bir walkman live kısaca bahsedeyim cihazdan.

    ARTILAR

    --Öncelikle içinden çıkan standart kulaklığı küçümsemiştim açtım bir müzik dedim ya çok acayip kaliteli ve şiddetli bass veriyor kulakiçi kulaklığı aratmıyor bence direk farklı bir kulaklık almayın bu kulaklığın keyfini çıkarın bozulunca alın yeni kulaklık.Cihazda mega bass olmaması sizi vazgeçirmesin mega bassı pek aratmıyor.

    --Cihazın hoparlör sesi öyle şiddetliki vallahi son sesi açmadım ilk günden hoparlör patlar falan diye bu kadarına niye gerek duydular anlamadım sesde öyle ciyak ciyak değil ha hoparlörden bildiğin bass veriyor.

    --Kasa kalitesi müthiş elden kaymayan yapıda ve hiçbiryerinden en ufak ışık sızması ve gıcırdama yapmıyor tam bir kapalı kutu gibi.

    --Cihazın kendisi resimlerde gördüğünüzden çok daha küçük ekranı ise gördüğünüzden daha büyük.

    --Kamera ve video performansı süper.30 fpsde hd video kayıt yapan birçok cihaz kullandım ama bunun kadar akıcı çeken görmedim profesyonel kamera gibi.Yani hani sağa sola dönerken ekranda kasıntı olurya öyle bişey yok bu cihazda yağ gibi.Ayrıca flaşda çok güçlü.

    --İnternet hızı flash player çalışması gayet hızlı.

    --Konuşma sırasında karşıdan gelen ve karşıya giden ses çok net ve yüksek.Hatta mikrofon sesi o kadar iyi alıyorki kulağınıza götürmeden elinizde konuşsanızda karşıya çok rahat gidiyor ses.

    EKSİLER

    --Bu konuda önceki mesajlarımda cihazın raminin 512 ama kullanılan ramin 320 olduğunu söylemiştim ama herkes karşı çıkmıştı olurmu 320mb olan dahili hafızası diye.Evet dahili hafızası 320mb ama ramde 320mb bunu kesin olarak söylüyorum alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunlar.Bu ikisininde 320 olması çoğu kişi tarafından yanlış anlaşıldı ama ben ilk günden beri biliyordum 320mb ram kullandığını ama kimselere anlatamadım.Yani 512mb diye geçiyor ama kullanılan 320mb civarıdır.Telefonun uygulamalar bölümünden çalışan uygulamalara tıklayın orda yazıyor RAM:boş 145 kullanılan 165 diye.Bu çalışan uygulamalara göre bikaç mb olarak değişiyor ama siz bu teli 320mb ram olarak bilin.

    --Cihazı 16 saatlik şarjdan sonra şimdi çıkardım ve 1 saatte %89 kaldı.Ama açılabilecek herşey açık gps,wifi,ağ modu wcdma:3g .Bu şekilde 1 günü bitirirse başarılıdır sonuçta bunların sürekli açık kalması gerekmiyor.

    --Oyun olarak angry birds ve fifa 12 yükledim performans inanılmaz en ufak bir kasma yok.Cihazın çözünürlüğünün düşük olması oyun performansını arttırmış.Şahsen benim cihazda tek eksik gördüğüm yanı rami (310-320 arası bişey).Onun dışında bi eksiğini göremedim bu fiyat seviyesinde alınabilicek en iyi model bence.


    Fotoğraf kalitesini merak edenler için 2 tane resim ekledim gerçekten harika.

     ► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

     ► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►


    SONUÇ: Ben evet diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 20 Aralık 2011; 3:07:02 >




  • Şuana kadar ki en ayrıntılı kullanıcı incelemesi olduğu için matrax-38 'e teşekkürler. Kafamızdaki çoğu soru işaretini artık kaldırır cinste artık geriye kullanmak kalıyor. Ama batarya hakkında bilgi vermemişsin hocam, nasıl tatmin edicimi ve kullandıkça performansını ara ara belirtirsen sevinirim. Renk beyazmı aldın. Siyahının çıkmaya niyeti yok sanırım ama ben siyahını beklemeyi düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavi_sakal13

    Şuana kadar ki en ayrıntılı kullanıcı incelemesi olduğu için matrax-38 'e teşekkürler. Kafamızdaki çoğu soru işaretini artık kaldırır cinste artık geriye kullanmak kalıyor. Ama batarya hakkında bilgi vermemişsin hocam, nasıl tatmin edicimi ve kullandıkça performansını ara ara belirtirsen sevinirim. Renk beyazmı aldın. Siyahının çıkmaya niyeti yok sanırım ama ben siyahını beklemeyi düşünüyorum...

