Şimdi Ara

Sony 55 xf 9005 light bleeding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv yi aldım. DÜn krulumu yapıldı. Gündüz hiç bişi yoktu. Pixel testi felan kurulumda yapıldı. Alşam karanlıkta farkettim ki ekran siyahken eksanın 4 yönünden de merkeze doğru beyaz dalga var. İnternette biraz araştırdım bu olya light bleeding yazılmış. Kendi tv min resm olmamakla birlikte nasıl olduğuna dair örnek resim ekliyorum. Bu tv yi kullanıp bu durumu yaşayan var mıdır? Garanti için ne gibi bir işlem yapmalıyım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sabah kalktım tekrar kontrol ettim. Gün ışığında belli olmuyor. ama gece karanlıkta siyah sahnelerde var. Daha çok bir sahneden başka bir sahneye geçerken var. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Sony çağrı merkezi resim istedi dün aşağıdaki resmi çekmiştim . Gönderdim haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turom -- 15 Ağustos 2018; 15:39:22 >

• ışık sızması var. Vay arkadaş 7000tl para veriyorsun olaya bak. Servis çağırın muhtemelen değiştirirler yada servise alırlar.Tv izlerken sorun olmuyorsa pekte dert etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :(

Olamaz... Benim TV de dün geldi ama en yakın servis 150km uzakta olduğu için kurulum cumartesi yapılacak. Kronik sorun olabilir mi acaba. Kutu açılmadan iade mi etsem bilemedim. XE90 eski versiyon olmasına rağmen daha pahalı belki stok kalmadığındandır belki de daha iyiydi.

• Hellmania H kullanıcısına yanıt
    Kurulum bana gündüz yapıldı. herhangi bir sorun yoktu. Akşamları menü geçişlerinde yukardaki görüntü var tv de. Biraz can sıkıcı malesef.
  • Bu nasıl direct led yahu? Aynı edge led paneller gibi. Bendeki xd9305 bile bu kadar değildi. Internetten aldıysanız iade edin direk. Sony servisi bunu asla sorun olarak görmez. Umarım dediğim gibi olmaz. Geçmiş olsun.

• umarım iadede sıkıntı yaşamam. iade etmeyi düşünüyorum bende
  • Iade ederseniz oled alın böyle sorunlarla karşılaşmayın.

55B7 yada 55C7 bulursanız kaçırmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung 65 js9000
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar ara boşta bırakma yoksa unutuyorlar, değişecek yada sıfırı verilecek yada hiç uğraşmayıp iade et

• Bildiğin gece lambası olmuş LED'panellere para vermeyin bu kadar diyoruz bu nedir
  • Fotoğraf için sağol bu tv yi almaktan vazgeçtim

• Servis geldi mi ? Değiştirdiler mi?

• Sony işin cılkını çıkardı bu nası xf 9005 tv yuhh artık diyorum yaa 2018 serisi resmen çöp adam akıllı tasarımda yok derin siyahlar da

Geçen senenin xe9005 tv si mediamarkta 5700 TL verdiler almadım teşhir ürün diye siyahlar inanılmaz güzeldi 4k las vegas videosu vardı görmeniz lazım

Ben mecbur 49xf8577 VA panel tv yi alıcam sadece mediamarkt ta var inşallah böyle saçma sapan problemler yaşamam.

• turom kullanıcısına yanıt
    Merhaba sonuç ne oldu servis tutumu vs bilgi verebilirmisiniz

• Ya yapmayın inanmayın böyle şeylere. Hiç olabilir mi böyle bir saçmalık? TV'nin ekranına bakarsanız ekranda beyaz fon var şu an için. Kusura bakmasın ama ben bu konuyu açan arkadaşın sony antipatisi olduğunu düşünüyorum. Ekranı hasar almış bir TV'ye benziyor bana kalırsa... Dikkat ederseniz Ekranın ortası daha koyu dışa doğru renkler açılıyor. bana kalırsa bu arkadaş TV'yi düşürmüş ve aklınca bizi uyutup bu konuyu bize yutturmaya çalışıyor. Geçen hafta aynı TV'den bende aldım. Bu tip bir ışık sızması kesinlikle yok. Yukarıda bir arkadaşta yazmış zaten Direk LED olan normal bir TV'de böyle birşeyin olması imkansız. Ancak dediğim gibi darbe almış ya da arızalanmış bir TV bu. Bu konuyu bende bizzat inceleyeceğim. Eğer arkadaşın dedikleri doğru değilse SONY merkeze bu arkadaşa yaptığı karalamadan dolayı mahkeme açmalarını isteyeceğim... Son olarak bu arkadaş için şunu diyebilirim buraya bu konuyu açtıktan sonra bir daha yazmaması, Buraya uğrayıp açıklama yapmaması da biraz garip geldi bana.

• Hakan.Can H kullanıcısına yanıt
    TV yi kullanıyorum. Menü geçişindeki durağanlık hariç bir sorunu yok. Normal TV kanalı izlemek biraz sıkıntılı. Kanalları kendi güncellemiyor sanırım. Frekanslar değişindce kanalalr yenilenmiyor. Servis daha öncede dediğim gibi bu sorunu hata olarak değerlendirmedi. Ana itibariyle TVden memnunum
  • errandboy E kullanıcısına yanıt
    Antipatim yok severek kullanıyorum. Ama görüntü olmayan yerlerde donduğu zaman felan görüntü aynen öyle. Ama film yada dizi izlerken görüntü kalitesi çok güzel. Bazen TV ye açma kapama tuşundan reset atmama gerekiyor. Şu anki yegane sıkıntım bu. Birde TV kanal geçişi biraz ağır ama çok tv seyretmiyorum. Daha öncede yazdım kanalların frekansı değişiyor. Ama tv update etmiyor. Belki ayarı vardır ben bilmiyorumdur.
  • local dimming özelliğiniz kapalı olabilir mi hocam? ayrıca led tv lerde bleeding sorunu olmayan yoktur bizler sadece en az olanını yakalamaya çalışıyoruz.muhtemelen de servis bu goruntu için normaldir seklinde bir dönüş yapmıştır size?

tv nin local dimming özelliği acık mı degıl mı bakar mısınız? biz de bilgilenelim.
  • Bende aldım kullanıyorum tv dışı uygulamadan tv dönünce yotube olabilir bazen kanal degiştirme çalışmıyor ses açma kısma vs herşey çalıştıgı halde kanal geçişi kitleniyor bazen yeniden başlatmak gerekiyor.. uyuz bir durum
  • İyi günler Doğubankbilişim den aldığım XF9005 model TV bugün kargo getirdi servis te yarın kuracak inşallah. Teşhir ürünü olmasından kkrkuyorum açıkçası servis geldiğinde önerileriniz nekerdir?

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    hocam local dimming özelliğinin açık olup olmadığına nerden bakıyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.