< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 2 Ekim 2006; 9:12:39 > |
|
Teknolojide özellik hiçbir şeydir ama kalite her şeydir. Tıpkı insanlar gibi. 1.80 boyunda, 60 kg ağırlığında yeşil gözlü, sarışınve genç özelliklerinde pek çok insan vardır ama içlerinde sadece kaliteli olanları iyi insanlardır.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

) canon ve nikondan başka bir fotoğraf makinesi alırsan çok memnun kalabileceğini sanmıyorum inanmıyorsan diğer arkadaşlarımızın yorumlarına da başvurabilir görüşlerini alabilir onların düşünceleri ve yorumlarından yola çıkarak fotoğraf makinesi satın alabilirsin saygılar.
).Yani hp bu konuda çok iddalı bir marka değil, demişsin banyo kapkaranlıktı falan diye de mesela tam hatırlamıyorum sanırım FZ7'deydi flaş menzili 8 metre, 10 meternin üstüne çıkanlar da var.Zoom olayı artık 3x satndart.Yine panasonic FZ7'de mesela extra zoom ile 16.5x optik zoom var, 594mm ediyor bu da.Oysa sendeki hangi model bilmiyorum tam ama en fazla 108 mm falan.Yani daha yeni başlıyorsun, ben çalışarak değil görerek öğrendim hep.benim de hiç makinem olmadı daha, S40 da benim değil zaten ama hep bende kalıyor.Ancak ben de almayı düşünüyorum yakın zamanda, canon şüpesiz bu konuda lider, iç mekan ve gece fotoğarfalrında özellikle ama zoom ihtiyacından dolayı ve de boyut yüzünden TZ1'e yönelmiştim, manuel değil o da.Yani ben alamaıyorum açıkçası, çünkü istediğim gibi yok yok yok.Sen de HP almışın yeni hayırlı olsun ama da HP, özellikle orta ve alt sınıfta tartışmasız lider olan canonla yarışabilecek bir firam değil, ve de henüz öyle bir şey de duyurmadı.Kesinlikle marka fanatikliğim yok dediğim gibi sahip de değili