Şimdi Ara

SONY CİLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ülkemizde artık satılmıyor ama biz sony ciler. 10 senelik lcd tv mizi bile yeni çıkanlara değişmeyiz.

Hakkaten tv box larla kullandığımızda bize en yeni tv deneyimini hala yaşatıyorlar.

Sağlam bir sony tv si olan onunla devam eder ama satmak isteyen olursa burada aramızda sony talep eden biri olacaktır.Mevcut tv leri burada çevirebiliriz.

Yeni getirme imkanı olan mesela komşu bulgaristan ve farklı ülkelerden getirebilecek, getirmiş olup satmak isteyenlerin de tv lerine mutlaka talep olacaktır.

Eski yeni tüm tedarik taleplerini burada toplayalım.

Sony candır ne kasma ne donma var ekranı zaten 10 numara Sony'nin TV markasın da rakibi yok denecek kadar az. bende Sony TV televizyon var 75 inç şubat 2023 de aldım. 30 bin tl almıştım , şimdi ki d fiyat olsa 100 binden aşağı alamazsın, şansımıza bütçemi baya zorlayarak almıştım.. ama iyi ki almışım diyorum. Sony Tv'de Mac izlemek Netflix'de filim izlemek şahane.ps5 de var bende oyunda oynuyorum görüntü kalitesi çok iyi.tek sıkıntı arama yapmak. Başdan aşağı arama yapman lazım kanal bulmak için o biraz yoruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

SONY CİLER BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 13 Ekim 2025; 23:15:32 >

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Aklında sony olan adam 60 binden sonra düşünmeye başlıyo bu LG ve Samsung a bu kadar para verilir mi diye

aklında sony olmasa evet verir ama bi sony ci veremez o parayı

gider 10 bin liraya ikinci el gene sony alır gene ona bakar SONY CİLER BURAYA 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 14 Ekim 2025; 0:9:40 >
  • ne demiştik sony ülkemizde olmadığı için yeni modelleri bulamıyoruz.Lg samsung ve nispeten uygun fiyatlı tcl çokça var bunlardan birine veya alttan toshiba onvo jvc vestel vs ile daha da alttan sunny senna vs. var.

bunlardan hiçbirini ilk etapta almak istemeyip ikinci el sony lere baktığımızda 2020 üzeri büyük ekranlarda 30 50 ve üzeri fiyatlar mevcut.

2010 -2020 arası uygun fiyatlı ikinci eller var ama pahalılar da var yani bu yıl aralığında bir tv ye sony de olsa 30 40 vereceğime garantili yeni samsung lg tcl üçlüsüyle giderim diyen çok tercih sizin tabi ama bu yıl aralığında 10 15 civarı da tamir servis görmemiş nadir de olsa az kullanılmış güzel sony ler bence iyi seçim olur.Tv box ile canavar olur.

ben burada 100 hz ve üzeri olmasına dikkat etsem de burası çok önemli tv boxtan hdmi kablosu ile aldığımız görüntü 50 veya 60 hz.Çünkü tv nin hdmi in jakı 60 hz destekliyo.Bu ikinci el sony lerin %90 ında böyle

He yeni alacağınız 50 bin liraya kadar olan samsung lg ve tcl lerde de durum böyle sen istediğin kadar çok hz li tv al high end seri değilse yani 70 80 100 bin lira üstü modeller değilse izleyeceğiniz görüntü 15 senelik sony den daha iyi değil.

70 üzeri vereceksem ve sony izlemeyeceksem niye s l t markalı tv alıyim ki?

evet oled panel, hdr, dolby vision ve atmoslu bir tv varsa ikinci el sony ye değişirim ama onda da eğer ilk seri oledse gene olmaz çünkü ilk seri oled paneller yanıyor.Sonraki senelerde sabit bırakılan oled panellerde yanmasın diye yapılan güzel özellikler var ekranı 3-5 dakkadan sonra kapatıyo veya görüntüyü değiştiriyo felan gibi.

e onu geçtim bu sefer tv nin smart özelliğinden gelen uygulama lisans destekleri yine L, S, T markalarda 3-5 gibi yıllar bu süreden sonra uygulamalar çatlıyo patlıyo açmıyo yok telefon ekranı paylaşımıyosun gibi şeyler var.

yani sağlam para verip L S T marka high end alıyosanız ok ama daha altta en iyi seçim tv box ile müko bir sony olur.

Tabi sony ciler için geçerli bu.

