Arkadaşlar ben çok pahalı olmayan ucuz yollu bir amfi istiyorum.İnternette Sony xm-sd14x amfi buldum.fiyat makul benim için.Sizin bu amfi hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.Bir adet 30 cm woofer ve bir takım component hoparlör bağlamak istiyorum.Yeterli olur mu sizce?Yada siz 150-200 tl civarında bir amfi önerirmisiniz.
sana tavsıye edecegım anfi olarak OSAWA PA-3000. suanda ben onu kullanıyorum bana hayli hayli yetıyo ama senı bılemem bende:
SONY Gt300 teyp OSAWA PA-3000 Anfi SONY Xplod kolon birde OSAWA PA-3000 anfi var ama ben evde kullanıyorum
neler bağlayacaksın?
quote:
Orjinalden alıntı: MB QUART
neler bağlayacaksın?
1 adet 30 cm JBL woofer ve bir takım sony veya Jbl component bağlıycam.Arabada sony gt-300 teyp takılı.Şu an kullanmakta olduğum orjinal ön kolonlar ve arkada 50 rms 13 cm jbl kolonlar var.Bunlar direk teybe bağlı çalışıyor.Bunlara ilaveten bir amfi bir woofer ve bir component takım eklemek istiyorum.Bu piyasada en çok görürnen Jbl woofer lar var.Onlar nasıldır?Gt-4 modeli galiba.Yada çok pahalı olmayan 250 rms değerlerinde bir woofer önerin varmı?Birde bu woofer ve Component takımı aynı kutu üzerinde çalıştırma imkanı olurmu?Arka pandizotu kestirmek istemiyorumda.Yada ne önerirsiniz.