Şimdi Ara

Sonunda Mercedes CLK'yı Aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
13.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de mercedes düşünüyorum yarın ki zam oranını bekliyorum,bakalım!
  • Hayırlı olsun 3 sene W208 230K kullandım, süspansiyon biraz sert ama bunu anca W211 kullanınca daha iyi anlaşılıyor, bence kusursuz araç bol km nasip olsun, yandan çıkan sustalı anahtarın görevini biliyorsundur herhalde, daha evvel denemekde fayda var yolda kalınca zor duruma düşersin, yanlız çok zaman geçti galiba bnm araçda krom çerçevesi vardı.
  • Konu çok fena fake kokuyor, yani bana biraz öyle geldi, doğruysa da kusura bakma hayırlı olsun, kazasız belasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 28 Mayıs 2012; 14:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

bende bu kasa clk almayı düşünüyorum 2005-2006 model civarı.yol tutuşu,konforu,performansı falan nasıl aracın memnunmusunuz.şu anda e90 kasa 3.20d kullanıyorum bu aracı satıp clk'yı alsam pişman olurmuyum.

yakıt açısından pişman olursun

Dizel alırsa neden pişman olsunki ? Kaç litre yakıt tükettiğini sanıyorsun ?

e90 3.20dden aldığı zevki alamabilmesi için cdi 270 alması gerek.

Tabi dizel olursa 2-3 litre fark olur aralarında bence 3.20D 6 - 6.5 litre yakıyorsa clk 9.5 - 10 yakar

Kendime araç bakarken clkya bakmışlığım var oto pazarda :)

yakıt olarak sıkıntı olmaz.ortalama 10litre civarında yakar diye düşünüyorum.şimdiki aracım 8litre yakıyor zaten.şu anki aracımın performansını çok beğeniyorum mercedes biraz daha yavaş kalıyomuş sanırım 3.20d'ye göre.bu arada düşündüğüm araç clk 200 kompressor avantgarde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Konu çok fena fake kokuyor

Sırf merakımdan soruyorum neden ?

Eğer öyleyse boşa yorum yapmayalım bizde.
  • Hayırlı olsun.
  • insanlar neden Böyle bir Yalan söylesinki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

insanlar neden Böyle bir Yalan söylesinki

herkes klavye başından istediği gibi sallıyor feyk diye

yani insanlar hakkında atıp tutmak çok kolay

konuyu açan kişiyi hiç tanımam ama laguna III ilk çıktığında lagunaları vardı yanılmıyorsam

yani sıfır km d segmenti bi araca sahip olan neden bu aracı alamasın ki
  • Sanmıyorum ki yalan söylesin,neden yapsın ki...
  • Hayirli olsun benzin yetistiremezsin buna genc adam.

• hayırlı olsun şarjlısını alsaydın bari.........

Sonunda Mercedes CLK'yı Aldım
  • 2008 CLKlarin anahtarlari boyle degil.

• O kadar para verebildikten sonra yakıtın çok sorun olmaması lazım canınızı sıkmayın bence gezin, dolaşın, basın, gidin, gelin... Dikkatli Kullanın.
  • bazı kişiler bu forumu bırakıp gidiyordu. Bakıyordum yaa diğer kişilerin sanki çokta umurunda gidersen git diyordum. Şimdi bakıyorumda yorumlara adamlar haklıymış galiba. Bu foruma tc kimlik numarası olmadan kimseyi almayacaksın +18 bölümünüde ayrı tutacaksın cep Telefonu numarası ile olacak iş değil.

Neyse asıl konu hocam Allah kaza bela vermesin benzini hiçte fazla değil. Özellikle abimin bilmeden anlamadan kimseye danışmadan aldığı 1.6 2011 4 ileri otomatik clio nun şehir içi ortalaması 9.6 9.8 o da sakin kullanımda Allah korusun biraz basarsanız 13 14 Lt.

Yazın uzun yola Çıktım hız 70 e geldi vites 4 hız 190 vites yine 4 yakıt 19 20 lt olmuştu dijital gösteride. Kıymetini bilin benzinli araçlarınızın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

84k fazla bir para değil piyasa ve aldığınız aracın tek kapı spor bir mercedes olması göz önünde bulundurulunca..

Fakat dediğim gibi ben şahsen 60-65k arası biraz daha düşük modelli alırdım..

Sizden bunun sebebini öğrenmek istedim.. Mantıklı bir açıklaması varsa (modelli olmasının dışında) bende sizinki gibi birşey düşüneyim..

2006 sonraları pahalı... zaten son 3 sene 2008-2009-2010 (0 fiyatıda çok yüksekdi çünkü)
    2006 sonrasının olmasının sebebide makyajlandı ve bir çok problemi çözüldü
    makyaj sonrası eklenen özelliklerde var direct control süspansiyon gibi
    o paralara alınacak en uygun hem karizmatik hemde kaliteli bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

2008 CLKlarin anahtarlari boyle degil.

Adam 2008 aldım diyor
    anahtarını böyle verdiler diyor
    belkide ilk sahibi anahtarı kaybetti, kırdı v.s.
    bu anahtara yükletti immobilizerı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Hayırlı olsun 3 sene W208 230K kullandım, süspansiyon biraz sert ama bunu anca W211 kullanınca daha iyi anlaşılıyor, bence kusursuz araç bol km nasip olsun, yandan çıkan sustalı anahtarın görevini biliyorsundur herhalde, daha evvel denemekde fayda var yolda kalınca zor duruma düşersin, yanlız çok zaman geçti galiba bnm araçda krom çerçevesi vardı.

Araç sportif ama konforlu hocam... Tabi W211 le kıyaslarsan sert kalır :)
    W211'le hiç biri kıyaslanmıyor valla W212 bile daha aşağıda benim gözümde hele o iç dizaynla adamı klostrofobik yapıyor
    W211 konfor konusunda efsanedir abartmak değil ama yeni kasa s lerdeki zevki alıyordum ben onda
    Süspansiyonu geçtim oturma pozisyonu-koltukları-konsol dizaynı olayı bitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 28 Mayıs 2012; 14:18:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

bende bu kasa clk almayı düşünüyorum 2005-2006 model civarı.yol tutuşu,konforu,performansı falan nasıl aracın memnunmusunuz.şu anda e90 kasa 3.20d kullanıyorum bu aracı satıp clk'yı alsam pişman olurmuyum.

yakıt açısından pişman olursun

Dizel alırsa neden pişman olsunki ? Kaç litre yakıt tükettiğini sanıyorsun ?

e90 3.20dden aldığı zevki alamabilmesi için cdi 270 alması gerek.

Tabi dizel olursa 2-3 litre fark olur aralarında bence 3.20D 6 - 6.5 litre yakıyorsa clk 9.5 - 10 yakar

Kendime araç bakarken clkya bakmışlığım var oto pazarda :)

Bakmışlıkla bir yere kadar.

Yıl 2004 Clk 270 CDI abimde var tüketim değerleri 7.5-8

3.20 D 2006 ve 2012 ( e90 ) yakın arkadaşımda var tüketim 7

Zevk ama konusunuda açarsan nasıl zevk alacak ş.içinde kick downdan bahsediyorsan 320 d de aynı yakar clk 270 de hemen hemen aynı yakar ki bmw nin o zamanlar şimdiki gibi dizelde başarılı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrahan27 -- 28 Mayıs 2012; 15:02:59 >

• Hayirli olsun kazasiz belasiz

• arabanın fotosu nerde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.