Sony ciler tv yi kapalı iken de izler olduğu yerde ne güzel televizyonum var lan dersin.SONY CİLER BURAYA 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ciler benizayıflatın...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ewet bende de 55w955b var bekarken almıştım ps4 için evlendik coluk cocuga karıştık ps5 ile kullanıyorum şu an 1080p olmasına ragmen canavar gibi hala hiç tamir görmedi taş gibi makina uygulama yukleyemiyorm bana bi tvbox onerisi verirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

zamalarda TCL C8 fiyatlarını görünce şaşkınlık içindeyim zaten o paralara

her türlü SONY alabiliriz Favorim SONY BRAVIA 8 II Oled olacak sabırla çözümünü arıyorum :)

• Peki Sony neden Türkiye'yi bıraktı bilen var mı? Bende de 2010 ve 2011'de aldığım 40" ve 46"'lik 2 tane LCD TV var. İkisi de sorunsuz çalışıyor. Şimdi bir tane de daha büyük ekran (55-65" arası) Sony TV almak istiyordum ama hiç bir yerde yok. Doğubank'ta satan yer var mı? Eskiden doğubank'ta Bosh çamaşır, bulaşık makinesi buzdolabı, Sony TV vs olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 21 Ekim 2025; 12:45:40 >

bilerek mi aldınız bilmiyorum da w nun en üst modelini almışsınız heralde.

w lar sony nin çıkardığı güzellerden.

hemen bi xiaomi tvbox ile 2.3. gen alın devam edin.

abi sen de parsayı toplamışın vaktiyle :)

evet haklısın o fiyatlara sony oled alınca şimdiki fiyatlar hayret verici.

bende de şimdiki fiyatların gerçek dışılığına alışamama durumu var.

Evet bilerek almıştım bu modeli araştırıp o zaman bayada magaza gezdim bulmak için cogu yer yok çekmişti. Bi bakayım tv boxa teşekkür ederim tavsiye için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit_99 -- 22 Ekim 2025; 6:10:14 >
  • güzel televizyon, pasif 3d ve dokunmatik kumandayla geliyomuş sizinki.bende 807c var o aktif 3d ve standart kumanda ile geldi.3d gözlük hiç almadım ama mikrofonlu kumanda almıştım o baya iyi oldu.

tv box ta çok rahat edersiniz.

onun dışında b versiyonlarda uygulama desteği bitti c ler o açıdan daha şanslı çıktı ama hangisi olursa olsun tv box bizim tv lerin smart tarafının üstünden atladığı için inat etmeden tv box a geçmek lazım. Tv box la hem hızlanıyo hem de smart tarafta da güncel oluyosun.

Öncelikle, pazarlama kısmında Sony başlangıçta ürünlerini doğrudan kendi kanalları üzerinden satıyordu. Ancak daha sonra

satışları aracı şirketler üzerinden yapmaya başladı. O dönemde Sony televizyonlar, rakip markalara göre biraz daha pahalıydı.

Bu durum, markayla ilk kez tanışacak kullanıcılar için tereddüt yapıyordu çünkü özellikle üst modellerde belirgin bir fiyat farkı vardı. Rakip markalar ise sürekli indirim kampanyaları yapıyordu.

Sonrasında bu strateji, önce ürün kısıtlamalarına, ardından da satışların tamamen durmasına neden oldu.

evet pahalı olması kalitenin beklide bir sonucuydu fakat o dönemde bizim toplumu mu daha çok nerde indirim ne kadar ucuz buna bakıyordu 4k'nın adı geçmiyordu

Evimde Sony TV var (7596 kullanıyorum) ve çok memnunum. TV almayı planlıyorum. Sony TV bulabileceğim bir mağaza/site/yer var mıdır ?

Yayladaki evimizde CRT Tv ler halen çalışıyor.

X4500 aktif olarak oturma odamızda Nokia 8010 Android Tv Box ile hizmet veriyor.

Sony Tv lerimin orijinal kumandalarına pil bile takılmadı gıcır gıcır duruyorlar.

Sony kayıt dışı ekonomilerde barınamaz canım ülkemde etiketlerinde etkisiyle gittiler.

Hiç umudum yok dönmezler.

Marka hedef kitlesine ulaşıyor. Global pazarda 65” giriş seviyesi oldu daha büyük ekran satışları artacak.

Norveç’e göç düşüncem var belki orada ulaşırım Sony’e…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Annemlere tv bakıyorum 1 haftadır işin içinden çıkamadım.Kendime yeni tv almıyorum o derece memnunum televizyonumdan.

diye biyer çıkıyor fiyatlar yüksek ama bi bakın isterseniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.