Bildirim
sony 40bx420 lcd tv ps3 için uygun mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu yardım eden... -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliemrah
yokmu yardım eden...
dostum bu soyledıgın modelın 40'' baktım 1400tl civari ve 50hz lcd tv bahsettigin bu iş icin nekadar para harcamayı dusunuyosun butcenı soyle ona gore yardımcı olalım.dusundugun model eskı oldugu ıcın ve kullananı olmadıgı ıcın cevap alamamıssın sanırım.1400tl cıvarı bence bu paralara 100hz ve led tv alabilirsin.hatta bıraz daha zorlarsa 3d bıle olabılır2000tl ye 3d led tv ler var.ama tabi ben 3d istemiyorum dersen o baska ps3 te kullanıcakmıssın 3d oyunlar ıcın dedım yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: sagokhan35
quote:
yokmu yardım eden...
dostum bu soyledıgın modelın 40'' baktım 1400tl civari ve 50hz lcd tv bahsettigin bu iş icin nekadar para harcamayı dusunuyosun butcenı soyle ona gore yardımcı olalım.dusundugun model eskı oldugu ıcın ve kullananı olmadıgı ıcın cevap alamamıssın sanırım.1400tl cıvarı bence bu paralara 100hz ve led tv alabilirsin.hatta bıraz daha zorlarsa 3d bıle olabılır2000tl ye 3d led tv ler var.ama tabi ben 3d istemiyorum dersen o baska ps3 te kullanıcakmıssın 3d oyunlar ıcın dedım yani.
bütcem 1500 tl.gerçi bu fiyata iyi bir led bulabilirmiyim onu bilmiyorum.benim için 3d olayı önemli değil.daha çok oyunlarda görüntü kalitesi iyi olması önemli.samsung tvleri önermiyolar input lag vs. sorunu varmış.ya sony yada lg önerebilirmisiniz.
-
32ex720 ve 32lw4500 ikisinden biri çok rahat işini görür + led tv + 3d var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kadir59
32ex720 ve 32lw4500 ikisinden biri çok rahat işini görür + led tv + 3d var.
42lv3550 markası nasıl -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kadir59
32ex720 ve 32lw4500 ikisinden biri çok rahat işini görür + led tv + 3d var.
42lv3550 markası nasıl
ben 32lw4500 kullanıyorum oyun performansı ve 3d performansından çok memnunum diğerlerini bilemeyeceğim.. -
eger hic 3d olmasın dıyorsanda 40'' düsünebilirsin.lg 40lv4500 var 400hz ben birebir denemedim görmedim.sd yayınlarda ıyı degıl dıyorlar lg icin oyun icin ise sony ve philips oneriyorlar tabı bu modelden modele degısır birebir deneyimim olmadıgı ıcın model oneremıycem butcene gore bak dene ve all. -
philips in tepkime süreleri daha düşük oluyor diyorlar.sonynin tepkime süreleri philipse göre daha düşük.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X