Şimdi Ara

SONY 40V3000 mi? Yoksa 40W3000 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SONY'nin iki modeli arasında tereddütte kaldım.

40V3000 --> piyasa fiyatı 3000 YTL + KDV
    40W3000 --> piyasa fiyatı 4000 YTL + KDV

Bu civarlarda geziyor.

Aralarındaki en büyük fark 40W3000'de 10bit, x.v Colour ve Bravia Engine EX özelliklerinin olması.

Bu hafta sonuna özel olarak 40V3000 için 12 ay taksitle KDV dahil 3000 YTL gibi bir fiyat buldum.

Sizce biraz daha bekleyip fiyatlar düşünce 40W3000'mi alayım yoksa bu fiyat şu anda iyi 12 taksitle 40V3000'mi alayım?

10bit, x.v Colour ve Bravia Engine EX özellikleri gerçekten beklemeye değer mi?

Şu amaçlar için kullanacağım
    1- PS3 bağlanacak
    2- PC bağlanacka ve 1920 x 1080 PC sinyal algılama SONY'nin en büyük özelliklerinden bir tanesi.
    3- Tabiki DVD + Uydu için ekran olarak kullanılacak :)

Şimdiden çok tşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli-prof -- 22 Mart 2008; 12:00:33 >

• Bu sorunun en iyi cevabı iki ürünü yanyana görerek karar verebilirsiniz çünkü güzellik göreceli
    bir kavramdır fakat ben daha evvel ikisinide yanyana görmüş biri olarak izlenimlerimi paylaşmam
    gerekirse bence bu iki cihaz arasında gözle görülür kasa tararımı farkından başka öyle büyük bir
    durum yok bence fiyat farkı göz önüne alındığında mutlaka Sony KDL-40V3000 almalısın paranın
    cebinde kalmasın mantığında
  • Arkadaşım birde hangi tür televizyon yayınlarını izleyeceksin ona karar vermelisin. Yani SD veya HD. Eğer tercihin SD ise W bile yetmez, gidip X serisine bakmalısın. Yok HD ise V fazla bile gelir. Buna bir karar ver ve paranı boş yere kullanmayacağın/farkını farkedemeyeceğin ek teknolojilere harcama.

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"
  • Bende aynı ikilem içindeydim. Bir hafta önce senin bulduğun fiyattan 40V3000 buldum. W ile V serisini HD yayında karşılaştırdım. Açıkçası benim gözüm hd yayında iki televizyon arasında pek bir fark algılmadı. Bende bana göre fiyat performans oranı daha iyi olan 40V3000'i aldım.

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"
  • bence 40v3000 al arasında farklar var tabi ama ben olsam v3000 alırdım aradaki parayla başka bir cihaz alırım.
    görüntüde bariz bir fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oled TV mi Nanocell TV mi ?
    7 yıl önce açıldı
    sony mi pioneer mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.