Şimdi Ara

sonunda oldu .. Westone UM 2 m geldi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu anda hem çok heyecanlı hem de sevinçliyim
    earphonesolutions dan 4 eylül de toplam 361.99 $ a (500 tl yaklaşık)

UM2 ... 299 $
    fit kit for shure "E" series and westone eaarphones ... 24.99 $
    FedEx shipping ... 38 $

siparişini verdiğim Westone UM 2 tipi IEM kulaklık FedEx ile kapıma kadar geldi

harika bir duygu
    hem de daha iyisi üzerinde "gümrük kontrolünden geçmiştir" ibaresi bile var
    ve dahası en ufak bir gümrük bedeli ödetmediler, yaşasın yaşasınn !! :)

daha fazla dayanimca bir kaç fotoğraf çekip hemen kutuyu açmak istiyorum ..
    bana müsaade arkadaşlar :)

darısı isteyenlerin başına ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 11 Eylül 2007; 19:20:15 >

• evet inceleme bekliyoruz

teşekkürler iyi dilekleriniz için, inşallah daha iyisi sizlerin olur, inceleme demişsiniz ama ben o kadar anlamam bu işten, ya da yabancıların dedği gib ihenüz bir "audiophil" değilim :) fakat şu ana kadar yaklaşık 1 yıldır cx300 kullanıyordum, aslına ve hemen her türden şarkıyı % 90 sıklıkta 128 kbps oranında sıkıştırılmış mp3 ler olarak dinliyorum, mp3 playerım creative zvm 30 gb ..

paketi büyük bir heyecan ve keyifle ve şükr ederek açtıktan sonra, ilk gözüme çarpan özenli paketleme, ve malzeme kalitesiydi, ear tips dedikleri kulaklaın içine giren malzemeyi ise kolay şekil alması ile ve kalitesi ile etkliyeci buldum.

yanında istediğim fit-kit isimli aksesuar ise bir uçak adaptörü ile birlikte küçük bir 2 sf lık kılavuza zımbalamış ufak 2 poşetli ambalaj halinde geldi.
    her neyse .. en öndemli yanı ses kalitesine geçelim özetle :

öncelikle hangisini sağa hangisini sola takacağımı bilemedim : )) kulak anatomisine çok ters gelmeyeceğini düşündüğüm bir şekilde kulağama oturtmaya çalıştım ve heyecanla mp3 lerimi dinlemeya başladım ..

ilk aldığım his, cx300 e göre, baslarda daha dolgun, ve tüm renk tonlarında daha derli toplu bir his verdiğini hissettim, geriye dönüp bakınca sanki gerçekten de cx300 ün daha metalik bir ses rengi vardı, fakat yine de o sevimli cx300 e de ihanet etmek olmaz, o fiyat aralığının harika bir seçimi bence ..

ilerleyen zamanlarda üşenmezsem ;) çektiğim fotoğraf ve yorumlarımı da eklerim
    fakat henüz tam anlamıyla yüksek kaliteli bir mp3 ya da bir audio cd dinleyebilmiş değilim

yeni tecrübeler edindikçe buradan okumak isteyenlere aktarmaya çalışacağıım .ç
    herkese ii geceler ..

• hayırlı olsun güle güle kullan

benzer deneyimler yaşayacaklara bir ip ucu ya dafikir olsun diye, buradan deneyimlerimi yazmayı düşünüyorum gerçekten de..
    bazen aklıma şüpheler geliyor aceba doğru mu pozisyon verdim kulaklığa yoksa daha yüksek kaliteli ses alabilir miyim diye soruyorum kendi kendime
    ama bu da zamanla alışılacak bir durum galiba ..

her neyse, denemeye devam .. ;)
  • hayırlı olsun güle güle kullan kardeş dün ie4 siparişi verdim daha dinlemeden cx300 e laf etmişsin [simage][/simage] biraz moralim bozuldu açıkcası ama ne yapalım gerçekler acıdır yorumlarını bekliyoruz

