Şimdi Ara

Sony'den yaşam belirtileri: Xperia 5 V geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'den yaşam belirtileri: Xperia 5 V geliyor!
    Sony, yeni akıllı telefonu Xperia 5 V’i yakında tanıtabilir. Daha önce Geekbench kıyaslama platformunda ortaya çıkan telefon, son olarak 3C sertifikasını aldı. Sony Xperia 5 V özellikleri ile neler sunacak bakalım.



    Ayrıca Bkz.Sony Xperia 5 IV tanıtıldı: Yüksek kapasiteli batarya, kompakt tasarım



    Sony Xperia 5 V modelinin 3C sertifikasını almasıyla 33w hızlı şarjı destekleyeceği kesinleşmiş oldu. Selefi Xperia 5 IV, 30w hızlı şarjı destekliyordu. Telefonun batarya kapasitesi henüz belli değil. 6.05 inç ekrana sahip olacak telefon, Geekbench listesine göre Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle gelecek. Telefonun 12GB ve 16GB RAM’li versiyonu olacak. Telefonun Xperia 1 V ile birlikte genel ses deneyimi geliştirecek Bluetooth LE Audio ve LC3’ü destekleyen ilk cihaz olması bekleniyor.



    Telefonun kamerası hakkında henüz bilgi yok. Xperia 5 V ile birlikte adı geçen Xperia 1 V’in üçlü kamera kurulumu (48MP + 12MP + 12MP), 12MP ön kameraya sahip olması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizbot.com/mobile/news/new-sony-xperia-5-v-receives-3c-certification-supports-33w-fast-charging-085146.html
    Kaynak:https://www.thetechoutlook.com/news/new-release/gadgets-release/mobile/sony-xperia-1-v-receives-3c-certification-launch-imminent/







  • Dostum bu boş yapma işini ve fanboyluğu bırakın türkiye pazarını aşağılamak yerine sony hangi pazarda satıyor ona bak .Ben baktım sony hiç bir pazarda ,memlekette satmıyor alıcısı yok.sen ve senin gibiler de sony ye gaz verip telefon almaya gittiğinizde ya ipon yada samsung alıp çıkıyorsunuz.

    🤣🤣 Kahkaha attım yorumuna. Sen zannediyor musun ki Türkiye pazarı Sony'nin umurunda 😄 İhtiyac derken ne gibi bir ihtiyacın olabilir merak ediyorum. Malum uzuv şeklinde mi istiyorsun anlamıyorum gerçekten. 3,5 jakın var, en az 630ppi 4K 120hz ekranın var, stereo hopalörün var, dolby atmosun var, 5 amper bataryan var, expandable memory var, 16 ramin var en az 512gb UFS 3.1 internal memory var daha ne istiyorsun acaba ?
    Onlar amatör cihazlar. X1 öncesi cihaz alacaksan Premium serisinden şaşma. Yeni nesilde de Mark3 ve üzeri. Şekil zaten değişemez mümkün değil. Dolby sistem stereo hoparlörleri başka türlü yerleştirme mantığı yok. Çentik olsa ne olacak? Mukavemet kaybından başka bir şey değil. 6 yıldır XZ Premium kullanıyorum. Araba geçti üstünden. Aldım kullanmaya devam ettim. Hala kullanıyorum. 6 yılda sadece aşırı oyun oynamaktan kaynaklı pilin ömrünü tükettim. 5 yıl sürdü orjinal bataryanın ömrü.
  • Hem piyasada tutunama, hemde üç kağıtçılara özenip şarj cihazı koyma? Ölüme muhtaçsın Sony, ihtiyaclara karsilik verip gerekeni yap artik!
  • Alınmaz da sadece kamerası için bi bakılır. D
  • 🤣🤣 Kahkaha attım yorumuna. Sen zannediyor musun ki Türkiye pazarı Sony'nin umurunda 😄 İhtiyac derken ne gibi bir ihtiyacın olabilir merak ediyorum. Malum uzuv şeklinde mi istiyorsun anlamıyorum gerçekten. 3,5 jakın var, en az 630ppi 4K 120hz ekranın var, stereo hopalörün var, dolby atmosun var, 5 amper bataryan var, expandable memory var, 16 ramin var en az 512gb UFS 3.1 internal memory var daha ne istiyorsun acaba ?
  • Kendisine has bir tasarımı var şahsen benim hoşuma gidiyor.
  • EphesusPC E kullanıcısına yanıt
    Türkiye Pazarını zaten kastetmedim. Kendine ait arayüz yok, şekil hiç değişmedi. Yazılım desteği desen, demeye gerek yok... Yakın zamana kafar sony xperia xa1 plus kullanicisiydim. Tecrubem oradan geliyor
  • Sony'nin kendine has teknolojilerini burda konusturmasi lazim.Ekran,kamera ve ses.Tasarim olarakta acilen amerikali bir sirketi görevlendirmeleri lazim bu japonlar tasarimdan anlamiyor cünki.
  • EphesusPC E kullanıcısına yanıt

