arkadaşlar böyle birşey buldum kafama yattı gibi electro world'de 479 liraya satılıyo optik girişi mevcut ve dts destekliyor zaten benim için bunlar yeterli. ses kalitesini de denedim güzeldi baya. bunu almayı düşünüyorum.
500 liraya bundan daha iyisini biliyorsanız önermenizi isterim. bir de bi sorum daha olacak. 5+1 ses formatlı filmi bilgisayara taktığımda ve bilgisayardan sisteme optik kablo ile bağladığımda o filmi cihazın kendi dvd'sine taktığımdaki ile bilgisayara taktığımdaki ses kalitesi arasında bir fark olur mu? optik kablo sesi bilgisayarda çözüp 5 kanala yayar mı yoksa tek ses olarak iletip cihazın kendisi sanal olarak mı çözer. yani filmin 5 kanallı sesini olduğu gibi alabilirmiyim. umarım kendimi anlatabilmişimdir.
şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar cihazda yalnızca optik giriş varmış bana hem aux hem de optik girişli bir cihaz lazım fikir-önerilerinizi bekliyorum.
yahu millet neden umursamazsınız anlamam. birazdan çıkmam gerek bugün alacağım bu cihazı ama aux işini çözebilirsem tabi.
kimse takmadı ama aldım cihazı. şimdi harici ses kartı arıyorum optik çıkışlı 2. el
quote:
Orijinalden alıntı: hometheater
kimse takmadı ama aldım cihazı. şimdi harici ses kartı arıyorum optik çıkışlı 2. el
valla bu cihaza ben de taktım
cunku alınabilecek en ucuz optik girisli dts cozen cihaz
dts denedinizmi?
denedim hocam ses kalitesi ve çıkışı çok iyi hiç düşünmeden alın bence
quote:
Orijinalden alıntı: hometheater
nereden aldınız bir de fiyat nedir?
dartyden aldım kampanya var 499 lira
kardeşim bende uzun zaman araştırdım aux girişi yok pc bağlamadığım için optik kabloyla işimi çözdüm bass çok yüksek geldiği için bass kıstım son biraz açtım az seste kaliteli ses veriyor yanlız hop mesafelerine dkkat et mümkünse yerden yüksek ve duvara monte olsun
bu cihazı ben de kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi gerçekten.
bilginiz olsun cihazda lale jack yok görünüyor yalnız scart girişine aşağıdaki aparatı bağlayarak scart girişi lale jack in haline getirilebiliyor
yani şu şekilde de çözebilirdiniz;
tabi optik ile aynı kalitede olmazdı ama bilgi bilgidir :)
birde birşeyler soracağım
1- cihaz açıkken biraz zaman geçince kendi kendine kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim 2- cihazı hdmi ile tv'ye bağladım tv seçeneğini seçtim ekranda sony yazdı ama cihazın menüsüne giremedim dvd takıncada yalnızca dvd diskin menusune girebildim cihaz menüsüne nasıl girebilirim?
500 TL'ye başka bir cihaz var mı arkadaşlar ? Bende bugün gördüm bu ürünü. Fakat 1000 WATT yazması beni şaşırttı, o kadar ufak 5 hoparlör nasıl verir 1000 watt anlamadım. Sanalmı acaba ?
RMS gücü tam ne kadar acaba bilen var mı ?
hocam hiçbir hazır sistem yazdığı sesi vermez kimisi 500W yazar ama 1000W'dan daha iyi ses verir bu sistemlerde sayıya takılmayın derim. size bu cihazı önerebilirim eğer dış kaynaktan 5.1 ses almak gibi bir ihtiyacınız yoksa LG ht355sd modelini de önerebilirim ikisini de kullandım tabi teknik olarak şuan kullandığım sony kadar iyi değil ama ses kalitesi bakımından hemen hemen aynı
Eğer düşünürseniz aşağıdaki sistemimi satıyorum.
Amacım yeni bir sistem için kule tipi iki tane speaker almak. Jamo 426 olabilir.
Dz340 kullananlar yorumda bulunabilir mi. 400 tlye bir sitede buldum. Ciddi sekilde almayi dusunuyorum. Ozellikle ps3 ve media player baglantisindaki performansi onemli.
takip
2tb hariciyi bağlayıp dts sesli 20-30 gb mkv filmi sıkıntısız çalıştırabilirmi yada bunu yapabilcek F/P ürün tavsiyeniz varmı
kardesım bende bu cıhazı 2 yıldır kullanıyorum degıl 500tlye alabılecegın en ıyı ses sıstemını bırak 1000tl lık sıstemlere taş cıkartır ses cok temız ozellıkle blueray fılmlerde konusma seslerı harıka arka efektler cok cok ıyı.blueray konserlerde ses tok temız ve bas tız oranı cok uyumlu bose acoustımas kullandım z5500 kullandım sony dav dz 340 ı gozun kapalı al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme