Şimdi Ara

SONY DCR-HC42E Çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirtiğim model kameranın iyi olup olmadığını soracağım birde bende sony trv465E model dijital kamera var bu kamerayla SONY DCR-HC42E arasındaki farklar satıcı arasındaki farkları bilmiyor örneğin biri dijital diğeri dv ayrıca kullanılan mercekler farklı bu kalitede ne gibi farklar yaratır (çekim için) ayrıca SONY DCR-HC42E sony kaliteli kamerası olduğu halde dv ile aktarma hızı 100mbps firewire kartı ile ancak 100mbps baund hızı ile aktarım yapıyor bu kalite kaybına neden olur mu ayrıca satıcı dv kaset ile dijital8 kaset arasında hiçbir fark yok diyor yardımınızı bekliyorum SONY DCR-HC42E kamerayla benim sony trv465e kamerayı değiştirmeyi düşünüyorum fiyat farkını ödeyeceğim ben değiştirmeye gittim ama farkı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim umarım açıklayabilmişimdir

• Belirtilen modelleri direk kullanmamakla berber bildiklerimi yazayım,
    digital 8 500k pixel, minidv 800k pixel görüntü kaydeder en önemli fark bu
    diğeri de minidv daha ufaktır...
    bana sorarsan eğer arada vereceğin fark az ise dv ile değiştir fakat kameramdan memnunum aradaki fark da epey var diyorsan değiştirme...
    görüntü kalitesi bakımından digital 8 ile minidv arasında uçurum yok tv de seyrediyorsan pek anlamassın bile...
    Firewire ile aktarımda da mutlaka görüntü kaybı oluyor en net görüntüyü kaset veriyor her türlü aktarımdan daha iyi, önem verdiğiniz kasetleri hem yedek olarak dvd yapıp hemde kaset olarak saklamak en doğru seçim bence
    iyi günler

• Bildiğim kadarıyla kayıt esnasında sizin makina Kamera Modunda Piksel Sayısı (K) 350 hc-42 ise Kamera Modunda Piksel Sayısı (K) 690 ile kayıt yapıyor gündüz çekimlerinde bu farkı biraz zor hissetmenize rağmen özellikle gece az ışıklandırılmış ev ortamında yapılan kayıtlarda bu fark bariz olarak meydana çıkar üstelik hc-42 web camerada olabilir ben alın derim.
  • benim trv460e ile evde çekim yapıyorum penereyi arkama aldığımda(güneşi) görüntüde kararma yada gölgelenme olmuyor ama pencereye karşı yni güneşin olduğu yere doğru çekim yaptığımda kamera siyah çekim yapıyor insanlar ortam kararıyor kimse tanınmıyor bunun nedeni kameramı yoksa bu her kamerada oluyor mu birde sony neden kamera moddellerinde 400mbps kullanmıyor bu sadece hız mı yani şu ana kadar gördüğüm modelleri firewire ile 100mbps baund hızı ile capture yapıyor ayrıca ben kameramın görüntü kalitesinde artış yaşanmayacaksa gözle görülür değiştirmeye niyetim yok fiyat uygun sayılmaz zarar edeceğim ama eğer görüntü kalitesi yaşanacaksa değer demiştim ama değmezse değiştirmem benim sony460 ile capture çok klitesiz oluyor kasetteki görüntüden çok kalitesiz bunun nedeni nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• geçen mesajda yazmayı unuttum ben kamerayı değiştireceğim için sizin önerdiğiniz model varsa yazın benim özellikle istediğim şey görüntü kalitesi ve bilgisayara aktarım yaparken en az görüntü kaybı
  • _____________________________
    ASUS P4P800 SE + P4 2,8E 1MB + HIS ATI RADEON 9600XT + 1,25GB TWINMOS DDR400 RAM + MAXTOR S-ATA 80GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.