Bildirim
Sony Ericsson Cyber-shot® Kulübü (Paylaşım ve teknik yardım) (79. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
altug92
makrolar iyide biraz noıse oluşutyor senin fotolarda bu ışık sensöründen olabilirmi
_____________________________ -
evet ondandır kesin..bi ışık sensörü ne kadar farkettiriyo gerçekten..gece falan foto çekince baya karışıklık çıkarıyodu o sensör yüzünden
-
quote:
Orjinalden alıntı: altug92
evet ondandır kesin..bi ışık sensörü ne kadar farkettiriyo gerçekten..gece falan foto çekince baya karışıklık çıkarıyodu o sensör yüzünden
lens temizmi arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: altug92
lens temizmi arkadaşım
dün gözlük temizleme beziyle temizlemiştim kabalama bi.. Ama bu yine büyük ihtimalle sensördendir..Dün koyduğum gece fotosunda mesela orj driverdan kötü sonuç verdi..Sensörde olsaydı çok güzel çıkcağından eminim

altuğ yukarıdki orjinal driver mı güzel çıkmış
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
altuğ yukarıdki orjinal driver mı güzel çıkmış
buda 2.62 driver kardeş
..Bende renkleri beyenmiştim eklemek istedim
Altuğ, mükemmel işler çıkarmışsın. Tebrik ederim. Son iki fotoğraf değişik ve güzel olmuş. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
Altuğ, mükemmel işler çıkarmışsın. Tebrik ederim. Son iki fotoğraf değişik ve güzel olmuş.
Teşekkür ederim Katze
beyenmene sevindim...Birkaç makro daha var onlarıda birazdan eklerim 
K790i'ye, 2.62 versiyonu dün akşam itibariyle yükledim. Artık güzel fotoğraflar gelir benden.
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
K790i'ye, 2.62 versiyonu dün akşam itibariyle yükledim. Artık güzel fotoğraflar gelir benden.
inş inş bekliyoruz yeni fotoları
Bir adet iç mekan olsun şimdilik.

-
Fotoğraf güzel çıkmış. Portreye gerek duymadım aslında. Yeterli ışık olduğundan.
-
@farukkk @pohuman ın eklediği patch in ne işe yaradığını bana da yazabilir misin??? _____________________________ -
@ Katze iç mekan başarılı..
@ chekirge flaşı parlatmamış fazla güzel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki