Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.288
Cevap
237
Favori
831.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun inşaallah sıkıntısı olmayan bir tv gelir ve bizimle deneyimlerinizi paylaşırsınız

• Bende uzun süredir tv arayışındayım. Bu nedenle lg,samsung ve diğer tvlerin forumlarını satır satır okudum her defasında gittim tvleri satış yerlerinde tekrar inceledim. Formlar konularında alım yapacak kişilere çok güzel bilgiler veriyor. Aynen birkaç mesaj önce bahsedildiği gibi sıkıntısı olmayan ki fiyat yüksekliğini de sıkıntı olarak görüyorum tv yok gibi. Bende tüm tv lerden sonra sony e ve f/p olarakta XH 9096/9077 ye yaklaştım. 55 inç veya 65 inçte olabilir. Son fikirleri alıp, en uygun fiyatta alımı gerçekşeştireceğim.Dediğim gibi Lg forumu, Samsung forumunda ki ve özellikle sony forumunda ki tecrübeli kişilere çok teşekkür ederim zaman ayırdıkları için. Bir arkadaşım mesela samsung q serisinde ki ekran silme sonucu oluşan mavi izleri paylaştı, yoksa tam ozamanlarda q 80 t gizerlerde para iadesi ile 8.600 filandı. Alacaktım ki samsung forumunda okuyunca vazgeçtim.Yoksa ben de ekranı bi güzel silerdim ve sonuç kötü. Neyse tekrar teşekkürler şimdiden okumaya ve olursa fikrim paylaşıma devam...

• Okan 72 O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Tabiki, birkaç gün kullanımdan sonra deneyimleri yazarım. Hele ki geçen ay 15'er gün LG 65SM9010 ve Samsung 65Q80T kullanmış birisi olarak, Sony 65XH90 ı değerlendirmek zor olmayacak. Beni de zaten sony'e yönlendiren, lg ve samsung da tam olarak rahat edemeyişim olmuştu. Bakalım sony de durumlar nasılmış.

• Sizin sonyi, 9010 ki lg nin en iyilerinden, 80T samsung un iyisi ile kıyasınız benim gibilerin tercihini kesinlikle etkilecek

• Erzurumdadaşı E kullanıcısına yanıt

xh90 da ne etkileyici bir parlaklıkla karşılacaksınız nede aşırı karanlık sahnelerle, herşey olması gerektiği gibi olacak renkler gözünüze hoş gelecek, siyahlar yeterince siyah.blooming olayını fazla takmıyorsanız gayetin üstünde bir seyir keyfi yaşatacak.sony den sadece doğallık alacaksınız.benim deneyimim bu yönde oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arayışımı 65XH9096 alarak şimdilik sonlandırdım,umarım dediğiniz gibi sorunsuz ürünler gelir,şimdiden yarıdımcı olan arkadaşlara teşekkürler

• kasat kullanıcısına yanıt
    Ben XH90 alana kadar bile onu alma ihtimalini sevdim...şaka bi yana bu tv yi almadan geçsem içimde hep bi uhde kalacaktı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Zaten ikisi arasından alacak başka bir tv şansın yoksa doğrusu xh90. Ama o fiyatı haketmediğini belirteyim. xg90,xf90 ve xe90'dan daha geride bir performans sunuyor xh90. xg90 bulursanız alabilirsiniz hala satılıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun hocam.. Galiba 75" düşünüyodunuz (öyle hatırlıyorum sanki) geri 65"e mi karar verdiniz?

hocam xh90 daha parlak değil büyük pencere parlaklıklarında daha parlak sadece yoksa güneş ışığı alev vs gibi görüntüler olduğunda ekranın küçük bir bölümünde samsung o kısmı parlatabiliyor ama sony parlatamıyor malesef 400nit gibi bir değerde kalıyor buda hdr performansını bariz etkileyen bi durum bilginiz olsun

almışken sony istiyorsanız xh95 alın derim xh90 bugün için bile yetersiz bi tv..

• Alzena A kullanıcısına yanıt

tv deki titremeyi sormak için ankara yetkili servisi aradım, titremenin çanak anten yayınından kaynaklanacağını söyledi..

tv yi servis ayarlarını nasıl açılacağını sorduğumda ; eğer yanlışlıkla siste formatı falan atarsanız tv garanti kapsam dışı kalıyor hiç tavsiye etmiyorum açmayın dedi..

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Tercih sizin sordunuz paylaştım nasıl yapıldığını...

• emret06 kullanıcısına yanıt
    Evet 75" istiyordum. Ama fiyat farki en az 7 bin tl olacakti. Bu farki birtürlü göze alamadım. Ülkemizde 100 tl bile daha nerede ucuz diye ürün bakınırken.

truva1786 isimli arkadaşında dediği gibi herşey olması gereken kadar göreceksiniz. ne fazla ne de az.

Lg deki en büyük sıkıntı koyu renkleri mesela siyahı gri olarak göstermesi bu tv de yok. siyah rengi %100 olmasa bile koyu siyah olarak izliyorsunuz. xh90 belki mükemmel değil ama gayet yeterli ve başarı görüntü kalitesi var. yazılımda sorunları var ama o da zaten günden güne üstüne bişeyler koyup güncelliyorlar.

özellikle ışıkları kapatıp izlemesi çok hoş.

samsung daki aşırı yapay ve canlı renk yerine gözleri yormayan renkler var.

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farki sahtekarlik boyutunda hocam. Yoksa istemez miyim almak. Keske o kadar fark atmasalar araya. Ya da maaşım iki kat olaydı...

• Alzena A kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim paylaşımınız için. girmeye çalıştım ama olmadı.. okuyan arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Modele göre değişşyordur belki, sorun yaşamamak adına kurcalamamakta fayda var

• Whowert is back kullanıcısına yanıt
    Xh90 ın xf90 dan daha kötü olduğu kanısına nerden vardınız?

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.