    Evet bataryadan bahsetmedim çünkü içindeki az bi şarj bitti ve 16 saatlik şarja taktım her ne kadar yeni nesil telefonlarda gerek kalmadığı söylensede ben her cihazımda yapıyorum ve işe yaradığına inanıyorum şarjdan çıkarınca onuda eklerim incelemeye.Ayrıca siyah renk aldım beyaz biraz basit ve oyuncak gibi göründü gözüme.Siyahı vatanda var hocam baya oldu geleli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 19 Aralık 2011; 0:39:24 >




  • @ matrax-38
    teşekkürler batarya konusunda da detaylı bilgilerini bekliyoruz:) hayırlı olsun tekrardan...
  • 600un altına inerse alabilirim şarj konusu kafamda soru işareti oluyor
  • Ben vatanın kampanyasından 600 TL'ye bir tane beyaz almıştım eşime. Evde kurcaladıkça telefon çok hoşuma gitti fırsatı kaçırmadan bir tane de siyah olanından kendime aldım. Ama işin aslı beyaz olanı daha güzel. Siyahın arka kapağını şu birçok tel'de kullanılan kadifeymiş hissi veren kaplamadan yapmışlar buda parmak izinin kalmasına sebep oluyor. Beyazda böyle bir sorun yok. Aslına bakarsanız siyahın tamamı parmak izi ve toz kalmasına müsait bir yapıda. O yüzden tercihiniz bence beyazdan yana olsun. Artı olarak kimse bahsetmemiş ama bence önemli, cihazın birde önde vga kamerası var. Android sistemlerin tümünde olduğu gibi bu telefonda da şebeke üzeriden görüntülü iletişim mümkün değil ancak yüklü gelen skype yazılımıyla denedim görüntülü görüşme sorunsuz çalışıyor. Belki ileride androidde bir güncellemeyle şebeke üzerinden görüntülü görüşme sağlanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 19 Aralık 2011; 10:13:03 >




  • bende bişey sormak istiyorum dostum cihazda çift hoparlör var dimi ? kimse bundan bahsetmiyor ama sen kullanıcısın bi cevaplayabilir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unitback

    bende bişey sormak istiyorum dostum cihazda çift hoparlör var dimi ? kimse bundan bahsetmiyor ama sen kullanıcısın bi cevaplayabilir misin?

    Evet çift hoparlör var ve şu ana kadar kullandığım telefonların içinde en iyisi bu. Daha önce w800i ve n95 kullanmıştım, onlarda iyiydi ama kesinlikle bunun yerini tutamazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanhalim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Razer

    Bana kalırsa 500'den fazla etmez. Lakin 600'e kadar alınabilir diye düşünüyorum.

    500 den fazla etmez mi ?
    1 ghz işlemci
    adreno 205
    android işletim sistemi
    sonyericsson marka güvencesi

    markayı geçtim bu özellikleri herhangi bir telefonda 500 tl ye bul bizde görelim etmez mi eder mi ?
    iddia ediyorum bu fiyat seviyesinde rakibi yok live with walkman in ! aksini düşünen alternatif sunsun . hodri meydan

    birde telefonun çözünürlüğünü düşük bulan arkadaşlar 320*480 piksel 3,2 ' bir ekran için oldukça makul. şarjının uzun gitmesi için yapıldığını düşünüyorum.

    lütfen hiç bir ürünü incelemeden, üzerinde düşünmeden , BİLMEDEN , ÖYLESİNE(maksat forumda mesaj sayısı artsın diye) , övmeyin ya da karalamayın yazdığınız bir şeyin gerekçelerini yazın . Sonuçta bir çok insan forumdaki yorumlara göre alışveriş yapıyor kimseyi yanlış yönlendirmeyin.


    edit: 3,2 yerine 3,7 yazmışım.

    Bu telefonu neden şahsiyetiniz ile bütünleştirdiniz anlayamadım doğrusu. Elin gavuru yapmış işte. Alan alır almayan almaz. İsteyen de kendi görüşünü belirtir.

