Şimdi Ara

Sony, Activision Blizzard satın alımından endişeli: Call of Duty'nin rakipsiz olduğunu düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, Activision Blizzard satın alımından endişeli: Call of Duty'nin rakipsiz olduğunu düşünüyor

Geçtiğimiz Ocak ayında Microsoft, oyun dünyasının popüler isimlerinden Activision Blizzard’ı satın almak için 68,7 milyar dolarlık bir anlaşmaya imza atmıştı. Yeni anlaşmadan kısa bir süre sonra Microsoft’a yanıt olarak Bungie’yi kendi bünyesine katan Sony, Brezilya Ekonomik Savunma İdari Konseyi'ne (CADE) Activision anlaşması hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Sony, Call of Duty'e rakip olamayacağını düşünüyor

Konseye Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasıyla ilgili endişelerini dile getiren Sony, ''Call of Duty ve benzeri AAA ölçekli oyunların kendisinden veya EA, Take-Two veya Epic Games gibi şirketlerden gelebileceğini, ancak hiçbirinin Call of Duty’yi kopyalamayacağını'' söyledi. 

Ayrıca açıklamaların devamında popüler serinin Playstation markasının en büyük üçüncü taraf gelir kaynaklarından biri olduğunu kabul eden Sony, özel bir Call of Duty'nin müşterilerin konsol seçimine kadar etkileyeceğini dile getirdi. Öte yandan Microsoft, şu anda geliştirilmekte olan Activision Blizzard projelerinin Xbox'a özel olmayacağına söz vermiş olsa da, herhangi bir karar değişikliği Sony cephesinde büyük bir sarsıntıya sebep olabilir. 

Ayrıca Bkz.Sony PS5 ve PS4'ün oyun satış rakamları açıklandı: PS2 tahttan indi

ABD, Birleşik Krallık, Japonya, Avustralya, Yeni Zelanda, Çin ve Güney Kore düzenleyicileri tarafından incelenen Activision Blizzard anlaşmasının, Ağustos ayı içerisinde onaylanması bekleniyor.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/95490-sony-doesnt-think-could-make-call-duty-rival.html

• COD gibi bir franchise ile kapışamazsın ama bu FPS oyunu yapmana engel mi Sony? Killzone Shadow Fall dışında son yıllara Sony'nin arkasında olduğu bir FPS oyun hatırlamıyorum.

Call of Duty'nin zaten rakibi olmadığını herkes biliyor. Seversin sevmezsin. 15-boyunca aralıksız hangi seri her sene oyun çıkarıp bu kadar başarılı kalabilmiş?

Bungie alımı bariz bunun için yapıldı ama Sony'nin TPS sevdası baymaya başladı.

Elinde Resistance gibi bir fikri mülkiyet var. Hani reboot yapsa Insomniac'a süre verse çok iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum ama nerede. 10 yıl oldu neredeyse.

Bir de bu ekonomik kriz sebebiyle tüm şirketlerin mali raporlarında EBITDA'yı daha iyi gösterebilmek adına maliyetleri kısıp tamamen karlılığa yöneliyorlar (exclusive dönemi bitti) ama bu demek değil ki SIE stüdyolarından biri FPS yapmasın.

Bu arada Sony Picture bölümü, finansal servislerle birlikte 2022 yılının en başarılı bölümü olmuş bu arada. Satmaları çok zor =)

• Erken kalkan yol alır.

• sony ve sonyboylar TUTUŞTU.

• Sony tutuşmaya başlamış sen kendi konsoluna özel oyun yapınca bişey yok microsoft yapınca oouuvvvv 😁

Adamlar Avengers oyununa gelecek olan Spiderman karakterini bile xbox sürümüne gelmesini engelledi bu adamlar özel oyunlardan endişeli vay beee…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ağlama Sony.

Stüdyolarına bomboş yönetici dolduracağına işini bilen yazılımcılar doldur da oyun yap.

Konsol çıkalı kaç yıl oldu daha ps5'e özel çıkarttığın tek oyun yok. İşte bu ps5 dedirten tek bir oyunun yok

Uzun lafın kısası. Ağlama melis, iş yap iş

• Adam bastırdı 68 milyar doları aldı sen de alsaydın be Sony... Tabi koskoca Sony 68 milyar dolar ediyormu o başka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rakipsiz zaten. Call of Duty dediğiniz marka, Amerika'nın Kurtlar Vadisi'dir.

Call of Duty demek Amerika Pazarı demektir.

• sony bunun yarı fiyatına ea i satın alırsa görün cümbüşü. cod mi yoksa fifa mı güçlü konsol sattırıyor

• Call of Duty başlı başına Playstation gibi Xbox gibi büyük bir marka. Milyonlarca insan sırf şu oyunu oynayabilmek için yeni konsol alıp yeni sistem diziyor. Ben bu serinin exclusive olabileceğini düşünmüyorum ama önceki oyunlar kesinlikle Game Pass sistemine eklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Xbox GamerTag: Oezturk PSN ID: MMOXII
  • Az ağla ya kaç aydır bıd bıd…

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Hangi parayla alıyor... Sony Pictures'ı elden çıkarıp parayı denkleştirebilirler belki :)

• COD gibi bir franchise ile kapışamazsın ama bu FPS oyunu yapmana engel mi Sony? Killzone Shadow Fall dışında son yıllara Sony'nin arkasında olduğu bir FPS oyun hatırlamıyorum.

Call of Duty'nin zaten rakibi olmadığını herkes biliyor. Seversin sevmezsin. 15-boyunca aralıksız hangi seri her sene oyun çıkarıp bu kadar başarılı kalabilmiş?

Bungie alımı bariz bunun için yapıldı ama Sony'nin TPS sevdası baymaya başladı.

Elinde Resistance gibi bir fikri mülkiyet var. Hani reboot yapsa Insomniac'a süre verse çok iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum ama nerede. 10 yıl oldu neredeyse.

Bir de bu ekonomik kriz sebebiyle tüm şirketlerin mali raporlarında EBITDA'yı daha iyi gösterebilmek adına maliyetleri kısıp tamamen karlılığa yöneliyorlar (exclusive dönemi bitti) ama bu demek değil ki SIE stüdyolarından biri FPS yapmasın.

Bu arada Sony Picture bölümü, finansal servislerle birlikte 2022 yılının en başarılı bölümü olmuş bu arada. Satmaları çok zor =)

• ms biraz da sen oyun cikar be kardesim. forza . fs vs okke ama diger oyunlar sarkiyor. biraz zorla su studyo ve calisanlarini. belli ki sagladigin ortam cok rahat, salla basi al maasi takiliyorlar. sony e bak. kopek gibi eziyet ediyor studyolarina. taciz tecavuz ne ararsan var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ne kadar çok şey biliyorsunuz ya. parası yok filan. adamlar düşünmese bir çözüm düşünmese o haberler çıkarmı. take-two ea veya ubisoft söylentisini ben mi çıkarttım.

eğer bir düşünceleri varsa da hem battelfield gibi bir cevap hemde fifa gibi bir koz ellerine geçirmiş olurlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.