    Dostum bu boş yapma işini ve fanboyluğu bırakın türkiye pazarını aşağılamak yerine sony hangi pazarda satıyor ona bak .Ben baktım sony hiç bir pazarda ,memlekette satmıyor alıcısı yok.sen ve senin gibiler de sony ye gaz verip telefon almaya gittiğinizde ya ipon yada samsung alıp çıkıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 24 Nisan 2023; 13:59:53 >
  • torabi T kullanıcısına yanıt
    Fanboyluktan ziyade memnun olduğum ve beklentilerimi karşılayan tek makina Sony. iPhone zaten çöpten öte değil benim için. Samsung desen ona keza. Ben görsele önem veririm her şeyden evvel. Öküz gibi de müzik dinlerim film izlerim oyun oynarım. Daha da anlatırım da mixeri kurmam lazım
  • Onlar amatör cihazlar. X1 öncesi cihaz alacaksan Premium serisinden şaşma. Yeni nesilde de Mark3 ve üzeri. Şekil zaten değişemez mümkün değil. Dolby sistem stereo hoparlörleri başka türlü yerleştirme mantığı yok. Çentik olsa ne olacak? Mukavemet kaybından başka bir şey değil. 6 yıldır XZ Premium kullanıyorum. Araba geçti üstünden. Aldım kullanmaya devam ettim. Hala kullanıyorum. 6 yılda sadece aşırı oyun oynamaktan kaynaklı pilin ömrünü tükettim. 5 yıl sürdü orjinal bataryanın ömrü.
  • Sony bu saatten sonra zor toparlar.
  • Tasarımsızlıkan ölecekler. Teknoloji tamam ama biraz da vizyonunuz olsun
  • Çinliler bu tasarım işini çözdü, Sony çözemedi. Ya eskiden hatta bundan 15-20 sene öncesine kadar tasarım dendiğinde Japonlar akla gelirdi. Avrupa araçları köşeli köşeli iken, Japon arabaları kavisli oval idi, sonra otomotiv sektörü Japonların tarafa evrildi. Dünya'ya SUV kavramını tanıttı Nissan. Motosikletleri zaten hakeza. Nike'ın bir çok ayakkabı modelinin Japonyada tasarlandığını biliyorum. Eskiden walkmanler, mp3 çalarlar, fotoğraf makineleri, vs hep japon tasarımı batılı rakiplerinden daha iyiydi ama ne olduysa Sony bu telefon işinde bir türlü yapamadı. Özellikler iyi ama takoz gibi telefonlar. Bir ekran bir kasa al sana telefon işte der gibi yapıp önümüze atıyorlar. Yav kardeşim ses departmanın harika, kamera-lens alanında rakipsizsin, ekran kısmı hakeza, her şey var bi helva yapamadınız. Batıdan olmuyorsa bile alsana hemen dibindeki Çin'den, Kore'den 5-10 tane tasarımcı. Üzülüyorum bak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonBlade -- 24 Nisan 2023; 18:12:06 >




  • Yıl olmuş 2023 hala daha XZ1 kullanıyorum. Arayüzünde donma kasma adına gram şikayetim yok. Sosyal medya olsun, YouTube olsun dilediğim gibi HDR video izleyip takılabiliyorum. Yıllarca PS4 e bağlanıp uzaktan oyun oynadım, şimdi yerini PS5 e bıraktı. He birde kaç kere beton üzerine düştü sayısını unuttum.
  • şarz cihazı olmaması kötü, telefon işine sağlam girse samsunga bir alternatif olurdu

  • 80'lerden beri Sony'in en güzl şeyi çizgilerinin hatlarının güzelliği idi. Şimdi de iPhone gibi bir çizgi çekebilse diğerlerine ne güzel olurdu.

  • Onu bunu bilmem Xperia z5 e kadar amiral gemilerin tümünü kullandım.Şuan elimde iphone 12 ve Xperia z5 var 7 yıl odu. Eşimde xiomi ,baldızda oppo,kayınpederde samsung var.Z5 ekran ve müzik konusunda hepsine takla attırıyor.
  • Mesut Çevik'in youtube da "Sony telefonlar neden satmıyor" ve "Japonlar nerede hata yaptı" videolarını izlerseniz neden japonların tüketici elektroniğinde artık eskisi gibi olmadığını anlarsınız...
  • Ailenin yüz karası olan insanlar gibi bu firmanın telefon bölümü yüz karası
  • Artık telefon çıkartmak işe yaramıyor. Ekran işlemci Ram hepsi fazlasıyla mevcut. Önemli olan işletim sistemi.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.