Şimdi Ara

Sonus Faber Venere 3.0 kullanan ver mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonus Faber Venere 3.0 için 12.300 TL fiyat aldım.
    Bu modeli tavsiye ettiler bir amfi gerekiyor tabiki onu da hoparlörü seçtikten sonra bakacağım.
    Bu model hi-fi mi yoksa hi-end sınıfına mı giriyor ?
    Bu fiyatlarda daha iy ibir model var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

Mrb;
    Sonus Faber Venere 3.0 için 12.300 TL fiyat aldım.
    Bu modeli tavsiye ettiler bir amfi gerekiyor tabiki onu da hoparlörü seçtikten sonra bakacağım.
    Bu model hi-fi mi yoksa hi-end sınıfına mı giriyor ?
    Bu fiyatlarda daha iy ibir model var mıdır ?

aldığınız fiyat zaten liste fiyatı ve sonus faberin en alt modeli bence ikinci el bakın ve en az enaz cremona bakın düet audio da ve audiophile.org de ikinci elde var 5000 Euro fiyatı var bu alacağınız ürünle kıyas bile kabul etmez
  • Bende Eray gibi düşünüyorum daha mantikli secenekler cikabilir ikinci elde vs..Ayrica Sonus Faberin italya disinda yani Çinde üretilen ilk modeli venere. Yine de denemek gerek tabii önyargili olmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunu da italya sandım. Çinde üretimse biraz düşünmek lazım.

Peki ya daha ucuz olan Polk Audio'lar nasıl ?
    TSX550T için 3000 TL fiyat aldım. Bunu satıcı tavsiye etti.
    Ama kaliteli bir sistem olsun istiyorum. Acaba iyi midir ?

İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Bir çift stero takım alacağım müzik dinlemek için.
  • quote:

ben bunu da italya sandım. Çinde üretimse biraz düşünmek lazım.

İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Bir çift stero takım alacağım müzik dinlemek için.

Hayda ustat senin kafan baya karışmış bira duşun oyle hareket et söylediğin iki urun cok ama cok farklı segmentler

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Hayda ustat senin kafan baya karışmış bira duşun oyle hareket et söylediğin iki urun cok ama cok farklı segmentler

Ewet çok karışık. Yeni başlıyorum ve kararsızım.
    DAC + Amfi + Bir çift kolon hoparlör dahil 20 000 TL bütçe ayırdım.
    Sistem sadece müzik dinlemek için kullanılacak.
    Bilgisayardan müzik dinleyeceğim için DAC şart.
    Her tarz müzik dinleyeceğim. Sesin yüksekliği çok önemli değil ama ses kalitesi çok önemli.

• Bence de cremona m i dinleyin. Çok iyi ürün. Kalan parayla nasıl bir mfi alınabilir araştırmak lazım ama ben olsam önceliği hoparlöre verir cremonaları dinler beğenşrsem de alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Her tarz müzik dinleyeceğim. Sesin yüksekliği çok önemli değil ama ses kalitesi çok önemli.

O bütçeye çıkınca hic uğraşmayın. Polk la falan. Hifi ısını geçin hi end cihazlar alın 20000 veren 30000 da verir 5 yıl sizi rahat götürecek al satla uğraş mak dan da kurtaracak. Bir sistemle ısı çözün yazdığım cihazları iyi okuyun ne demek istediğimi anlarsınız

Asr emiter 1 alın. 5000 Euro. Lotusaudio da her zaman ikinci el olur 13000 tl ediyor.

Hoparlör olarak. Da. Exterm audio da dynaudio saphir vardı 7000 USD falan 14000 tl falan birde dac alın tamam 30000 e sizi cok mutlu eder. Hoparlör olarak sonus faber faber cremona m alın Yada Wilson sofia 2 alın hepsini dinleyip karar verin hepsi farklı tadlar

Ama polk dalı monitor audio paradigm derseniz coooook alır satarsınız

• cremona M için bir çiftinin liste fiyatı 25 000 TL
    Bu tutar çok fazla benim için.
  • quote:

cremona M için bir çiftinin liste fiyatı 25 000 TL
    Bu tutar çok fazla benim için.

