Şimdi Ara

Sonunda Oldu Motoru Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    850 lira olarak görmüşüm ne ile karıştırdıysam artık CBF güzel motordur. Benim tek sıkıntım arkaya birini bindirince motor çekmiyormuş gibi oluyor. Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun ,izlenimlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

850 lira olarak görmüşüm ne ile karıştırdıysam artık CBF güzel motordur. Benim tek sıkıntım arkaya birini bindirince motor çekmiyormuş gibi oluyor. Hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Arkama kimseyi almayı düşünmüyorum. Zira kendim 115 kiloyum motor toplam 153 kilo taşıma kapasitesi var diyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

hayırlı olsun ,izlenimlerini bekliyoruz

Şimdiye kadar ortalama 60 km falan yaptım. Rodaj olduğu için pek bi gazlama yapmıyorum ama gidon turundan çok memnun kaldım. Rahat olması beni cezbetti açıkçası. Lastiklerini hemen değiştirdim. Ama eski lastiklerin performanslarını test etmedim. Üstünde michelin pilot street var. Frenleme de bayağı iyi gibi görünüyor. Yüksek hızlara çıkmadım daha doğal olarak. Standart bi CBF diyebilirim. Fıtı fıtı gidiyoruz şimdilik. Aynaları yükseltme yapabilirim belki.

• Ünal kullanıcısına yanıt
    boy kaçtı hocam sizin , benim 1.85 başlangıç için rahat edeceğim bir motor bakıyorum.
  • 1.83 hocam benim. 115 kilo ağırlığındayım. Bu motoru da rahat sürüyorum aslında. YBR de kullandım onda da aynı şekilde rahattım.
    Tekerin duz bassin hocam.kasksiz ekipmansiz kullanma .Allah kaza bela vermesin.

• Eyvallah hocam sağolasın.

• Hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin inşallah
  • Eyvallah hocam sağolun.

Bugün ortalama 90 KM gezdim. KM yükselmeye devam ediyor. Yağmura yakalandım biraz. Islandım gibi. Lastikler ıslak yolda sıkıntı çıkartmadı. Ani frenleme yapmadım ama frenlemede lastikler iyi geliyor güven veriyor.

İlk bir iki günün acemiliğini attım Motora alıştım sayılır. Depo yarıya inmek üzere. 200 KM'de yarım depo desek başarılı geldi. Tabi bunun yavaş gitmemle de alakası var daha rodajdayım hala malesef.
  • Geçmiş olsun hocam sağolun sizin sayenizde seneye cbf i 10 bin yaparlar. Pulsar varken cbf ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

Geçmiş olsun hocam sağolun sizin sayenizde seneye cbf i 10 bin yaparlar. Pulsar varken cbf ne ya

Pulsar'ı 10 bin yaptılar zaten senin haberin yok herhalde Ömer kardeşim.

Ayrıca Pulsar düşünüyordum zaten. 81 sayfa(motosiklet.net) NS 150 sayfasını okudum gerekli bilgilerin tamamını aldım. 81 sayfanın 75 sayfası motorun teklemesinden stop etmesinden akü sorunundan rolanti sorunundan şikayetçi. Evet serviste düzeltiyorlar ancak sorun tekrar ediyor.

Ayrıcax2 Bajaj bayilerini dolaştım Pulsar ellerinde yoktu benim istediğim model. AS buldum bir tane ona da 7250 fiyat verdiler. O kadar çıkamayacağım için almadım. Honda aldım iyiki de almışım diyorum.
    Hocam ns 200 ü veya rs 200 ü demiyorum 150 ns i diyorum oda 6600 tl şuan ve kronik sorunu sıfır yani yok bildiğim kadarıyla

Hocam yaşınız kaç bilmiyorum ki benden büyüktür saygılıyım size fakat benim gözümde cbf-ybr yıllardır bize

kakalanan 1950 model motosikletler hep aynı aynı hiç bi değişiklik yok ve o kadar fiyat biçiyolar

şahsen ben 19 yaşımda olduğum için öyle bi motosiklete binmem o yüzden böyle daha kaslı motosikletler ilgimi çekiyor
  • 6600 tl diyolar bayiye gidiyosun yok diyolar. E4 tipi gelecekmiş. 160 cc. Fiyatını sordum 10000 civarı dediler. Ha bu arada arkada kampana devam olduğunu da söylediler. Ön disk ve abs varmış. Servisin verdiği bilgidir tabi bu.

• hocam keyfine bak sen pulsar denen şeyi boşver.
    honda yıllardır motoru tutturdu ve çokta güzel bir motor.ekonomimizin iyi olmaması sebebiyle zamlanıyor sürekli ama yapcak bişey yok.umarım uzun yıllar kullanırsınız.benimde hayalim kırmızı kappa çantalı cbf 150
  • Açıkçası hiç dinlemiyorum olumsuz yorumları. Kendimle alakalı olanı dinlerim ama alınmış bişey için kötü yorumları dinlemem.

Diyorum da 81 sayfa yazı okudum 75 sayfası şikayet üzerine. Yok şöyle oldu böyle oldu diyorlar. Bunu alanlar salak mı ki alıyor. Tabi ki hayır. Alan adam yağ eksilttiğini bilmiyor mu biliyor. YBR alabilirdim ama hem Yamahaa Ankara'dan dolayı hemde motoru bisiklet gibi ince oluşundan ve benim kalın oluşumdan dolayı almadım. Honda daha heybetli duruyordu. Eh fiyatı da benim için güzeldi. Aldım gitti.

Zevk meselesidir tabi ama kırmızıya için ısınmadı niyeyse. Bu da çok toz tutuyor. Yavrum depoda duruyor malesef işe gidiyim dedim yağmur var iki gündür. Sertte rüzgar esmeye başladı bazen. Özledim keratayı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.