Şimdi Ara

Sonunda Porsche VW'yi satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Porsche has announced they have acquired a further 4.89 percent of the Volkswagen ordinary shares today, confirming a controlling majority of which VW now becomes a subsidiary of Porsche Automobil Holding SE.

Dr. Wendelin Wiedeking, Chief Executive Officer of Porsche, said: “Our goal continues to be to increase our stake in Volkswagen to more than 50 per cent. Today’s step is a further milestone along this road.” He added: “We look forward to continuing and intensifying our cooperation with the Managing Board of Volkswagen, which is based on a spirit of mutual trust, and are hoping for a quick resolution of the conflict between the employee representatives of Porsche and VW.”

Simultaneously, as requirement by German law, Porsche is obligated to make a compulsory offer for VW subsidiary, Audi AG. Dr. Wiedeking commented: “We regard Audi as an integral part of the Volkswagen group and have no interest in removing the company from the group structure.”

http://www.worldcarfans.com/9080916.012/porsche-now-controls-vw

• Peki şimdi isim VW Group (VW AG) olarakmı kalacak yoksa değişecekmi

Buna ilişikin birşeye rastlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Peki şimdi isim VW Group (VW AG) olarakmı kalacak yoksa değişecekmi

Artık VW grup porsche'nin kontrolü altında
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

quote:

Peki şimdi isim VW Group (VW AG) olarakmı kalacak yoksa değişecekmi

Artık VW grup porsche'nin kontrolü altında

Anladım

Peki Bu oluşumla birlikte yeni bir isim verilirmi yoksa porsche imajı bozmamak için vw grupu hiç bir zaman kendi ile aynı grupta göstermezmi?
  • Vallahi iftardan yeni kalktık.Jeandan type-r'da yanımda Adamlar hisseleri almış.Akarı kokarı da yok
  • quote:

Vallahi iftardan yeni kalktık.Jeandan type-r'da yanımda Adamlar hisseleri almış.Akarı kokarı da yok

Candan taypar almadı dimi daha
  • %4,98 i değil mi ya o ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satın aldı yerine hissesini arttırdı daha iyi bir başlık olur...
  • Bunlar zaten birleşmemiş miydi?
  • quote:

quote:

Vallahi iftardan yeni kalktık.Jeandan type-r'da yanımda Adamlar hisseleri almış.Akarı kokarı da yok

candanın tayparı var canım hemde 30 tane

http://forum.donanimhaber.com/m_25742098/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 16 Eylül 2008; 22:15:06 >

• quote:

quote:

Yok light type-r var(1.6 motorlusu )

• porse volkwagenin anca bahce kapısını satın alır porse kucuk bir firmadır benim bildigim volkwagen porseyi satın aldı
  • bence bu ab yasalarının arkasından dolanmak için yapılmış muvazaalı bir işlem.
  • Helal olsun sana helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoodRunsCoLD -- 17 Eylül 2008; 12:23:28 >
  • vw zaten doğuştan porsche dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottocu -- 17 Eylül 2008; 1:37:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

porse volkwagenin anca bahce kapısını satın alır porse kucuk bir firmadır benim bildigim volkwagen porseyi satın aldı

Demek ki bilmiyormuşsun

Porsche'un hissesi %35,14'e yükselmiş durumda ve bu oran Porsche'yi sadece VW'nin en büyük hissedarı yapmakla kalmıyor, aynı zamanda pratikte tek başına karar yetkisi sağlıyormuş. Nasıl oluyor derseniz; VW'nin yıllık toplantılarında genellikle toplam oy hakkının %60'lık kısmı temsil edildiği için (ona karşılık gelecek kadar katılım oluyormuş) Porsche %35 küsür hissesi ile genel kurulda %51'in üzerinde oy hakkına zaten kavuşmuş oluyor.

Kaldı ki yukarıdaki alıntıda da yazdığı gibi adamlar şirketin %51'ini (hatta daha fazlasını) ele geçirmeyi kafaya koyduklarını saklamıyorlar ve adım adım hedefe yaklaşıyoruz diyorlar. VW'nin ele geçirilmesini engelleyen "Volkswagen Kanunu" geçen sene Avrupa Adalet Divanı tarafından iptal edilince zaten ne olacağı belli olmuştu. Porsche başlarda yuvarlak konuşuyordu ama artık herşey ortada.

5-6 sene sonra da Porsche VW'yi Tata'ya satar artık

• quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

porse volkwagenin anca bahce kapısını satın alır porse kucuk bir firmadır benim bildigim volkwagen porseyi satın aldı

Dünyadan haberin yok sanırım.

Bu iki firmanında tarihlerini oku bakalım bir.

Kim kimden çıkmış hangisi tavuk hangisi yumurta bir oku :)
  • vw ortaya cıkaran kisi ferdinand porschedir zaten
  • quote:

Kim kimden çıkmış hangisi tavuk hangisi yumurta bir oku :)

puhaha

Allah iyiliğini versin :)

Bu arada bu vw nin daha kaliteli araçlar yapacağının bi göstergesi mi acaba?

Porsche peugeotu alsa of derim.Yani bana sorsalar, canıma minnet derdim :D
  •  Sonunda Porsche VW'yi satın aldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.