Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 616 U ile 414 U arasında kullanışlılık açısından bir karşılaştırma yapmıştım..İlgilenenler buyursun,faydalansınlar arzu ederlerse:http://www.daihatsuaskina.com/forum/cd-radyo-calar-tavsiyeler-t143.html
  • arkadaşım benim de 414 ün kullanma klavuzuna ihtiyacım var harbiyim06@hotmail.com bana yazarsan memnun olurum istersen fax numarası vereyim ya da kargo ücreti alıcıya yani bana ait olmak üzere postalayabilir misin dediğim gibi cevap verirsen sevinirim
  • Dostum ben 616 U kullanıyorum..Fakat senin için 414 U modeline de baktım net.ten....Türkçe klavuzunu bulamadım ama ingilizcesini fln istersen:http://www.sony.com.tr/product/ica-cd-tuners/cdx-gt414u#pageType=manual
  • Spot sony kullanıcılarının radyodan şikayeti var mı ?
  • Bende aranıza Alpine Den sonra katıldım biraz once 269 ytlye cdx gt 424u aldım :P araba şuanda artvinde gelince alpine ile deiştiricem
  • merhaba arkadaşkar asagıda seti aldım cok araştırmaya fırsatım olmadı bu seti böylece bağlatmak istiyorum amfi kullanmadan daha bağlatamadım sizce nasıl bir ses alırım iyi bir tercih yapmışmıyım?

teyp sony cdx-gt620U
    hoparlör sony xs-f 6925
    hoparlör sony xs-f 1725
    tweeter sony xs-h 03

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er@ser -- 24 Ağustos 2008; 12:52:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: er@ser

merhaba arkadaşkar asagıda seti aldım cok araştırmaya fırsatım olmadı bu seti böylece bağlatmak istiyorum amfi kullanmadan daha bağlatamadım sizce nasıl bir ses alırım iyi bir tercih yapmışmıyım?

teyp sony cdx-gt620U
    hoparlör sony xs-f 6925
    hoparlör sony xs-f 1725
    tweeter sony xs-h 03

amfi olmadan hiç bi werim alamazsınız hatta biraz zorlarsanız mid takımı we 6925 leri yakarsınız ben şahsen teyip çıkısına 2 adet blaupunkt mid takımı bağladım 1 tanesi yandı size jbl 75.4 gibi amfiler öneririm

• dostum bende aynı teyp
    blaupunkt gtx693 oval kolon
    blaupunkt gtc 172 component var ama crosover yok
    bir takım jbl gt17 tweteer var en ufak sorun yok anfısız suruyorum hepsını gumbur gumbur calıyor
    ne yanma ne bir sorun mosfetler baya guclu
    sonynın yaklasık en uzun 6 saat dınledım sıfır sorun
  • bugun 160 ytl ye bir SONY 4800 mp3 calar satın aldım... video cd de oynatıyor. görüşlerinizi alsam ii olr hatamı ettm sizce?
  • arkadaşlar yukarda resimlerini gördüğünüz sistemi bağlattım harika oldu ben böyle ses görmedim arkadaşlar bagajda woofer mı var diyor.
  • eraser dostum hayırlı olsun sistemin
    alt menuden loud ozellıgını actınmı 670us,in?
  • sonynin yeni usb ve animasyonlu CDX-GT828U modeli satısa cıkmıs 670us modelının aynısı sadece animasyon farkı var

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-GT828U

• selam arkadaslar

Uzun süredir arabam için arka kapılara hoparlor bakıyorum , tavsiyenize ihtiyac var..arac astra , aracın kendı teyibi degişmeyecek , ancak arka kapılarda hoparlor olmadıgı ıcın bana fena ses vermeyen bişiler lazım..gümbür gümbür ses beklentısı yok , kaliteli , tatmınkar bi 16 ve 13 cmlık hoparlor tevsıye edermisiniz.

Teşekürler
  • arkadaslar iki mesaj önceki teyp e benzer bi teyp aldım amerikadan . dun geldim turkıyeye taktırdım hersey hos guzel de radyo ayarına gelınce 87 frekansından sonra 88 oluo sonra 93 e atlıo .bunun nedenı ne olabılır acaba .teyp ı takarken radyo ıle ılgılı bı baglantısı olcagını da dusunmuorum acıkcası .bu konu ıle dusuncesı olan arkadaslar varsa tavsıyelerını beklıotum sımdıden tesekkurler ...
  • bu arada modelim cdx-gt705dx
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

selam arkadaslar

Uzun süredir arabam için arka kapılara hoparlor bakıyorum , tavsiyenize ihtiyac var..arac astra , aracın kendı teyibi degişmeyecek , ancak arka kapılarda hoparlor olmadıgı ıcın bana fena ses vermeyen bişiler lazım..gümbür gümbür ses beklentısı yok , kaliteli , tatmınkar bi 16 ve 13 cmlık hoparlor tevsıye edermisiniz.

Teşekürler

13 cm:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2817&k_id=459&kn=PIONEER

16cm:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4466&k_id=459&kn=PIONEER

linktekiler pahalı ancak doğubankta çok daha ucuza bulabilirsin

• arkadaşlar usb li sony almak istiiyorum 2 model arasında kaldım sizce hangisini alayım

SONY CDX GT670
    SONY CDX GT470
  • Arkadaşlar saygılar. Ford Focus 2004'e takmayı düşünüyorum SONY CDX-GT620U. Hiç takan taktıran var mı Focus'a bu teyplerden? Bu kontak açma kapama meselesi aklıma takıldı. Şimdi orjinal teyp çalarken motoru stop ettiğimde teyp kapanıyor. Teybi tekrar açabiliyorum kontak kapalı iken ve açtığımda "1 HOUR" yazıyor. yani 1 saat en fazla çalıyor akü sebebiyle. Yani bu yeni alacagım sony'de de aynen bu şekilde olur mu uygun baglandıgı takdirde? Tabi 1 saat olayı aynen olamaz da.. Yani anlatabildim umarım. Bi de teyp çerçevesi lazım, bi de ford servisinde takarlar mı, kapılarda 2x12 ve 2x15 watt var galiba. şimdilik sadece teyp düşünüyorum çünkü araba babamın. Ses nasıl olur sizce?.. Şu anda ses bas fena degil orjinal tesisatlara göre. Önerir misiniz?
    Saygılar.

• yok mu cevap vercek olan?
  • valla millet cevap verene kadar aldım gözümü karartıp. artık nasip. yarın taktıracagım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.