Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (863. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.288
Cevap
237
Favori
831.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem yavaşlama hem de ana ekranda en üstte çok kısa süreli bir “yükleniyor” animasyonu çıkmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra "kaynaklar " çıkıyor ama hdmi 1 seçtiğimde geçmiyor. Aynı şekilde TV seçtiğim de geçmiyor. İnşallah yakın zamanda bir düzeltme gelir.

• star1984 S kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımda sorun yaşamadım hiç. Fabrika ayarlarına dönmeniz faydalı olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ana ekranda çıkan google filmler tanıtımlarını kaldırmak için android tv home ve google play movies uygulamalarını kaldırmıştım. Film tanıtımları gitti ama acaba bundan dolayı mı sorun çıktı. Tekrar güncelleme yapayım.

• star1984 S kullanıcısına yanıt
    Hard reset atın. Aynı şey bana daha önce ki bir güncelleme sonrası olmuştu. TV'yi komple kapatıp açınca en başta hdmi a geçiş yapıyordu. Belli bir süre sonra yapamıyordum. Sonunda hard reset attım düzeldi. Son güncellemeyi ise yüklemedim. Herkes sorun yazdığı için. Android 10 da devam ediyorum şimdilik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

En temizi hard reset aslında dediğiniz gibi. Bir tek Tivimate ayarları silinecek ancak ayarları sanırım bir usb ye aktarılabiliyormuş. Birkaç saat ayırıp resetlemek lazım

• Hard reset nasıl atılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gayet hızlı ve stabil androıd 12

Xh9005

• Youtube açılışında da sorun olmaya başladı. Hard reset attım ona rağmen bazen geç açılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek artısı galiba kendi web browser in değişmiş olması,google entegre edilmiş yazılar büyütülmüş

• Birkaç mesaj üstte Hard reset tarifi var.

• sene 2025 hala modul kullaninca mozaiklenme yapıyor tv.

son versionu guncelledim Fabrika Ayarlarina da döndüm yine de mozaiklenme gecmedi. mecburen uyduya gececegim sanırım yine.

• Arkadaşlar tozlanma durumu oldu garantisi bitti servisi aradım 8 bin tl istedi. Daha uygun bi çözümü olsan var mı. İstanbuldayim

• polatttcan P kullanıcısına yanıt

Paneli komple mi değiştirecek?

fazla bir fiyat..

benim bildiğim paneli ayırıp temizleyip topluyorlar

• terminator kullanıcısına yanıt

Yok hocam sadece toz temizliği. Bildiğiniz yer var mı daha uyguna yapabileceğimiz.

• Arkadaşlar merhaba tp link ue300 ile gigabit bağlantı almak istiyorum. Ama ne yazık ki olmuyor. Çözümü nedir? Allah aşkına yardım edin.

• Darknight5700 D kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Hangi USB girişine takıyorsunuz acaba 3.0 olana takmanız gerek.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    3.0 a taktım. Tüm güncellemeler yapılı. Wifi kapatıyorum ama yok. Tv desteklemiyor olsa siz bağlanamazsınız diye düşünüyorum. Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• Darknight5700 D kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kabloyu adaptörle birlikte bir laptop'a takarak VS. deneyin derim. Kabloda bir sorun olabilir.

Bir de gigabit olup olmadığını nasıl kontrol ediyorsunuz acaba?

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ile denedim çalışıyor. Cat 6 kablo. Gigabit desteği ise şöyle ürün herkesin kullandığı ue300 modeli. Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.