Şimdi Ara

Sony ERİCSONN YAZILIM GÜNCELLEME / Firmware Update (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
34.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu update lerle gözle görülen değişiklikler oluyor mu farkeden var mı
  • ya ben bisi sorucam bunu yapmaktan tırstım ben servise gotursem update varsa yaparlarmı?(tel K850i)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

ya ben bisi sorucam bunu yapmaktan tırstım ben servise gotursem update varsa yaparlarmı?(tel K850i)

Tabi ücretsiz yapıyorlar..
  • selamlar hocam ben telefonu çökerttim.yazılım yuklüyorum en son aşamada günceleme bitmeden telefonuzun bağlantısını çıkarmayın diyor ve bekliyor yarım saat bekledim olmadı daha ne kadar bekleyecem yardımcı olursanız memnun olurum acele cevap bekliyorum ....
    saygılar
  • Takıldımı aynı yerde?
  • evet takıldı
  • abi hala devam ediyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız memnun olurum
  • Telefon tekrar yazılım yüklemene izin veriyormu?
    Hafıza kartını çıkarıp ta dene benim k750 yeni yazılımdan sonra müzik açınca resetleniyordu kartı formatladım düzeldi.
  • sorunu çözdüm teşekkürler
  • update programını açın ingilizce dili seçin tüm modeller çıkıyor orda.sonra telefon modelinizi seçin ardından telefonu bağlamadan back diyin kapatın programı sonra yeniden açın ve dili türkçe olarak seçin tüm modeller ve zaten ingilizce iken seçtiğiniz telefon modeli orda yer alıyor kolay gelsin.ama ben herşeye rağmen telefonda bi sorun çıkar diye güncellemekten korkuyorum
  • güncelleme yapılan ve yapılmayan tel arasında ki fark nedir?
  • Ya ben kafaya koydum yapcam bu güncellemeyi tel k850i ama o tel seçim kısmı çıkınca benim tel türünü tıklıyorum telefonlar gözükmüyor o yüzden de benim teli seçemiyorum ya
  • ARKADAŞLAR GÜNCELEMEYİN BOŞVERİN BEN K810İ Mİ GÜNCELLEDİM 1 HAFTAFIR SERVİSTE TELEFON İNGİLİZCE OLDU TÜRKÇE DİL DESETEĞİ GİTTİ. 2 DAKKADA BEN GÜNCELLEDİM AMA 1 HAFTADA DAHA TELEFONA SIRA GELECEKTE BAKACAKLAR
  • en son yazilim yuklu dedi zaten nasil is ya bu k850i yi nasil guncellestirdiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

güncelleme yapılan ve yapılmayan tel arasında ki fark nedir?

biri cevabını verebilirmi ?
  • benim telefonumun menüsünde O2 firmasının menü ikonları var, yazılım güncellediğim takdirde düzelir mi bu ikonlar?
  • benim k790 şu anda cid49 ve benim bunu acilen cid52 yapmam lazım ama program telefonunuz ztn güncel diip duruyo, ben biliyom gncel olmadıını o nasıl bilmiyo bi yardım ederseniz sevinirim
  • şuanda telefonunuzu update etmenizi önermiyorum cıd 53 oluyor cıd 53 olunca patch atma imkanınız bitiyor

en iyi güncelleme seol ile güncelleme setol ile güncelleme imzamdaki

k 790 konusunda yazılım yükleme bölümünde bütün modeller için işleler aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Nisan 2008; 9:07:16 >
  • Arkadaşlar en son Firmware versiyonunu yüklüyemiyorsanız, mevcut olsa bile buna öncelikle bir Patch atmanız gerekiyor, bu patch lerle bu anlamsız O2, Vodafone, Orange gibi yazılımlar kalkıyoır orijinal SE telefonunuz oluyor. Ben geçen gün yaptım, en son güncellemeyi yüklemedi, sonra debrand denilen olayı yaptım şimdi canavar gibi oldu.
  • az önce k750 y, güncelledim
    her hangi bir sorun cıkmadı

sanırım internet ve elektrik kesintisi olmazsa herhangi bir sorunla karsılasmazsınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.