Orjinalden alıntı: mntnr

hayırlı olsun güle güle kullan kardeş dün ie4 siparişi verdim daha dinlemeden cx300 e laf etmişsin [simage][/simage] biraz moralim bozuldu açıkcası ama ne yapalım gerçekler acıdır yorumlarını bekliyoruz

arkadaş 1 yıldır cx300 kullanıyorum diye belirtmiş.. daha tam okumadan yorum yazmışsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatyil

abi anlamıyorum şimdi westone kulaklık mı neden kulaklığa bu ıkadar ç.ok para veriyonuz ki

Bravo! Bu soruyu soran 1 milyonuncu kişisin. İşte ödülün

abi anlamıyorum şimdi westone kulaklık mı neden kulaklığa bu ıkadar ç.ok para veriyonuz ki

araştırırsan anlarsın niye bu kadar çok para verdiliğini

Anlayacağını da sanmıyorum...
  • kimse kimseyi anlamasın amaaa, burası kulaklığa çok para verenlerin buluştuğu bir forum. Bu zevk işi arkadaşlar. sorgulamaya ve srgulanmaya gerek yok. dışarda birbirimize soramadığımız yada söyleyemediğimiz sözleri forumda da söylememeliyiz diye bir arkadaşımız ne güzel söylemişti....

Güle güle kullan kardeş. cx 300 ve imzamdaki diğer kulaklıkları kullanan birisi olarak um2 kıyaslamanın devamını merakla bekliyor olacağım...

*SENNHEISER HD25*- SENNHEISER HD212 PRO -SENNHEISER PX200- SENNHEISER CX300 MX400-MX500 -zen micro 4gb-EMU1212M -WHARFEDALE 8,2 DENON PMA495R -KRELL KSA 50 :)
  • Arkadaşlar ebay de (cyberr yazgan) diye bir satıcı var.5 gün önce aldım 323 usd ye usps ile geldi sorunsuz.Bu ebay de bir satıcı.Ayrıca Amerika'da elektronik mağazaları var.Güvenilir bi satıcı.Türkçe yazışabiliyorsunuz.Ben tesadüfen buldum ve aldım.5 günde elime geçti.
    Ayrıca beni hayalkırıklığına uğratan birşey var ki bunuı paylaşmak isterim.çok derin bas almak(hissetmek) istiyorsaniz um2'yi ben tavsiye etmiyorum.Ben px100 kullanıyordum ama dışarda ullanmak için um2 aldım fakat dip frekanslar beni doyurmadı.Belkide ben px100 le kıyasladığım için bana öyle geliyor.
    Bilmiyorum ama biraz daha kullanıp satmayı düşünebilirim.
    Buarada ben bunu cowon u3 ile kullanıyorum.Trekstor organix ilede denedim ama sonuç beni tatmin etmedi. (yoksa benmi çok doyumsuzum??)
    Yanlış anlaşılma olması genel anlamda um2,duyabileceğiniz en kaliteli sesi sunuyor eğer hakkını verirseniz.( bit rate yüksek ise 200-300kpbs)
    Sonuç olarak iem kulaklıklarda izolasyon çok iyi olduğu için(um2 de yanınızda bomba bile patlasa farkedemezsiniz),kulak içinde reflex oluşmuyor bu nedenle kulaküstü kulaklıklardan alınabilecek dip baslar iem tipi kulaklıklarda hissedilemiyor.

• Dinlediğin mp3'leri en azından(sıkıştırılmamış halinden) tekrardan 256kbps ye dönüştürmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iced -- 21 Eylül 2007; 19:01:27 >
    12 Eylül 2010 referandumunu feto köpeği tasarladı. Evet diyenler o yoldan gitmiştir. Evet diyenler bana cevap yazmasın
    https://www.youtube.com/watch?v=XzryBfBggsQ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.