Bildirim
SONY DVP-NS76H/S alınırmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. 720p ve 1080i performansı bence oldukça iyi. Ancak başka bir upscale cihaza göre diyemem, çünkü bunun dışında bu tip bir cihaz kullanmadım. Normal DVD'lere göre performansı çok çok iyi. Bir tek divx seyrederken alt yazı büyüklüğü ve rengi standart ve biraz küçük, ancak türkçe ve diğer lisanlardaki harflerde hiçbir problem yok. Menü, sahne geçiş hızları çok çok iyi. Ses çıkışınıda normal LCD TV'nin stereo hoperlörü için derinlik özelliğini açarsanız sanal 5+1 yapıyorki, bence ses oldukça güzelleşiyor. HD DVD veya Blu ray player almayacaksanız, alınabilir bir ürün. Ancak televizyonunuzda 1080p özelliği (Full HD) varsa, sanırım bir üst veriyonu çıkmış 77 veya 78 çok emin değilim, onu alsanız daha mantıklı olur. -
yorumun için saol kardeş benım tv hd ready full nerdeeee bunu almak ıstıyorum ama benzer özelıkte bırde PHILIPS DVP 5980/12 DVD-DIV-X OYNATICI + PHILIPS HDMI KABLO HEDİYELİ var 160 ytl civarı sony 270 civarı arasında tercıh yapmayı düşünüyorum baska öneriniz yoksa tabi
quote:
Orjinalden alıntı: serdarpolat
Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. 720p ve 1080i performansı bence oldukça iyi. Ancak başka bir upscale cihaza göre diyemem, çünkü bunun dışında bu tip bir cihaz kullanmadım. Normal DVD'lere göre performansı çok çok iyi. Bir tek divx seyrederken alt yazı büyüklüğü ve rengi standart ve biraz küçük, ancak türkçe ve diğer lisanlardaki harflerde hiçbir problem yok. Menü, sahne geçiş hızları çok çok iyi. Ses çıkışınıda normal LCD TV'nin stereo hoperlörü için derinlik özelliğini açarsanız sanal 5+1 yapıyorki, bence ses oldukça güzelleşiyor. HD DVD veya Blu ray player almayacaksanız, alınabilir bir ürün. Ancak televizyonunuzda 1080p özelliği (Full HD) varsa, sanırım bir üst veriyonu çıkmış 77 veya 78 çok emin değilim, onu alsanız daha mantıklı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X