Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, DA5200ES için ecm-ac1 kodlu stereo kalibrasyon mikrofonuna ihtiyacım var. Elinde olupta satmak isteyen varsa yazabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Bulabilirmisinki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 22 Ekim 2017; 18:49:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Sırbistan'da buldum ama o buraya nasıl gelir? :) bir umut belki buralarda vardır diye yazayım dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 22 Ekim 2017; 19:10:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Evime sinema sistemi almak istiyorum, sadece film için kullanacağım, müzik evde dinlemiyorum.

Televizyonum SONY x85C 55'' salonda kullanıyorum salon yaklaşık 40 m2, 5 bin TL bütçeye kadar alabileceğin en iyi sony ses sistemi tavsiyesi nedir ? Filmleri download yaparak izliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsotsi01

Merhaba Arkadaşlar,

Evime sinema sistemi almak istiyorum, sadece film için kullanacağım, müzik evde dinlemiyorum.

Televizyonum SONY x85C 55'' salonda kullanıyorum salon yaklaşık 40 m2, 5 bin TL bütçeye kadar alabileceğin en iyi sony ses sistemi tavsiyesi nedir ? Filmleri download yaparak izliyorum. Teşekkürler.
    https://urun.n11.com/amfi/sony-str-dn1080-dolby-atmos-dts-x-hi-res-72-kanal-sinema-anfisi-P187753323?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwprbPBRCHARIsAF_7gDZ_YQd9lMxC8APee1j8HpKnjzVCEXaoOJvauwWWWU5diFoz4FEuLekaAj61EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://urun.n11.com/5arti1-ev-sinema-sistemi/ozel-fiyatli-magnat-supreme-802-202-50-sinema-sistemi-P61714849
    ya da
    https://urun.n11.com/5arti1-ev-sinema-sistemi/ozel-fiyatli-magnat-supreme-802-102-c252-50-sinema-sistemi-P61715546?icid=990004_prudsys_nosearchresult

https://urun.n11.com/subwoofer/magnat-tempus-sub-300a-aktif-subwoofer-P196154246

http://www.pelinltd.com.tr/Magnat-Interior-IC-82,PR-410.html

Yurtdışından alabiliyorsan farklı avr alternatifleri de var tabiki. amazon.de den araştırılabilir.

fiyatı daha da düşüreyim dersen ki; hoparlör takımının aynı marka olması tavsiye ediliyor.

sub ile tavan hoparlörlerini farklı alabilirsin

ben kullandıklarım (iş görüyorlar)
    https://urun.n11.com/subwoofer/sony-sa-cs9-ev-sinema-subwoofer-P116281606
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-indiana-line-rd-260-ankastre-tavan-hoparloru-439445302/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikahmet -- 24 Ekim 2017; 9:21:28 >

• tarikahmet kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sistemi bende kurdum sizin yardımınızla standart kullanici icin cok cok fazla hem temiz hemde yuksek ses. Evde film izlemenin tadina vardim:) Her ne kadar avr volumunu 40 uzerine cikaramasamda. Ses yuksekligini

denemek icin 55 e kadar cikabildim deprem etkisi yaratti:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Mevcut kullandığım Pioneer 930 dan memnun olmadığım içini, yeni bir anfi almak istiyorum.
    Aşağıdaki makaleden okuduğum kadarıyla Sony 1080 çok iyi bir cihaz. TR fiyatı da Avrupa ya çok yakın makul gözüküyor.
    benim için çift çıkış çok önemli.Zira hem TV hem PRJ kullanıyorum. Standart kullanımda TV ye, film seyredeceğim zaman PRJ e çıkış gerekiyor.
    Pioneer de Zone 2, 1.çıkış gibi sürekli açık, yani aynı anda isterseniz hem TV hem PRJ den görüntü geliyor. Bunda da aynımıdır yoksa switch mi ediyorsunuz Zone 2 ye çıkış vermesi için ?
    Teşekkürler.

11 Kasım indirimiyle N11 den almayı düşünüyorum sanırım daha uygun bir yer yok.
    https://urun.n11.com/amfi/sony-str-dn1080-dolby-atmos-dts-x-hi-res-72-kanal-sinema-anfisi-P187753323

İnceleme:
    Denon AVR-X2400H vs Sony STR-DN1080 vs Yamaha RX-V583 – which is better?
    Read more athttps://www.whathifi.com/features/denon-avr-x2400h-vs-sony-str-dn1080-vs-yamaha-rx-v583-which-better#t3kH1bPRaZ3DG4CO.99

https://www.whathifi.com/features/denon-avr-x2400h-vs-sony-str-dn1080-vs-yamaha-rx-v583-which-better

• casparza C kullanıcısına yanıt
    sony 1080 kabul ediyorum dolu bir cihaz.
    ama kullandığınız pioneer 930 dan daha iyi mi olduğunu düşünüyorsunuz?
    Özellikle ses kalitesi bakımından.
    Ve değiştirdiğinize değermi?
    930 da neyi begenmediniz mesela? Ben zamaninda kullanmistim 930 ama sesi asiri acik ve tiz gelmişti bana onun disinda sorunsuz bir cihaz ve bana kalirsa sony ile değiştirmeye degmez. Fark hissetmek icin x2400 ustu denon tavsiye ederim ki degistirdiginize değsin.

Merhaba bende 1080 var çok memnunum.

Tv ve projeksiyonda var. Çıkışı a veya b veya ikisi birden olarak seçebilirsiniz.

