Bildirim
Sony EB4L1E/BQ i3-380M 4GB 500GB 15.5'' 1.099,00 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ekra kartı da paylaşımsız iyi bişi olsa tam süper olurdu.. -
Bu fiyata alınabilecek laptopların bence en kalitelisi.
Sony Kalitesi + Çanta hediyesi + Ücretsiz kargosu daha ne istenebilirki :)
Grafikçi değilseniz bence i3 düşünen arkadaşlar için fiyat çok makul.
Bim'in geçenlerdeki Asus kampanyasından bence çok çok daha iyi.
Sitede peşin fiyatına Axess e 12 taksit varmış birde.Bimdeki satılan Asuslara taksitte yoktu malesef.
Almayı düşünen arkadaşlar bence kaçırmasınlar.Güzel laptop
Benim gözüm Led Tv de kaldı süper bişeymiş.Tavsiye edermisiniz arkadaşlar sizce nasıl? Fiyatı çok uygun.
http://sonysepetim.com/default.asp?urun-282-SONY-KDL---46NX700-B-SUPER-iNCE-TARZ---LED-TELEViZYON.html
-
arkadaşa katılıyorum bu fiyata daha iyi bir seçene kvarmı varsa paylaşın -
quote:
Orijinalden alıntı: uqur87
Bu fiyata alınabilecek laptopların bence en kalitelisi.
Sony Kalitesi + Çanta hediyesi + Ücretsiz kargosu daha ne istenebilirki :)
Grafikçi değilseniz bence i3 düşünen arkadaşlar için fiyat çok makul.
Bim'in geçenlerdeki Asus kampanyasından bence çok çok daha iyi.
Sitede peşin fiyatına Axess e 12 taksit varmış birde.Bimdeki satılan Asuslara taksitte yoktu malesef.
Almayı düşünen arkadaşlar bence kaçırmasınlar.Güzel laptop
Benim gözüm Led Tv de kaldı süper bişeymiş.Tavsiye edermisiniz arkadaşlar sizce nasıl? Fiyatı çok uygun.
http://sonysepetim.com/default.asp?urun-282-SONY-KDL---46NX700-B-SUPER-iNCE-TARZ---LED-TELEViZYON.html
Kesinlikle sana katılıyorum.Dual Core notebookları sattılar millete.2 gb rami vardı 320 harddiski vardı bide fiyata 650 demişlerdi. 350 - 400 fazla veririm sony alırım daha iyi.Hem havam olur hem kaliteli notebook sahibi olurum.
Bence çok çok iyi bir fırsat.Bundan daha iyisi şamda kayısı.
Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Geçen ayhttp://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-r540-jt01tr-intel-core-i5-480m-266ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760575&categoryId=98 kipadan 999tlye almıştım. Ama illa sony kalitesi derseniz bir şey diyemem ne yazık ki. -
Ürün güzel de linkte bir video var. İnsan izleyince ürün tanıtımı için daha uygun birini bulamamışlar mı diye sormadan edemiyor. -
Sony markası için olabilir ama i3 işlemcili notebook için sıcak bir fırsat değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Sony markası için olabilir ama i3 işlemcili notebook için sıcak bir fırsat değil.
Bence Sony i3 için çok iyi fırsat.Piyasadaki en kaliteli en sağlam laptoplardan bir tanesi kanatimce.Tabi daha uygun i3 leri alabilirsiniz diğer markalardan Samsung,acer vs gibi. Ama sony kalitesinde olamayacağını sizde iyi biliyorsunuz.Bence sadece Dell i3 ile kıyaslanabilir sadece.Ama havam olsun diyorsanız Sony yine ağır basıyor. -
tırt :) -
quote:
Orijinalden alıntı: olefini
quote:
Sony markası için olabilir ama i3 işlemcili notebook için sıcak bir fırsat değil.
