< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (15. sayfa)

-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı kanallarda sinyal yok diyor bu listede mesela tv8 ne yapmam lazım
sağolun...
-
-
Program listesi Aktarımı kısmı bende pasif.programı yükleyeceğim usb dışında herhangi bir usb de takılı değil klavye kumanda mouse vs gibi. ne yapmam gerekli?
-
-
İlk Mesaj da verdiğim kanal listesini güncelledim
Trt spor yıldız 47. Kanalda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 26 Eylül 2021; 13:33:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200İlk Mesaj da verdiğim kanal listesini güncelledim
Trt spor yıldız 47. Kanalda.
Elinize sağlık bende yükledim ama TRT kanalları çıkmıyor
Çok teşekkür ederim. Konu eski olmasına rağmen güncel kanal listesini ayarlamışsın.
-
Bende 2015 serisi olan bir Sony tv var, Tv'den genel anlamda memnunum, fakat şu uydu kanallarının (özellikle sinyal kesintilerinde) kendi kendine sıralamada yer değiştirmesi yada listeden silinmesi işi çok sinir bozucu olmaya başladı, acaba bu sorunun bir çözümü varmıdır ?
-
2018 ve üzeri modellerde aşağıdaki işlemi yapıyoruz. sizin menüde benzer adımlar varsa bakmanızı öneririm.
Kanal Listenizin, otomatik güncellemeler ile bozulmaması icin. Kanal Ayarı> Digital Kurulum> Teknik Ayarlar> Oto. Servis Güncelle> KAPALI yapınız.
silinen kanallar bizde de oluyor ama, kanal yerleri değişmiyor. bu işlemi yapınca.
-
Dediğiniz şekilde kapalı fakat yinede kanallar siliniyor.
-
Hocam aynı tv'den iki tane var bende.Birinde digital kurulum yaparken otomatik d'smart operatör seçeneği çıkıyor birinde çıkmıyor.Bende dsmart kanal sırasını birinden diğerine aktarayım dedim.Lakin aktarmaya çalıştığımda "liste ile televizyonun ülkesi aynı değil" diye bir hata veriyor.
-
Dediğim gibi silinme işlemi, bazı kanallarda bazen bizde de olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 13 Ekim 2021; 7:55:25 > -
Televizyonların yazılımlarını kontrol edin. gerekirse ikisinide güncelleyin.
-
Liste çok faydalı oldu teşekkürler.
Tv xg7096 modeli. Bu tv de kumandadan doğruca kanal listesini açamıyor muyuz? Guide tuşuyla açılan listeden bahsetmiyorum. Home>Program listesi adımıyla açtığım program listesini tek tuşla açmak istiyorum.
-
İkisinin de yazılımı güncel. Sorun şuradan kaynaklanıyor televizyonun biri ülke olarak Türkiye seçili diğeri İngiltere seçili. Bunu ayarlardan değiştiremiyorsunuz. Ben de listeyi not defteri ile açtım orada İngiltere kısaltmaları olan üç yeri Türkiye ile değiştirdim.Ve sorun çözüldü
Evet mantıklı iyi olmuş. :)
-
Teşekkürler üstad
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X