Şimdi Ara

SONY: a3000 ... İLK AYNASIZ-SLR ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony SLT sistemi bıraktıktan sonra ilk aynasız -SLR olarak a79 haberleriyle gündeme gelmişti...

ancak ilk aynasız-SLR olarak "a3000" modelini üretti...
    dikkatimi çeken husus, like sınıfı sony hx 300 ile gövde/body benzerliği...
    http://www.dpreview.com/previews/sony-alpha-a3000

SONY: a3000 ... İLK AYNASIZ-SLR ... SONY: a3000 ... İLK AYNASIZ-SLR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 30 Nisan 2016; 18:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

sony SLT sistemi bıraktıktan sonra ilk aynasız -SLR olarak a79 haberleriyle gündeme gelmişti...

Aynasız SLR yerine SLR görünümlü aynasız demenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Malum, SLR "Single Lens Reflex" (tek lensli yansımalı) makine olduğu için, ayna olmak zorunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

sony SLT sistemi bıraktıktan sonra ilk aynasız -SLR olarak a79 haberleriyle gündeme gelmişti...

Aynasız SLR yerine SLR görünümlü aynasız demenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Malum, SLR "Single Lens Reflex" (tek lensli yansımalı) makine olduğu için, ayna olmak zorunda.

"SLR görünümlü aynasız"...doğrudur, farkındayım...

ancak ismi kısa tutmak için "aynasız-slr" demeyi tercih ettim...
    zamanla (önceki seri SLT benzeri) daha kısa bir terim üretilir sanırım...

• sağdaki canonlara çok benzemiş
  • Nex sahibi olarak bu makineyi salt gövde bulabilirsem mükemmel bir yedek gövde olacaktır. Buna 18-55 lensi takarım, nex-5n de de 50mm veya 55-210 olur, mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Nex sahibi olarak bu makineyi salt gövde bulabilirsem mükemmel bir yedek gövde olacaktır. Buna 18-55 lensi takarım, nex-5n de de 50mm veya 55-210 olur, mis gibi.

maalesef gövde olarak getirmiyorlar ne hikmetse, ama üzerindeki lensi çok rahat bir şekilde satabilirsiniz, 1650 lensi olup da 1855 lense geçmek isteyen bir çok nex kullanıcısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Nex sahibi olarak bu makineyi salt gövde bulabilirsem mükemmel bir yedek gövde olacaktır. Buna 18-55 lensi takarım, nex-5n de de 50mm veya 55-210 olur, mis gibi.

maalesef gövde olarak getirmiyorlar ne hikmetse, ama üzerindeki lensi çok rahat bir şekilde satabilirsiniz, 1650 lensi olup da 1855 lense geçmek isteyen bir çok nex kullanıcısı var

Elbette satılır hocam ama yurt dışında 300 dolar etiketi olan bu kit lensi burada satıyorum desem 300 tl ancak önerirler (ki 300 tl ilan verip satamayanlar var). Öyle olunca da en iyi ihtimalle 800 TL'ye gelen A3000 gövdesinin cazibesi kalmaz. Yurt dışına gidip gelen arkadaşları beklemek bile daha cazip olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında bu makine 400$ her halukarde beklemekte fayda var, o zaman kit lensini hediye bile etseniz yeridir :)
  • sony'nin asıl devrimi bu: a7...full frame...

SONY: a3000 ... İLK AYNASIZ-SLR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 3 Kasım 2013; 13:57:29 >
  • Sony A3000 ile ilgili bir konu başlığı var mıdır?
  • geçen hafta mediamarktta fiyat 799'a düştü ve sonunda tükendi, alanlar şanslı...
  • Temmuz başında 699 TL sına alanlar olmuş, ama nereden bilmiyorum.
  • mediamark da hala ayni fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mediamark internet sitesi üzerinden canon sx600hs aldım koruma jelatini açık geldi.İade edip sony a3000 aldım ondada en az 15 e yakın ölü piksel çıktı sensöründe fiyat ucuz diye hemen almayın aynı ürün mağazasında 1000 TL gelen ürünlerde mutlaka ölü piksel kontrolü yapın elde kalan teşhir iade edilmiş ürünleri gönderebilirler
  • iade gönderdim daha sonuçlanmadı en iyi alışveriş mağazan görüp almaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.