Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.290
Cevap
237
Favori
831.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan gordugum kadariyla çoğu kişi 55" tv kovalıyor. Yahu ben 75" isteyip maddi sebeple malesef 65" e razı olmak zorunda hissediyorken; bu gönüllü 55" talipleri bana bunu açıklayabilir mi?? Oyun olayı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 40 inc bulamadığım için 55 inc aldım.
    Bana büyük geliyor çok rahatsız oluyorum.
    Salonum 30 metre kare.
    Televizyonumun 40 inc muadili olsa başa baş değiştiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawyer1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaptım güncellemeyi böyle görünüyor şu anda
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız hocam, kısaca anlatabilir misiniz ?

Ayarlar > Cihaz tercihleri > hakkında > yazılım güncellemesi

Benim tv kendi yükledi bu sürüme 3 gün önce 55xh9096

Yanlız hdmı 2.1 tüm hdmılarda degil hdmı 3-4 girişlerinde olması ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 17 Ekim 2020; 11:19:5 >
    Bende oraya baktım, gözükmüyordu. Siz direk güncelleme yap mı dediniz ? Oto günceleme açık ama almamış bende.
    Birde uzaktan kumanda güncellemesinde hata varmış, onu da güncelleyeyim mi ?

Hocam yapı no tam olarak ne görünüyor orayı bi karşılaştırın benimkiyle. Otomatik açıksa zaten bildirim olarak güncelleme gelmesi gerekiyor. Bir de Hdmi sinyal formatı ayarını bulun (tv izleme>harici girişler>hdmi sinyal formatı) 4k 120 hdmi 3 ve 4 e gelmişmi?. Kumanda hakkında bilgim yok ilk kurulumda servis güncelleme yaptı bi sorun yaşamadım.
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    30 m2 odada 55" bile küçük kalır 40“ nedir ya pc monitörü gibi minicik. Hocam büyük ekran kullanın vazgeçemezsiniz

Şimdi tvyi açınca güncelleme gözüktü, güncelle dedim bekliyorum. Bitsin yazayım bende hocam. Teşekkür ettim

• bir daha sony mi asla 65xf9005 1,5 senelik kullanım sonunda ekranın her geçen günde daha da artan bulutlanma ile kaplandığı bir tv. servis aradım garanti kapsamında değil dedi led tv lerin gereğiymiş sonuçta arkadan aydınlatmalı full ledmiş :) sony artık kesinlikle eski kalitesinden çok uzakta tüplü tv lerimi bile sony almıştım video oynatıcılarımı sony kulaklıklarım sony ama sony bitmiş ilgisiz alakasız gevrek gevrek utanmadan garanti dışı diyen bir servis ve müşteri hizmetleri allah belasını versin.

• Whowert is back kullanıcısına yanıt

Ayrı zamanlarda görmenizden dolayı yazdım hocam. Ne de opsa yanyana görmenin ölçümünü vermesede, bu tarz şeyler kişiye göre göreceli oluyor. Bana iyi geleni başkasının beğenmeme ihtimalinide saygı duyarım. Forumda yapay renkli tvlerin bile ciddi boyutta fanı varken normal bunlar. Doğal renk en iyisi. Ha birde xf ninnüzerine hdmi ıvır zıvır eklemişler ya ps5 e uyumlu hale getirmek için sanırım bazı bir iki özelliği kısmışlar( hoş ps4 falan oynamasamda) şuan için 9000 bandında alternatifi yok malesef.

Sizinkiyle birebir oldu teşekkürler.
    Hdmi3 için arc/eArc yazısını da gördüm.
    Soundbarı alabilirsem eArc özelliğini test etmiş olurum artık. Kumandayıda güncelledim.

Eyvallah hocam kolay gelsin 👍

• bu 2.1 güncellemeyle one x te vrr allm görüyormu deneyen varmı?

• Alzena A kullanıcısına yanıt

75 inç Aldım arkadaşa sattım.

Bana büyük geliyor. Sevmiyorum.

40 inç bana ideal.

Ben filme odaklandım mı hiçbir şey görmüyorum.

24 saat film, dizi, belgesel.

40 inç Sony varsa benim tv muadili elimdeki 55 inç veririm.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Herkese göre ideal ekran boyutu farklı tabii, hangi panelden kekif alıyorsanız en doğrusu odur. 40" yok malesef olsa değişebilirdim

• Hali hazırda 55xe9005 kullanıcısıyım. Hem 65 inch büyüklüğe geçmek hem de yeni Xbox Series X için hdmi 2.1 destekli bir TV almayı düşünüyorum. Bu modeli özellikle oyun ve Netflix/Amazon Prime için tavsiye eder misiniz? Kronik bir sıkıntısı var mı ya da bunun yerine başka bir marka/model tavsiye eder misiniz?

• Özellikle gaming için arayışınız varsa xh90 dan daha iyi tvler var. hdmi 2.1 4k 120hz almak ve yeni konsollar için gerekli olduğundan, Q80t modeli burada gaming için daha avantajlı duruyor.

Film ve dizi senaryoları için ise yine Q80t önerebilirim. Neden peki?

1- Q80t input lag değerleri xh dan daha düşük ve aralarindaki fark fazla.

2- Q80t freesync desteği sunuyor. Xbox series, içinde dahili olarak amd cpu + gpu işlemcisi kullanıyor ve freesync desteği alması bekleniyor.

3-Renk gamı ve aralığı yönünden Q80t daha iyi bir tv xh'dan. Kontrast oranları ise benzer. Gloosy panel artısı var xh'a göre ve bu akşam aydınlık ortamda oyun ve film için daha avantajlı.

3 doğruyu 1 eksi götürür mantığıyla ilerlersek burada en buyük eksi Q80t'nin fiyatı. Asla o fiyatı(14 14.500 k arası) haketmeyen bir tv.

Ama totalde oyun için Q80t daha iyi ve fiyatlarının düşmesini beklerseniz xe90 dan iyi bir geçiş olacaktır. Aksi halde xh90, xe90 üzerine geçiş için ondan daha iyi bir tv değil. (hdmi 2.1 artısı ve input lag 120hz destekleri hariç)

• Whowert is back kullanıcısına yanıt

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam, q80T yi radarıma aldım, fiyatı xh seviyesine düşerse tercihimi q80T den yana kullanabilirim. Gaming için bu işin nirvanası LG CX serisi ama onun da fiyatları malum.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.