< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 18 Aralık 2022; 23:54:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün club özel 1.000 indirimle 18.999'a geliyordu. Bende almayı düşünüyorum ancak fiyat arttı malesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tv panel olayı sans işi konusu olmaması gereken ama olan bır durum 18 sene olmuş toshıba lcd tv alınalı hala taş gıbı..bozulsa da 4k alalım dedıkce dırendı vestel çift ekran tv aldım bır ara cok moda olmuştu.. 3 ay ekran yandan ışık actı servıs uzmedı barı de ust modelle degıstı..9 yıl oldu o da.. qled aldırmıyor bu ıkı tv bozulmadan .. yazınca bozulur belkı |
Fotoğraf paylaşmak lazım DH LANETİ için hocam Şöyle güzel bir full HD görüntü ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kanal d atv izlemek içinde 17 bin vermmessin ya |
Benim Sony tv’nin panel 6. Yılda, arkadaşın panel 4. Yılda cortladı. Panel arızasının onarımıda yok. Eskide kaldı o sony al 15 yıl kullan işi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christhof -- 15 Ocak 2023; 21:58:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |