Bildirim
Sony 2.el oyun icin Xboxa videolu gönderme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sesli güldüm. -
MÜKEMMEL
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu burada açmanın anlamı yok amacın ortamı germek ise başka yerde dene bunu. -
Hocam bu bir röportaj,ortami germek ? ne alaka hic prensibim olmayan bir davranistir bu hem yasim hemde karekterim geregi
hocam cok fazla ciddiye almayin bu tip makaleleri bu bir video,ben yeterince xbox one ile bir cok konu actim yani bir fan degilim ki bu video butun yabanci sitelerin xbox one bölümündede var.
Takilmayin böyle seylere amac ortami germek degil zaten ortada gerilecek bir videoada yayinlamadim saygilar... -
ehehegh fena fail durumda ms -
simdi anladim gelen mesajlardan yani bu haber ps4 fanlarini sevindrecek xbox fanlarini kizdiracak anlamindami söyledin ?
Birak hocam kim ne isterse yazsin bu kadar sIkI fan olmaya lüzüm yok burasi bir form böyle seyleri coktan asmamiz lazim millet nelerle ugrasiyor yapmayin allahinizi severseniz acik görüslü olalim biraz -
Gayet güzel ve hoş bir gönderme
Teşekkürler.. -
Hani YouTube'da zorno videolar yoktu -
Adamlar iyi cevap vermiş Microsoft'a. -
İyi gönderme olmuş. Helal Sony. -
Harbiden helal olsun Sony'e ,sırf bu yüzden binlerce kişi kaybedecek ms kesin geri vites yapacaklar ama. -
ms in e3 te geri vites yapması lazımdı artık ne yapabilir -
Bu saatten sonra geri vites falan olmaz o is bitti..eger olursa acayip rezil olur ms..ancak bedava oyun gold vs ile bir nevi kurtarabilir ama zor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video herkese açık olmamalıydı üyelik istemeliydi +18 sonuçta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ozaman anlaşalım bi tane ps4 oyunu alıp herkeze dağıtalım bitiren başkasına yollasın para vermeyiz sonuçta -
xbox 360 ilk çıktığında online paralı ps3 te bedavaydı. sonuçta büyük çoğunluk gene paralı online sistem olan live ı tercih etti. şimdi ps4 te 2. el oyun bedava xbox one da paralı. tıpkı psn ve live gibi. ama insanlar gene para ödemeyi tercih edecektir. parası çok olan bir kitle var ve microsoft bu kesimden nasıl para kazanacağını çok iyi biliyor. sony bu sistemi ilerde ps4 e getirecektir. -
Microsoft büyük bir hata yaptı Sony de bunu iyi değerlendirdi de benim anlamadığım hala Xbox One'ı savunanlar onları zerre düşünmeyen ikinci el oyun piyasasını bitiren bir konsolun neresini savunuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Microsoft büyük bir hata yaptı Sony de bunu iyi değerlendirdi de benim anlamadığım hala Xbox One'ı savunanlar onları zerre düşünmeyen ikinci el oyun piyasasını bitiren bir konsolun neresini savunuyor.
Hocam sony acaba taraftara mı oynadı dün gece? Bölüm sonu canavarına bir bakın derim -
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Microsoft büyük bir hata yaptı Sony de bunu iyi değerlendirdi de benim anlamadığım hala Xbox One'ı savunanlar onları zerre düşünmeyen ikinci el oyun piyasasını bitiren bir konsolun neresini savunuyor.
Hocam sony acaba taraftara mı oynadı dün gece? Bölüm sonu canavarına bir bakın derim
bence de biraz taraftara oynama olmakla birlikte bence sony nin de yapacağı pek bir şey yok 3.parti firmalarda.sonuçta exc. oyunlarda drm söz konusu değil.
Benzer içerikler
- xbox prime
- xbox çocuk oyunları
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- gta 4 hileleri
- xbox el konsolu
- oyuncu kulaklığı önerisi
- xbox series x ne zaman çıktı
- skyrim 6 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X