Şimdi Ara

SONY A-864 İNCELEMESİ S-MASTER MX ÜSTÜN SES KALİTESİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
18.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • inistanbul İ kullanıcısına yanıt
    Size bir sorum olacak,
    Bir iki hafta önce Sony NWZ A15 aldım ama ses kalitesinden hiç memnun kalmadım. Hatta biraz daha abartarak kötü bile diyebilirim. O yüzden %25 zararla geri iade edeceğim. Sony NWZ A864'ün ses kalitesinin ise yine bu forumda çok iyi olduğu söyleniliyor. Yalnız A864'ün ses geliştiricileri A15'inkiyle aynı. 5 - 6 tane ses seçeneği var. Hepsini seçemiyorsun tabii, 2'sini seçsen diğerlerini seçemiyorsun-donuyor mesela. A864 alacağım ama ondan da çekiniyorum ya aynı çıkarsa diye.
    Forumda birisinin çok iyi dediği ses kalitesine diğeri tam zıt bir şekilde çok kötü diyor. BU NASIL OLUYOR? Mesela çoğu kişinin beğendiği A15'in ses kalitesini berbat buldum ben. Hatta çok kötü. İyi bir müzik dinleyicisiyim, gerçekten, terimlerden anlamam ama iyiyim yani. Asıl soruma gelecek olursak Philips'in Gogear Vibe'ın ses kalitesi bence gayet iyi tek sorunu ses çıkışının az olması. Bu yüzden A15 alırken onu attım ama pişman oldum. 5,6 yıl önce elime markasını duymadığım bir kaç kulaklık geçmişti aralıklarla. Onların ses kalitesi diğer markalı ürünlere göre çoook daha iyiydi mesela ama sonra onları ne yaptım hatırlamıyorum. Hatta o kulaklıkları ilk elime alırken aşağılamış en iyisinin markalı olanlarının olduklarını zannetmiştim ama öyle değilmiş!
    Bunları niye yazıyorum? Kafam çok karışık yani. Sennheseri ve İE800'ü biliyorum mesela. Çok iyi bir kulaklık markası ama... MP3 Çalarda en iyi hangisi? Mesela şöyle bir video var YouTube'da:https://www.youtube.com/watch?v=8y5hcBbjpAU En iyisi bunlar mıdır, gerçi bunları alacak param yok, olsa bile Türkiye'de satılmıyorlar.
    Kafam çok karışık. Kime soracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Bir şey daha: Acaba mp3 çalar, kulaklık gibi bu işleri en iyi kimler bilir? Yani soruyorum öyle lazım olur diye, yoksa siz cevaplayın yine... @inistanbul




  • Ses kalitesini neye gore beğenmediğini soylerseniz belki yardımcı olan çıkabilir. basları boguktu, tizleri torpuluydu vb şeyler yazarsanız daha açıklayıcı olur. belki kayıt kalitesi kötü parçalarla dinliyosunuz? sony mp3 lerinden sesi kötü olan görmedim henuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bana mı seslendiniz :)
  • inistanbul İ kullanıcısına yanıt
    Ah, evet! Philips GoGear Spark 4GB vardı benim bi' ara. Fullsound ses özelliği vardı, ses gayet temizdi. Sonra attım gitti. Bir kaç gün önce Sony NWZ A15 aldım, ses kalitesi bana çok kötü geldi. %25 eksikle iade ettim. Şimdi Spark'ı arıyorum ama hiçbir yerde yok maalesef. Sennheiser HD202 aldım ama... Philips SHL 3000'in ses kalitesi bana daha iyi geldi.
    Yıllar önce de bir yerden bir kulaklık almıştım. Öyle pek de duyulmamış bir marka ama sesi bayağı güzeldi.
    Türkiye'de ürün yelpazesi çok dar maalesef. Ne yapacağımı bilmiyorum.
    İpod Nano 6. Nesil nasıl sizce? Gogear spark gibi mi ses kalitesi?
    Yani kısıtlı bir bütçe olduğu için ve hiç yurtdışına çıkmadığım için 100 küsür mp3 çalar deneyemedim maalesef. Ne yapacağımı bilmiyorum! Ne alacağımı bilmiyorum!
  • chemisttr C kullanıcısına yanıt
    Bassları hiç iyi değildi. Yani ses canlı gibi değildi. GoGear Spark 4GB'ın ses kalitesi güzeldi desem, Gogear'ı NWZA15 ile kıyasladım desem bir fikir verir mi size?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ym_scientist

    Bassları hiç iyi değildi. Yani ses canlı gibi değildi. GoGear Spark 4GB'ın ses kalitesi güzeldi desem, Gogear'ı NWZA15 ile kıyasladım desem bir fikir verir mi size?

    Sansa Clip Plus I Denemenizi tavsiye ederim sanalpazar da satıcıları mevcut..
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    Mrb darkchild baya zaman geçmiş ama yinede sormak istedim A864 kulaklığı sizde hâlâ mevcut mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok onu elden çıakrılı baya oldu maalesef... :)
  • Teşekkür ederim Darkchild.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.