Şimdi Ara

SONY DualSense Wireless Controller Midnight Black 1299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben de bu fırsattan yararlanıp aldım. az önce yurtiçi kargo ile geldi ürün denemeye başladım. windows 10 kullanıyorum. sony play station sitesinden firmwire update programını indirip kola usb kablo ile güncelleme yaptım. ardından hiç bir üçüncü parti uygulama yüklemeden oyunlarda denedim .

steam'da denediğim orijinal oyunlarda çalıştı (witcher 3 ve cyberpunk). steam açmadan ea play üzerinden girdiğim orijinal oyunlarda da (fifa 2022) çalıştı. witcher 3'te çalışıyor ama xbox kolu gibi tuşları görüyor (y,b,x,a gibi) ama fifa 2022'de ea play üzerinden girmeme rağmen play station kolu olarak gördü tuşları (üçgen kare yuvarlak vs). sonrasında korsan olarak yüklü olan elden ring'te denedim çalışmadı. xbox gamepad'i ise tüm korsan oyunlar sorunsuz görüyor (elden ring dahil). sonrasında da xbox uygulamasından gamepass ile olan oyunlarımda denedim. gears 5 açtım. onda da xbox kolunu görüyor ancak play station dualsense kolunu algılamadı maalesef.

özetle: steam ve ea play üzerinden girerseniz oyunları tanıyor ancak korsan oyunları ve xbox gamepass programından açtığınız oyunlarda çalışmıyor. sanırım bu oyunlar için internette önerilen üçüncü parti yazılımları kurmak gerekiyor. dualsense x ve ds4windows programları gibi.

not: fifa 22'yi denerken aynı anda hem sony dualsense hem de xbox 9. nesil kolu takılıydı. ikisini de tanıyor ve beraber maça girebiliyorsunuz 2 oyuncu olarak. en büyük korkum iki farklı kolu aynı anda görmeme ihtimaliydi ki böyle bir problem olmadı.

güncelleme: korsan olarak spider man remastered'a girdim. direkt olarak dualsene gamepad'i tanıdı. yani sony oyunu olduğu için belki korsan olmasına rağmen direkt tanıdı. ancak xbox uygulaması üzerinden bu sefer başka bir sony oyunu olan death stranding'e girdim. sony dualsense yine çalışmadı, ama xbox gamepad sorunsuz çalışıyor. yani sanrım xbox gamepass üzerindeki hiç bir oyunda üçüncü parti dualsense yazılımı kurmadan kol çalışmayacak.

güncelleme 2: epic games üzerinden red dead redemption 2 denedim. onda da maalesef dualsene'i görmedi. xbox gamepad sorunsuz çalışıyor. yazılım şart gibi.

Güncelleme 3: steam'a harici oyun olarak korsan oyunlarınızı eklerseniz, dualsense çalışıyor (oyunlar onu xbox gamepad gibi algılıyor). Elden ring çalıştı.

Yine epic games launcherı harici bir oyun gibi steam kütüphanesine eklediğinizde, sonrasında epici steamdan başlattığınızda, epicten açacağınız her oyunda dualsense yine çalışıyor. Ama yine xbox kolu gibi görünüyor tuşlar. Kol gerçekten güzel ama böyle şeylerle uğraşmak üzdü

son not: korsana karşıyız tabi ki, ama her oyuna da paramız yetmiyor  

• Pc ya da xboxta haptik geribildirimi çalışmıyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Bu pc de kullanılıyormu ki hocam ? Bilmediğimden soruyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

Kullanılıyor. Titreşimleri de çalışıyor.

• -YLCN kullanıcısına yanıt
    Alıcı varmı hocam kutuda yoksa BT üzerinden mi bağlantı kuruluyor. Ben sadece pes oynuyorum. Msi gc30 var hali hazırda.

• Ödeme sayfasına gitmiyor. Anında tükendi yine büyük ihtimal.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Alıcı kablo hiçbir şey yok hocam. Sadece kol çıkıyor içinden. BT ya da kablo ile kullanılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -YLCN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• bu siyahlar sıkıntılı bilginiz olsun yuvarlık tuşunda sıkıntı çıkıyor hep

• haber veren arkadaşa teşekkürler aldım bir tane.