Bence Sony i3 için çok iyi fırsat.Piyasadaki en kaliteli en sağlam laptoplardan bir tanesi kanatimce.Tabi daha uygun i3 leri alabilirsiniz diğer markalardan Samsung,acer vs gibi. Ama sony kalitesinde olamayacağını sizde iyi biliyorsunuz.Bence sadece Dell i3 ile kıyaslanabilir sadece.Ama havam olsun diyorsanız Sony yine ağır basıyor.
bence ne yapsanız boş,bu forumda yemezler bunları
sony de özellikle böyle giriş seviyesi ürünlerinin kasa kaliteleri berbat,son kullandıkları kasalardaki touchpadleri gördünüzmü,kaya gibi sert,hamamda keseci olmak gerek toucpadi kullanmak için
ha paranız vardır 2-3 binlik sony alabiliyorsanız ona birşey diyemem ama yukarıda adı geçen ürün bana görede hiçte sıcak fırsat değil ne yazikki
-
Notebook bölümünü okursanız çok met ettiğiniz sony'nin kullanıcılarının nasıl fan sesinden şikayet ettiğinide görebilirsiniz. Bence sony dahi olsa ekran kartı olmayan bir pc bu parayı etmez. -
ÜRünü kullanıyorum. Fan sesi diğer notebooklardan farklı değil. Abartılı bir fan sesi duymadım. -
Bunu da gördüm ya "sıcak fırsat"(!) diye, dahada bir şey demiyorum. -
quote:
quote:
Bence Sony i3 için çok iyi fırsat.Piyasadaki en kaliteli en sağlam laptoplardan bir tanesi kanatimce.Tabi daha uygun i3 leri alabilirsiniz diğer markalardan Samsung,acer vs gibi. Ama sony kalitesinde olamayacağını sizde iyi biliyorsunuz.Bence sadece Dell i3 ile kıyaslanabilir sadece.Ama havam olsun diyorsanız Sony yine ağır basıyor.
ben de farklı bişey yazmadımdı halbüse. ille de sony diyorsanız alınır da i3 için hiiiiiiiç te sıcak fırsat değil. daha geçen hafta 667 liraya sattı vatan i3 lü notebooku.
sony kalitesi vs saçacak parası olanları cezbetmek için kullanılabilecek bir laf ama sırf plastiği kalite diye de gidip sony almam :)
-
quote:
quote:
quote:
ben de farklı bişey yazmadımdı halbüse. ille de sony diyorsanız alınır da i3 için hiiiiiiiç te sıcak fırsat değil. daha geçen hafta 667 liraya sattı vatan i3 lü notebooku.
sony kalitesi vs saçacak parası olanları cezbetmek için kullanılabilecek bir laf ama sırf plastiği kalite diye de gidip sony almam :)
bence sony kalitesi plastikten ibaret degil. Sony kalitesi satis bittikten sonra baslar benim icin. Satis sonrasi servisi en iyi veren firmalardan birtanesi Sony.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SakaryaLee
quote:
quote:
quote:
bence sony kalitesi plastikten ibaret degil. Sony kalitesi satis bittikten sonra baslar benim icin. Satis sonrasi servisi en iyi veren firmalardan birtanesi Sony.
En iyi mi?
sen servise ürünü bir yolla bakalım, bunun fanı bozulmuş 150$ vermeniz gerekiyor derlerse ozaman görürüm en iyiyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serpantin
quote:
Orijinalden alıntı: SakaryaLee
quote:
quote:
quote:
En iyi mi?
sen servise ürünü bir yolla bakalım, bunun fanı bozulmuş 150$ vermeniz gerekiyor derlerse ozaman görürüm en iyiyi.
urunler 2 yil garantili, bes kurus para talep edemezler 2 yil icerisinde. 2 yil sonunda olursa haliyle para talep edicek senden fan degistirmek icin ucret.
-
quote:
quote:
quote:
Haklısınız.Ama sağlamlık bakımından düşenenler olabilir.Çünkü notebook arızası başladımı bi daha ardı arkası kesilmez.Bana kalırsa ben Apple alırım. Apple a o kadar para vermeyi göze alamayanlar için sony 2. fırsat bence :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Bunu da gördüm ya "sıcak fırsat"(!) diye, dahada bir şey demiyorum.
Biraz araştırma yapsaydınız arkadaşın neden eklediğini anlardınız sanırım.Sony Vaio için sıcak fırsat olabilecek ama i3 için fırsat olamıyacak bir ürün.
http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-sony-vaio-vpc-eb4l1e/bq-dizustu-bilgisayar-fiyati,431148.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X