< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (863. sayfa)

-
-
Son güncellemeden sonra "kaynaklar " çıkıyor ama hdmi 1 seçtiğimde geçmiyor. Aynı şekilde TV seçtiğim de geçmiyor. İnşallah yakın zamanda bir düzeltme gelir.
-
Yeni yazılımda sorun yaşamadım hiç. Fabrika ayarlarına dönmeniz faydalı olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana ekranda çıkan google filmler tanıtımlarını kaldırmak için android tv home ve google play movies uygulamalarını kaldırmıştım. Film tanıtımları gitti ama acaba bundan dolayı mı sorun çıktı. Tekrar güncelleme yapayım.
-
Hard reset atın. Aynı şey bana daha önce ki bir güncelleme sonrası olmuştu. TV'yi komple kapatıp açınca en başta hdmi a geçiş yapıyordu. Belli bir süre sonra yapamıyordum. Sonunda hard reset attım düzeldi. Son güncellemeyi ise yüklemedim. Herkes sorun yazdığı için. Android 10 da devam ediyorum şimdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En temizi hard reset aslında dediğiniz gibi. Bir tek Tivimate ayarları silinecek ancak ayarları sanırım bir usb ye aktarılabiliyormuş. Birkaç saat ayırıp resetlemek lazım
-
Hard reset nasıl atılıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim gayet hızlı ve stabil androıd 12
Xh9005
-
Youtube açılışında da sorun olmaya başladı. Hard reset attım ona rağmen bazen geç açılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tek artısı galiba kendi web browser in değişmiş olması,google entegre edilmiş yazılar büyütülmüş
-
Birkaç mesaj üstte Hard reset tarifi var.
sene 2025 hala modul kullaninca mozaiklenme yapıyor tv.
son versionu guncelledim Fabrika Ayarlarina da döndüm yine de mozaiklenme gecmedi. mecburen uyduya gececegim sanırım yine.
Arkadaşlar tozlanma durumu oldu garantisi bitti servisi aradım 8 bin tl istedi. Daha uygun bi çözümü olsan var mı. İstanbuldayim
Paneli komple mi değiştirecek?
fazla bir fiyat..
benim bildiğim paneli ayırıp temizleyip topluyorlar
Yok hocam sadece toz temizliği. Bildiğiniz yer var mı daha uyguna yapabileceğimiz.
Arkadaşlar merhaba tp link ue300 ile gigabit bağlantı almak istiyorum. Ama ne yazık ki olmuyor. Çözümü nedir? Allah aşkına yardım edin.
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Hangi USB girişine takıyorsunuz acaba 3.0 olana takmanız gerek.
-
-
Hocam aynı kabloyu adaptörle birlikte bir laptop'a takarak VS. deneyin derim. Kabloda bir sorun olabilir.
Bir de gigabit olup olmadığını nasıl kontrol ediyorsunuz acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X