• Pc de oyununa göre tüm özellikleri çalışıyor

• ben de bu fırsattan yararlanıp aldım. az önce yurtiçi kargo ile geldi ürün denemeye başladım. windows 10 kullanıyorum. sony play station sitesinden firmwire update programını indirip kola usb kablo ile güncelleme yaptım. ardından hiç bir üçüncü parti uygulama yüklemeden oyunlarda denedim .

steam'da denediğim orijinal oyunlarda çalıştı (witcher 3 ve cyberpunk). steam açmadan ea play üzerinden girdiğim orijinal oyunlarda da (fifa 2022) çalıştı. witcher 3'te çalışıyor ama xbox kolu gibi tuşları görüyor (y,b,x,a gibi) ama fifa 2022'de ea play üzerinden girmeme rağmen play station kolu olarak gördü tuşları (üçgen kare yuvarlak vs). sonrasında korsan olarak yüklü olan elden ring'te denedim çalışmadı. xbox gamepad'i ise tüm korsan oyunlar sorunsuz görüyor (elden ring dahil). sonrasında da xbox uygulamasından gamepass ile olan oyunlarımda denedim. gears 5 açtım. onda da xbox kolunu görüyor ancak play station dualsense kolunu algılamadı maalesef.

özetle: steam ve ea play üzerinden girerseniz oyunları tanıyor ancak korsan oyunları ve xbox gamepass programından açtığınız oyunlarda çalışmıyor. sanırım bu oyunlar için internette önerilen üçüncü parti yazılımları kurmak gerekiyor. dualsense x ve ds4windows programları gibi.

not: fifa 22'yi denerken aynı anda hem sony dualsense hem de xbox 9. nesil kolu takılıydı. ikisini de tanıyor ve beraber maça girebiliyorsunuz 2 oyuncu olarak. en büyük korkum iki farklı kolu aynı anda görmeme ihtimaliydi ki böyle bir problem olmadı.

güncelleme: korsan olarak spider man remastered'a girdim. direkt olarak dualsene gamepad'i tanıdı. yani sony oyunu olduğu için belki korsan olmasına rağmen direkt tanıdı. ancak xbox uygulaması üzerinden bu sefer başka bir sony oyunu olan death stranding'e girdim. sony dualsense yine çalışmadı, ama xbox gamepad sorunsuz çalışıyor. yani sanrım xbox gamepass üzerindeki hiç bir oyunda üçüncü parti dualsense yazılımı kurmadan kol çalışmayacak.

güncelleme 2: epic games üzerinden red dead redemption 2 denedim. onda da maalesef dualsene'i görmedi. xbox gamepad sorunsuz çalışıyor. yazılım şart gibi.

Güncelleme 3: steam'a harici oyun olarak korsan oyunlarınızı eklerseniz, dualsense çalışıyor (oyunlar onu xbox gamepad gibi algılıyor). Elden ring çalıştı.

Yine epic games launcherı harici bir oyun gibi steam kütüphanesine eklediğinizde, sonrasında epici steamdan başlattığınızda, epicten açacağınız her oyunda dualsense yine çalışıyor. Ama yine xbox kolu gibi görünüyor tuşlar. Kol gerçekten güzel ama böyle şeylerle uğraşmak üzdü

son not: korsana karşıyız tabi ki, ama her oyuna da paramız yetmiyor SONY DualSense Wireless Controller Midnight Black 1299 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 22 Aralık 2022; 20:5:41 >

• Tamamen Sony nin kafasızlığı, yıllardı kol çıkarıyor her oyunda konsola ciktiği için zaten hali hazırda tuş atamalarıda oyunlara atılıyor.

Oyun yapımcılarıa PC versiyonunda da benim kolum için tuş atamasıda yapın diye baskı kuramadı. Simdi şimdi driver filan çıkarıyor uğraşıyor ama eski oyunlarda destek gelmesinin imkanı yok. GÜncel oyunlarda bu saatten sonra bu DS4 desteği olacaktır. Eskil oyunlar için çok umutlu olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Aralık 2022; 14:30:24 >
  • PC için Xbox Controller almak daha mantıklı sanki kararlılık açısından. Batarya ömrü yönünden de sıkıntılı deniyor Dualsense ama denemedim bilmiyorum.

• pc de dualsense kullanan biri olarak xbox kolunu şiddetle tavsiye ederim.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

Steam DSX uygulaması ile kullanılıyormuş ben denemedim haptic'i DSX'te ama tüm ayarlar çalıştığına göre o da çalışır diye düşünüyorum.

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Güzel ve detayli anlatmissiniz. Tesekkurler.

• Capoeira19 kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Keşke böyle şeylere gerek kalmasaymış direkt tak çalıştır olsaymış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.