Sıfır neden alacaksınız ki ikinci el alin

• Temiz ikinci el nerden bulabilirim ki böyle bir ürünü alan kolay kolay satmaz.
  • ASR Amiter'e de baktım. Amfi konusundada tecrübem yoktur.
    Lambalı tipler daha iyi değil mi ?
  • quote:

Rcf 4Pro 6001a veya Rcf Tt45-Sma + Rcf Tts18-a tavsiye ederim. Bu fiyata yapılabilecek en iyi kombinasyonlardan biridir. Rcf dinlemeden karar vermeyin.
  • http://www.mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=10&ID=20876&arc=0

http://www.mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=10&ID=21444&arc=0

Ikiside guZel ama ben bu paralara almam bu hoparlör u. Muhak kak ciddi pazarlikla evdeki mobilyanıza hangisi uyarsa gidin bakın temiz se dinleyip alın

Asr işine gelince bi araştırın isterseniz. Lambali daha iyi diye birşey yok zevk ve tad ve alıcaginiz hoparlöre gire değişir. Sonus faber le lambalilar guZel olur

Lambali alicaksaniz master sound 845 compact alın a class bir makine. Ha bütçe yoksa jadis orcestra alın ab class gördüğüm. Kadarı ile bu ısı hic bilmiyor sunuz ve cevreniz hic yok bu nedenle dikkatli ve yavaş karar verin

Burda tum ürünlerwww.audiophile.org de satılır

Bu pazarda sıfır cihaz satışında 12 firma falan var büyük
    Audiogen
    Taftaudio
    Blmuzik
    Actuel power
    Duet audio
    Timpani
    Lotusaudio
    Can hifi
    Mavi hifi
    Camaros audio
    Creamaudio
    Exterm audio

Bu firmaların Internet siteleri var ve mağazaları var ikinci el cok iyi cihazlar da oluyor. Buralardan alışveriş yaparsanız dolandirilma gibi bir durum da olmaz hepsi birbirinden kıymetli insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 12 Kasım 2013; 0:35:43 >

• Bu tarz yuksek butce ile yola yeni cikiyor olan ve hobiye yeni baslayan kullanici tipleri maalesef en tehlikeli kullanici tipleri bence.. Dogru kombinasyonu yapabilma sanslari cok az ya tecrubesizlikten dolayi yanlis secimler yaparak hobiden soguyorlar ya bir firma tarafindan yanlis markalara/modellere dogru cekiliyorlar ya da kararsizliklar icinde bogulup hic adim atamiyorlar..

Bir kere ne olursa olsun iyi kotu ayirt etmeden dinleyebildiginiz kadar cok marka model dinlenilmeli bu dinletiler bitince az cok bazilari sizde iz birakacaktir bazilarini da kafadan eleyeceksiniz boylece ne tur hoparlorlerden hoslandiginizi anlayabileceksiniz.. Bunu yapmadan bence bu işlere girişmeyin derim

• Sn. Azazel85,

Oneriler hic fena degil. Ben size bu ise girisirseniz on sene sonraki tecrube ve zevkiniz ile kuracaginiz sistemi soyleyeyim. Extreme Audio ya gidiyorsunuz, odanizin buyuklugune uygun bir aktif atc aliyorsunuz. Aktif hoparlor guc amfisi icinde olan hoparlor. Kalan butceniz ilede ses kontrolu olan ve ihtiyacinizi karsilayacak adette giris olan bir dac aliyorsunuz. Bugun icin size benchmark dac2 pre oneririm(blmuzik), son noktanizda msb analog dac olur(lotus concept). Hoarlor icin odaniza uygun ne alirsiniz bilemiyorum bu sebeple fiyat icin bir sey diyemiyorum. Bencmark dac2 2k usd seviyesinde olmali, benchmark dac ta alabilirsiniz hd sinin ikinci eli, odyofil.org sitesinde vardi. Msb dac 7k usd den basliyor. Bu yazdiklarimdan daha uygun ve iyisini bu butce ile yapamazsiniz. Benim tek ve yegane onerim budur size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Rcf 4Pro 6001a veya Rcf Tt45-Sma + Rcf Tts18-a tavsiye ederim. Bu fiyata yapılabilecek en iyi kombinasyonlardan biridir. Rcf dinlemeden karar vermeyin.

Ustat stereo sistem kurucak arkadas düğün salonu degil sanki bi yanlis anlaşılma var gibi

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Aslında mantıklı. Mahalledeki düğünlerden sistemin parası çıkar
  • Ben de bir daha evlenir sem ki imkansız focal le yapicam düğünü

• Düğün yapmak gibi bi beklentim yoktur.
    Keşke ist'den ayrılmadan önce demoları gidip dinleseydim. Sadece Klipsch ile 30 saniyelik bir dinlemenin ardından hi-fi veya hi-end bir sisteme karar verdim.
    Focal markasını da tavsiye eden çok var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.