    Ayrıca ben olaya pazarlamacı gözü ile baktım. Belki de bu telefon Vatan Bilgisayar'a 200 TL gibi bir fiyata geliyordur. Satış fiyatına bakacak olursak, en son 679 TL idi.

    Piyasadaki diğer telefonlar ile karşılaştıracak olursak telefonun fiyatı makul. O konuda haklısınız. Bana karşı diklenme noktasında ise haksızsınız. Üç beş tane sinirli surat ifadesi koyarak bir yere varılacağını düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsy

    quote:

    Orijinalden alıntı: unitback

    bende bişey sormak istiyorum dostum cihazda çift hoparlör var dimi ? kimse bundan bahsetmiyor ama sen kullanıcısın bi cevaplayabilir misin?

    Evet çift hoparlör var ve şu ana kadar kullandığım telefonların içinde en iyisi bu. Daha önce w800i ve n95 kullanmıştım, onlarda iyiydi ama kesinlikle bunun yerini tutamazlar.

    eyvallah kardeş sağolasın w800i den iyiyse ses kalitesi oldukça yüksek demekki
  • bi alaydım da kurtulaydım şu telefon olayından:) vatanın haftasonu %25 indirimini yada yılbaşında olması muhtemel indirimi bekliyorum:) bilmiyorum doğru mu yapıyorum???!
  • Birde belirtmeden geçmeyeyim; telefonlu aldığım andan beri sürekli adobe reader, adobe flash player, skype, facebook... gibi uygulamaları güncelliyor. Yani telefon yeni ama üzerinde gelen uygulamalar eskiymiş gibi sürekli yeni güncellemeler çıkıyor. Özellikle skype ve facebook uygulamaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unitback

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsy

    quote:

    Orijinalden alıntı: unitback

    bende bişey sormak istiyorum dostum cihazda çift hoparlör var dimi ? kimse bundan bahsetmiyor ama sen kullanıcısın bi cevaplayabilir misin?

    Evet çift hoparlör var ve şu ana kadar kullandığım telefonların içinde en iyisi bu. Daha önce w800i ve n95 kullanmıştım, onlarda iyiydi ama kesinlikle bunun yerini tutamazlar.

    eyvallah kardeş sağolasın w800i den iyiyse ses kalitesi oldukça yüksek demekki

    Artık sen düşün arkadaşım w800i de mono hoparlör vardı. Normalde ses seviyesi diğer cihazlar gibi ancak xloud'u devreye soktuğunuzda telefon resmen coşuyor.




  • tamam kardeşim sağolasın maddi olarak sorunum var para bulabilirsem bu cihazı alıcam bulamazsam txt alıcam , vrdiğin bilgiler çok işime yaradı teşekür ederim
  • Ben bu cihazı almadan youtubda videolarını izledim ve home yani menü tuşunun etrafındaki renki kısım yanıp sönüyor gibi gördüm yanlışmı gördüm acaba ne yaptıysam yanmadı orası çağrı gelince falanmı yanıyor dedimya oda olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax-38

    Ben bu cihazı almadan youtubda videolarını izledim ve home yani menü tuşunun etrafındaki renki kısım yanıp sönüyor gibi gördüm yanlışmı gördüm acaba ne yaptıysam yanmadı orası çağrı gelince falanmı yanıyor dedimya oda olmadı.

    Home tuşunun etrafı değil ama kulaklık girişinin etrafındaki bölüm müziğin ritmine göre yanıp sönüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsy

    quote:

    Orijinalden alıntı: matrax-38

    Ben bu cihazı almadan youtubda videolarını izledim ve home yani menü tuşunun etrafındaki renki kısım yanıp sönüyor gibi gördüm yanlışmı gördüm acaba ne yaptıysam yanmadı orası çağrı gelince falanmı yanıyor dedimya oda olmadı.

    Home tuşunun etrafı değil ama kulaklık girişinin etrafındaki bölüm müziğin ritmine göre yanıp sönüyor.

    Evet onu biliyorum ama sanki home tuşuda yanıyordu ya
  • Bu arada cihazı şarjdan yeni çıkardım son sürat düşüyor şarjı %89 kaldı ama herşey açık gps mobil ağ WCDMA wifi 3g.Oyunda oynadım performans çok iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 19 Aralık 2011; 13:30:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.