Şimdi Ara

Sony ERİCSONN YAZILIM GÜNCELLEME / Firmware Update (Resimli Anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
34.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo_1

efsane telefon K750i için herhangi bir güncelleme mevcut mudur acaba?bir de fw lere nasıl bakıyorduk unutmuşum ben

dostum yaa bende neo sahibiyim ama benim emektar k750i beyaz ekran sorunu verdi.sorun yazılımsal galiba nerden bulucam ben bunun yazılımı ?:)
  • PC Suite for Smartphones yazılımının 1.3.22 sürümü Windows Vista'yı destekler.

ilk önce bu programı Sony Ericsson PC Suite for Smart Phones 1.3.22 için link verirmisiniz pcimde vista 32 var

birde bu ile yedekleme işini yaparken yüklerken internet olması şartmıdır benim evde yok kafeden giriyorum
  • Sony Ericsson P990i için Yazılım Güncellemesi ve Türkçe Dil Paketi Yükleme Dosyaları

Internette hiçbir yerde maalesef yok. Sadece DH Forum da buyrun indirin link uçmadan.

Güncelleme Tarihi: 20.05.2014

http://speedy.sh/FeXE2/Sony-Ericsson-P990i-Update-ve-Turkce-Dil-Yukleme.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 20 Mayıs 2014; 16:16:08 >
  • bu son versiyonmu güncellemede ne gibi yenilikler var acaba?
    bu arada verdiğin program bozuk herhalde düzgün çalışanı yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal24 -- 23 Ocak 2013; 18:38:54 >
  • Bu dosya yalnızca SpeedyShare Premium ile indirilebilir hatası veriyor normal siteye eklermisin acaba?
  • se k610 desteğini çekmiş ne bir fw ne bir rom mevcut aksilikse internette hiç yok .
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    hocam k610 tabikide desteği çeksin kvk ile anlaşması varken o cihaz gelmişti 2007 zamanında neden hort yapıyorsunuz ki konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

hocam k610 tabikide desteği çeksin kvk ile anlaşması varken o cihaz gelmişti 2007 zamanında neden hort yapıyorsunuz ki konuyu

ihtiyacım olduğundan dolayı olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

madem öyle topsony diye bir site var oraya üye olup yazılımı indirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

madem öyle topsony diye bir site var oraya üye olup yazılımı indirebilirsiniz

Eyv, birde bu cihaz a2 desteği yok sanırım ama pc ye takınca c ye basılı tutup açınca hiç yanıt vermiyor cihaz hiç açılmıyor rom u buldum diyelim bunu hangi programla atacağım? birde k510i var oda ekran normal açılıyor sonra beyaz oluyor bazen direkt beyaz açılıyor ? nokia bile eski cihazların desteğini veriyor se niye vermiyor anlamış değilim

not: siteye üye olamadım, ingilizce soru soruyor anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 20 Aralık 2013; 17:09:01 >

o zaman şöyle yapalım hocam ilk k610 ve k510 a2 serisi değil o yüzden Setool denilen program ile yazılım yükleyeceksiniz. Setool konusu forumda olacaktır. Eskilere bakınız ordan herşeyi çözdükten sonra yazılım atma işine girin . Birde c ye bastığınızda görmüyorsa pc driver yüklü değildir. Siz setoolu indirin onun içinde driver var zaten.
    K610 ve k510 için setool u indirin ordan cid numarası falan onları öğrenmeniz lazım ondan sonra yazılım yüklenir.

indirmek için dehttp://topse.ru/firmwares/M/ burdan cihazı seçip indirebilirsiniz.
  • quote:

o zaman şöyle yapalım hocam ilk k610 ve k510 a2 serisi değil o yüzden Setool denilen program ile yazılım yükleyeceksiniz. Setool konusu forumda olacaktır. Eskilere bakınız ordan herşeyi çözdükten sonra yazılım atma işine girin . Birde c ye bastığınızda görmüyorsa pc driver yüklü değildir. Siz setoolu indirin onun içinde driver var zaten.
    K610 ve k510 için setool u indirin ordan cid numarası falan onları öğrenmeniz lazım ondan sonra yazılım yüklenir.

indirmek için dehttp://topse.ru/firmwares/M/ burdan cihazı seçip indirebilirsiniz.

aygıt yöneticisinde k530 (k510 değilmiş) takıldığında görüyor ama k610 takıldığında aygıt yöneticisinde hiç kıpırdama yok! setool yükledim bugün 14 sürümünü benden smart kartmı ne istedi forumda araştırdım ama cihazlar eski olduğundan pek destek yok yada linkler kırıksizden rica bana çalışan bir setool linki verirmisiniz ? kendi sitesinden indirince hata veriyor.

k610 un sorunu açma düğmesine basıldığında kırmızı ışık yanıp sönüyor ve açılmıyor.

http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=3744
    bu programlardan hangisini indireyim yada kullanayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 20 Aralık 2013; 18:08:37 >

şarj da bırakın biraz pil ölmüş olabilir tipik sony ericson sorunudur kendisi birde o setool box sürümü servisçilerin kullandığı birşey 1.10 indirseniz yeter hocam veya 1.08 de olur .
  • quote:

şarj da bırakın biraz pil ölmüş olabilir tipik sony ericson sorunudur kendisi birde o setool box sürümü servisçilerin kullandığı birşey 1.10 indirseniz yeter hocam veya 1.08 de olur .

tamam dediklerinizi indireceğim, piller sağlam başka bir se cihazında doldurdum pil durumu full.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.