• Selamlar, 930 bu cihaza göre bir üst segment olduğu için muhtemelen soruyorsunuz, ama özetle belirtirsem ;
    Bir yeni aldığım projektörüm ile, İki de Sagem digiturk IQ le ne yaptıysam anfi üstünden görüntü alamadım. Her ikisini de değiştirmek zorunda kaldım sadece bu anfi yüzünden ve soğudum cihazdan. En büyük sorunum bu oldu. Digicom da bu modelin cihaz seçtiğini ve maalesef bu çalıştıramayacağımı belirtti.
    Şİmdi yerine bir cihaz istiyorum bunu da satacağım. Fiyat/performans Sony iyi geldi, alternatif olarak Denon 2400/3400 olabilir ama fiyat yükseliyor elbet. Atmos kullanmıyorum, DD/DTS 5.1 kullanıyorum halen. Sony mantıklı geldi TR fiyatını beğendim. Amazon.de ile aynı fiyat ve Sony Eurosia garantili. Siz ne dersiniz ?
    Ya da 930 da olan bunda olmayan önemli bir spek varmı gözden kaçırdığım ?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 31 Ekim 2017; 20:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Selamlar, 930 bu cihaza göre bir üst segment olduğu için muhtemelen soruyorsunuz, ama özetle belirtirsem ;
    Bir yeni aldığım projektörüm ile, İki de Sagem digiturk IQ le ne yaptıysam anfi üstünden görüntü alamadım. Her ikisini de değiştirmek zorunda kaldım sadece bu anfi yüzünden ve soğudum cihazdan. En büyük sorunum bu oldu. Digicom da bu modelin cihaz seçtiğini ve maalesef bu çalıştıramayacağımı belirtti.
    Şİmdi yerine bir cihaz istiyorum bunu da satacağım. Fiyat/performans Sony iyi geldi, alternatif olarak Denon 2400/3400 olabilir ama fiyat yükseliyor elbet. Atmos kullanmıyorum, DD/DTS 5.1 kullanıyorum halen. Sony mantıklı geldi TR fiyatını beğendim. Amazon.de ile aynı fiyat ve Sony Eurosia garantili. Siz ne dersiniz ?
    Ya da 930 da olan bunda olmayan önemli bir spek varmı gözden kaçırdığım ?

Teşekkürler şimdiden.

Selamunaleykum

Amfiyi hiç
    değiştirmeseniz de hdmı çıkış için çoklayıcı alsanız? Ben su an soundbarı o şekilde kullanıyorum. Gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 31 Ekim 2017; 21:19:19 >

• Selam,
    Anfide sıkıntı olduğu için, sadece çıkış değil, bazı girişler de sıkıntı oluyor. Bir şekilde HDMI portlar cihaz seçiyor. HDMI bağlantıları anfi üstünden yapmazsam da, eski sisteme dönmek gerecek, ses için optik bağlantı vs. gerekecek, ne gerek var anfi yapması gerekirken diyorum.
    what hifi ve diğer yabancı sitelerin söylediğine göre sony 1080 fiyat performans olarak yılın cihazı türkiyede amfi fiyatlarına bakıldığında en uygun seçenek sony
  • What Hifi, bu modeller arasında en iyi 1080 diyor. Amazon.de den 2400 alırsanız Sony ile aynı fiyatlara geliyor ama farkı yok gibi. Bir üst segmentte çıkarsanız Denon 3400 dersek 1000 Tl civarı fiyat farkediyor ve Sony 1080 den çok bariz farklar getirmiyor gibi duruyor bir şeyleri gözden kaçırmadıysam.
    Kagit ustunde degerlendirme ve incelemelerle cihaz alinmaz hocam hifi isinde, yoksa cok alip satarsiniz. Ben olsam denon alirim zaten amazonun garantisi trdeki her turlu firmadan ilgili ve guvenilirdir.

• Sony 1080 al kafanda rahat olsun sende hocam .

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Kagit ustunde degerlendirme ve incelemelerle cihaz alinmaz hocam hifi isinde, yoksa cok alip satarsiniz. Ben olsam denon alirim zaten amazonun garantisi trdeki her turlu firmadan ilgili ve guvenilirdir.

Denon 2400, 1080 den daha mı iyidir diye düşünüyorsunuz. Zaten Denon 3300 veya 3400 kıyaslamıyorum.
  • acıkcası burdakı yorumlarına görede ürün alınmaz

forumdaki yorumlar çünkü yorum değil bi kere tarafsız değil , elinde olmayan ürünün yorumunu yapanca çok, bide devamlı begenmeyen bir kitle var,birde sürekli elindeki ürünü devamlı yenileyenler var,onların yorumuna bakarakta alınmaz , ama forumda insanlar devamlı ürünleri yenileyen bu kitleyi çok bilmiş olarak görüyor, acıkcası çok bilmek değil bu çok hata yapmak, para israfı , zaten bu tarz kişilere dikkat ederseniz ürünleri begenmez çünki herzaman yetersiz gelir ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Selam,
    Anfide sıkıntı olduğu için, sadece çıkış değil, bazı girişler de sıkıntı oluyor. Bir şekilde HDMI portlar cihaz seçiyor. HDMI bağlantıları anfi üstünden yapmazsam da, eski sisteme dönmek gerecek, ses için optik bağlantı vs. gerekecek, ne gerek var anfi yapması gerekirken diyorum.

Benzer sıkıntiyi baska bir amfide yasadim. Nacizane tavsiyem cihazi degistirmeden once hdmi kablonuzu goruntu alamadiginiz cihazda ve amfi ile pj arasinda degistirip denemeniz. Slink marka kablomda amfiyi degistirince pj den goruntu bazen cok zor aliyordum bazende karincalanma oluyordu. Eski ampifde bir sikknti cikmarmiyordu ama. Audioquest kablo alrak bu problemi çozebilmistim . Kaliteli bir kablo ile deneyin derim ilk olarak

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.